IMGP6217aSvi u domu želimo imati dobru atmosferu, osjećaj mira, blagostanja… To možete postići na vrlo jednostavan način – unesite u kuću ukrasnu lampicu Božansko oko i stvorite obilje dobre energije!

atma.hr – 45

Više:

Ukrasna lampica Božansko oko idealna je za postizanje mirne atmosfere, oplemenit će moderne interijere, prostor će zablistati uz pomoć strateški namještenih lampica.

Ukrasna lampica Božansko oko ručno je oslikana.

Prelijepa igra svjetlosti pretvorit će vaš dom u utočište u kojem ćete potpuno biti lišeni svih briga.

Ukrasna lampica Božansko oko lijep je i koristan ukras u vašem domu!

Božansko oko je simbol za Ajna čakru. Ono je centar naše duše. Sjedište je uma, koncentracije, intuicije i znanja.

Vezuje se za duboki unutrašnji nivo bića koji nazivamo Duh. To je mjesto gdje se nalaze naše istinske motivacije, nivo svijesti koji upravlja našim djelima, u stvari našim životima.

Preko šeste čakre, Božanskog oka, svi naši unutrašnji osjećaji korespondiraju s vanjskim i zajedno razmatraju duhovnu komunikaciju.

Kroz treće oko ostvarujemo duhovnu povezanost. Moć sagledavanja drugih zavisi od oštrine vida trećim okom. Šesta čakra je povezana s tim koliko možemo biti stabilno koncentrirani, od izuzetne je važnosti u meditaciji.

Šestom čakrom koja je naše šesto čulo ostvarujemo mogućnost poniranja u sebe i ispravnog sagledavanja vlastite prirode, jer njena funkcija je analiza naše okoline na nivoima koji prevladavaju fizičku realnost.

Oči i svjesni dio našeg uma su pod kontrolom ove čakre, koja analizira i memorira informacije i dojmove iz vanjske sredine.

Dobar protok i snažna energija šeste čakre se ogledaju u stabilnoj stvaralačkoj energiji, prosvjećenosti, otvorenosti za nove ideje. U šestoj čakri je nakupljena iscjeliteljska moć našeg uma. Njome vidimo unutar sebe i drugih.

Božansko oko ukrasna lampica

IMGP1703aUnikatna lampica za lučice, oslikano staklo Sandra Petra Art.

Kolekcija: yoga art

dužina 11 cm

širina 13 cm

Cijena: 300 kn