Jupiter donosi sreću – ali ne sreću s neba, već upravo one šanse koje priželjkujete
Jupiter je u Vagu ušao 9. rujna 2016. godine, a ovaj veliki tranzit traje punih 13 mjeseci, uključujući i retrogradnu fazu od 6. veljače do 9. lipnja 2017. godine.

Jupiter nam nosi odgovore na pitanje – gdje nas čekaju najveće mogućnosti, najbolje šanse. Naravno, pogrešno bi bilo vjerovati da će sam tranzit donijeti nešto veliko, bogatstvo ili sreću s neba. Rezultati tranzita ovise od individualnog horoskopa kao i od aspekata koje prave sa “našim” planetima.

Generalno, Vagama Jupiter može donijeti veliki uspjeh u poslovima vezanim za umjetnost, javnost, odnose s javnošću i partnerstva. Ovo je odličan period za pokretanje novih akcija i poslova, posebno za Jarčeve. Karijera bi mogla doseći vrhunac naročito ako se i vi osobno tome posvetite i uložite dosta energije.

Jupiter, planet sreće, probudit u nama osjećaj pravičnosti, napredak kroz znanje, ali također i buđenje vjere i nade. Ne treba se zavaravati da će brak, veza, poslovni odnos postati bolji tijekom ovog tranzita sami od sebe. Međutim, ukazat će nam se šanse da glavne probleme riješimo, a konflikte izgladimo.

Bit će to vrijeme kada se treba više posvetiti umjetnosti, kulturi, estetici. Treba se učiti empatiji, toleranciji, fer igri. A ako naša dugoročna veza više ne odgovara ni nama ni partneru, Jupiter u Vagi dat će nam šansu da je pravično okončamo na obostrano zadovoljstvo.
Tranzit Jupitera kroz Vagu osjetit ćemo na pozitivan način ukoliko činimo sljedeće:

  • Odredite ciljeve unutar veze i budite ustrajni.
  • Poštujte želje partnera kao što poštujete vlastite želje, isto vrijedi i za poslovno partnerstvo i prijateljstvo. Upravo je fer igra ono što Jupiter bogato nagrađuje tijekom ovog tranzita.
  • Družite se više, proširite svoj krug prijatelja. Uključite se u umjetnička događanja, ostvarit korisne kontakte i dobit ćete mogućnost za osobno usavršavanje.
  • Tri ključne riječi za ovaj tranzit umjetnost, umjerenost i umiljatost – to se odnosi i na ponašanje i na vašu pojavu. Ovaj pristup pomoći će vam da izgradite harmonične veze i dosegnete unutarnji mir koji vam je prijeko potreban.Što se tiče stvari koje treba izbjegavati tijekom ovog tranzita, na prvom mjestu je obuzdavanje ega, a potom:

  • Izbjegavajte davati obećanja partneru koja ne možete ispuniti, kao i da prihvaćate previše kompromisa u cilju boljitka veze. Sve to može samo doprinijeti zahlađenju odnosa, pa čak i raskidu. Nasilni kompromisi bit će nepodnošljivi za obje strane, ničemu ne vodi da se jedan odrekne vlastite sreće u cilju održavanja partnerstva po svaku cijenu.
  • Egocentričnost, posebno u ljubavnim vezama.
  • Bilo kakvo ponašanje koje može izazvati neprijateljstvo, ovo može upropastiti vaše šanse da ostvarite dogovore u korist obje strane.
  • Ukoliko zamijenite estetiku i eleganciju prepotencijom, nećete ostvariti ciljeve proširenja društvenog kruga.
  • Ovo je tranzit tijekom kojeg se treba čuvati osoba fasciniranih izvanjskom ljepotom. Oni nikad neće biti zainteresirani za bilo kakav dublji odnos.

lovesensa.rs

Prethodna objava6 najboljih načina kako “izliječiti” dom od loše sreće
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop 11.09.2016.
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.