Dragi svi,

konačno i Zagreb dolazi na red te vas sa velikom radošću Vas pozivamo na jedinstveni program koji će voditi Devi Mohan (www.devimohan.com), poklonica i supruga duhovnog majstora Shri Brahmarishi Mohanjija te globalni veleposlanik Mohanji fondacije.

Devi Mohan

Nedjelja, 31.03. u 11 sati
ŠARENI STUDIO
Palmotićeva 22, 10 000 Zagreb

U sklopu programa imat ćete jedinstvenu priliku prisustvovati predavanju Devi Mohan – osobe koja je prošla velika i duboka iskustva sa duhovnim majstorem i koja će na zanimljiv način ispričati svoj duhovni put te podijeliti sa vama događaje vezane za obilazak svetih mjesta u svijetu i susrete sa mnogim svecima i duhovnim majstorima.

Na neposredan način predstavit će način rada duhovnog majstora Mohanjija, voditi Svjesno Plesanje i meditaciju “Moć čistoće”.

Ovo je jedinstvena prilika za korak prema višoj svjesnosti, za dublje povezivanje sa svojim bićem te za bivanje u vertikali. Što znači bivanje u vertikali?

atma.hr – 45

Kad podignemo svoju svijest bivajući svjesni svoje kičme utjecaj svakodnevnice i svih događaja kojima smo izloženi postaje manji te nas događaji ne pogađaju duboko. Dosežemo stanje savršene mirnoće i duboke zahvalnosti.

Ništa se ne događa bez razloga. Sve se događa s razlogom, ali mi sa stupnja naše svijesti razlog često ne vidimo. To što ne vidimo ne znači da je Najviša Inteligencija pogriješila. Najviša Inteligencija je savršena. Kad dosegnemo oslobođenje doživljavamo pomak u svijesti- sa naših ograničenih osjetila u neograničenu svijest. To je kao kad čovjek koji se bavi borilačkim vještinama kaže da mu cijelo tijelo služi kao oči. Znači trebamo postati svjesni svega oko nas. To je svjesnost. Mi smo obično orijentirani prema “naprijed” te djelujemo i svjesni smo u 120 stupnjeva. Nismo svjesni preostalih 240 stupnjeva oko nas. Tih 240 stupnjeva postoji, ali mi ih nismo svjesni, jer smo ograničeni našim osjetilima. Kada nadvladamo naša osjetila i proširimo svijest oko sebe, postajemo centrirani u kičmi. Postajemo u potpunosti uravnoteženi i djelujemo iz više svijesti. Što je posljedica toga? Nema strahova, krivnje, zabrinutosti, već nastupaju bezuvjetna ljubav, suosjećanje i potpuni mir.

Raspored:
Predavanje
Svjesno plesanje
Meditacija ‘Moć čistoće”
Veganski ručak

atma.hr – 45

SVJESNO PLESANJE

Svjesno Plesanje je predivna oslobađajuća tehnika spuštanja i sprovođenja visokih energija kroz tijelo tokom plesa koji se bazira na svjesnom usmjeravanju pozornosti na čakre i krajnje prepuštenom pokretanju tijela. Takav ples nas vodi u osvješćivanje svog tijela i spoznaju sebe na sasvim novi način, kroz ljepotu i slobodu pokreta.

U ritmu zanosne muzike i vibracija koje proizvodimo glasom slavimo život kroz radost pokreta, dovodeći dušu i tijelo u savršeni balans.

Osvijestimo element zemlje u sebi zagrijavajući se uz ritmove Afrike, potecimo kroz život zaplovivši salsom, otvorimo svoje srce kroz pjesme slobode i ljubavi, istopimo se u zagrljaju Božanske Majke i utonimo u apsolutnu Svijest, slaveći našu vezu sa Sobom i Božanskim.

Iskusimo novu dimenziju Sebe kroz Svjesno Plesanje!

Za više detalja o Svjesnom Plesanju posjetite: https://mohanji.org/conscious-dance/

Nakon Svjesnog Plesanja, dok svaka stanica tijela vibrira, slijedi prelijepo uranjanje u meditaciju Moć čistoće.

MEDITACIJA ‘MOĆ ČISTOĆE’ uz mogućnost primanja Energetskog transfera

atma.hr – 45

Ovo je prva meditacija koju je Mohanji primio telepatski sa viših razina svijesti i od 2007. God je dotakla mnoge duše diljem svijeta. Ova meditacija nam pomaže da se kroz zahvalnost i blagoslove koje šaljemo drugima oplemenimo i uzvisimo, a stupanj toga zavisi od nas samih i naše otvorenosti. Vjera je ključ.

Svakim meditiranjem događa se unutrašnje čišćenje. Ali kada izađemo u vanjski svijet, ponovno se onečistimo. Ako želite zadržati čistoću koju ste postigli u meditacijama, budite svjesni svake misli, riječi i djela. Sve što konzumirate mora biti čisto. Što je čisto? Nešto što je nesebično i ne sadrži nikakav oblik nasilja. Nikakav ritual ne može donijeti tu čistoću. Nesebična djela uzdižu čovjeka do onog najvišeg i u toj vibraciji ljubavi stanje meditacije se sve lakše postiže i održava.

Tijekom meditacije tko želi može primiti Energetski transfer koji se daje putem dodira preko krunske i čeone čakre. Prelijepa topla energija kao da nas topi iznutra. Energetski djeluje na individualnom nivou, čisteći naše energetske točke, blokade i suptilne kanale putem kojih struji naša životna energija.

Svrha ove meditacije je duboko unutrašnje energetsko čišćenje kojim se sjedinjujete sa vašom višom istinom, višom verzijom sebe. Ona pomaže da budete otvoreniji da ‘primite’ i ‘date’ ljubav u potpunosti, kao i da bivate u sadašnjem trenutku, odbacujući podsvjesne negativne impresije vašeg uma. Ne samo da dostižete uravnoteženost u okviru vašeg fizičkog sistema, već i bliskost sa vašom dušom koja sve pokreće. Na taj način, uobičajene aktivnosti podsvjesnog uma prenose se na svjesnost i dostižete stanje u kome šta god da radite ili šta god da se dešava vi postajete svjesni svjedok svake vaše misli, riječi ili djela. Tada automatski započinje buđenje u vama samima.

Više o meditaciji ‘Moć čistoće’ i šaktipatu kojeg daje Mohanji, kao i o Mohanji energetskom transferu (MET) u koji je Mohanji inicirao oko stotinu ljudi širom svijeta (uključujući i Hrvatsku) možete saznati ovdje:

https://mohanji.org/power-of-purity/

https://mohanji.org/shaktipat/

Nakon meditacije svi ćemo se počastiti zdravim i ukusnim veganskim ručkom!!

Veselimo se Vašem dolasku!

POTVRDA DOLASKA JE OBAVEZNA na mail ili niže navedene telefone!

Za informacije o cijeni kao i sve ostale informacije dostupni smo na mailu [email protected] ili na brojevima 097 7935804 ili 097 6029398.

Veselimo se Vašem dolasku i zajedničkom druženju!

Vaš,

Mohanji tim Hrvatska

Facebook event

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here