Foto: pixabay.com

Iz energije vatre Merkur ulazi u energiju zemlje, u znak Djevice i nastupa vrijeme laganog povratka s godišnjih odmora i naravno rada, reda i discipline. Zato do 30.08. iskoristite jedinstvene šanse i intelektualne poticaje koje ovaj Merkur „nudi“. Napravite analizu i detaljan plan za buduće poduhvate i predvidite izazove koji predstoje. Jer, kao što i pretpostavljate, ulazimo u turbulentnu jesen koju uz energiju Merkura u Djevici možemo dočekati spremni.

atma.hr – 78
Merkur je napustio znak Lava i prešao u znak Djevice i u svoju drugu kuću, a ovom promjenom znaka mijenjaju se energetski tokovi ideja, razgovora, pregovora i komunikacije u najširem smislu.

Iz energije vatre Merkur ulazi u energiju zemlje, iz fiksnog znaka prelazi u promjenjivi. Neće mu biti lako transformirati se iz grandioznog i bučnog u praktičnog, skromnog i sklonog analizi, do najsitnijih detalja.

Ali kako je inteligencija sposobnost snalaženja u novonastalim okolnostima tako će i Merkur, planet inteligencije, razuma i logike, vrlo brzo doći na svoje. I mi zajedno s njim.

Ulaskom u Djevicu očekuju ga razmjena ideja i ugodni razgovori s Uranom u Biku 20.08. i Plutonom u Jarcu 26.08., balansirati će s njima u protočnoj energiji trigona. Prilagodit će se aspektu inkonjunkcije sa Saturnom i Jupiterom u Vodenjaku, a naći će se i u napetoj energiji opozicije s Neptunom u Ribama 25.08..

Ubrzo po prelasku u Djevicu očekuje ga kvadratni odnos s Osom čvorova, a kako je ujedno i vladar Sjevernog mjesečevog čvora koji je u tranzitu kroz Blizance, bit će okidač svojim aspektima za sudbinska zbivanja zajedno s Jupiterom, vladarem Južnog mjesečevog čvora u Strijelcu.

Spoj, konjunkcija Merkura i Marsa u Djevici 19.08. donijet će intenzivan i iskren pristup jednima kao i konflikte i rasprave drugima.

Kako god, ulaskom Merkura u znak Djevice nastupa vrijeme laganog povratka s godišnjih odmora i naravno rada, reda i discipline.

banner za knjige wayne dyer do uspjeha bez izgovora

Zato do 30.08. iskoristite jedinstvene šanse i intelektualne poticaje koje ovaj Merkur „nudi“. Napravite analizu i detaljan plan za buduće poduhvate i predvidite izazove koji predstoje.

Jer, kao što i pretpostavljate, ulazimo u turbulentnu jesen koju uz energiju Merkura u Djevici možemo dočekati spremni. Kako?

Tako da spoznaje i znanja koja imamo implementiramo na praktičnoj razini i zahvaljujući tome razradimo strategiju na poslovnom i privatnom planu.

Pri tome preciznost igra važnu ulogu, a nije zgoreg podsjetiti se da misli koje mislimo i riječi koje izgovaramo utječu na naš život i oblikuju nam stvarnost. Kao i fiziologiju!

Tomislava Horvat, Astrologija Pallas