Foto: stocksnap.io

Umorna sam od dopuštanja drugima da iskorištavaju moju dobrotu. Umorna sam od toga da mi stalno neko slama srce. Želim ja biti ta koja će to činiti za promjenu.

Umjesto da dajem drugu i treću šansu ljudima koji su me već povrijedili, otići ću od njih prije nego što me ponovno uspiju povrijediti.

39

Neću se više vezati. Više neću održavati odnose s nekim ljudima samo zbog toga što imamo povijest.  Počet ću se više brinuti o svojoj sreći nego o udobnosti toksičnih ljudi koji me okružuju.

Ako će mi biti bolje bez nekoga u mom svijetu, taj će biti uklonjen, bez imalo krivnje. Neću se osjećati krivom zbog toga što očekujem da s prema meni drugi odnose s poštovanjem.

Neću se osjećati krivom zbog podizanja svojih standarda nakon što sam ih čitav životni vijek održavala niskim.

Više neću sebe cenzurirati. Neću biti ljubazna kad znam da ću zauzvrat dobiti samo grubost. Ako netko želi poštovanje od mene, onda će mi to poštovanje također morati ukazati, piše Thought catalog.

Više nisam zainteresirana za jednostrane odnose. Neću biti uz nekoga, ako ta osoba neće biti uz mene kada mi to bude potrebno. Neću prihvatiti tuđe isprike ako iza njih ne postoji pozadina. Neću se izlagati drami kada mogu odlučiti otići.

39

Možeš me nazvati kučkom zbog toga što konačno stavljam sebe na prvo mjesto. Možeš me optužiti za prekomjerno reagiranje. Možeš se ponašati kao da izdajem neku šifru odanosti.

Možeš mi reći da bih trebala imati više vjere u ljude – ali cijeli sam život provela tako što sam vjerovala drugima. Pretpostavljajući da su dobri u dubini duše. I to me nije dovelo nikuda.

Davanje drugih šansi dovelo je samo do toga da se povijest ponavlja. Slijepo povjerenje vodi do slomljenog srca.

Bila sam dobra prema ljudima koji su me tretirali kao zadnje smeće.  Vjerovala sam ljudima koji su dokazali da se ne mogu osloniti na njih. Dopustila sam ljudima da ostanu unutar mog svijeta jer sam ih voljela, jer se moje srce i um nisu mogli složiti jesu li oni bili vrijedni mog vremena.

Sada ću prestati slušati svoje srce jer me je previše puta zeznulo. Slušat ću svoj instinkt. Slušat ću svoj  zdravi razum.

39

Ako mi ukažeš poštovanje i pokažeš dobrotu, ja ću i dalje biti dobra prema tebi. Ali ako me prijeđeš, više neću igrati lijepo. Neću sjediti u tišini dok me ponižavaš. Borit ću se. Stavit ću te na tvoje mjesto.

Najgore od svega, otići ću. Nikad više nećeš vidjeti moje lice. Nikad nećeš moći napisati ispriku dovoljno snažnu da me vratiš natrag.

ATMA – Pripremila: Suzana Prnjak

TESLIN LJUBIČASTI DISK

TESLIN LJUBIČASTI DISK

Privjesak na ogrlici

Ozdravljuje, sprječava razvoj bolesti, umanjuje stres, pospješuje opće raspoloženje, podiže vibraciju, ubrzava duhovni razvoj i oživljava proces regeneracije stanica.

Privjesak na uzici, nosi se kao ogrlica. Za razliku od Tesline ljubičaste ploče, disk se može nositi tijekom cijelog dana.

Promjer diska: 4 cm / Materijal: aluminij Ioniziran – ORIGINAL!

Cijena: 199 kn - Kupi ovdje

Prethodna objava12 znakova da je vrijeme da krenete dalje i spalite sve mostove za sobom
Slijedeća objava2 najbolje praktične strategije Zakona Privlačenja
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.