Dr. Masaru Emoto je bio svjetski poznati znanstvenik koji je vizualno dokumentirao molekularne promjene u vodi pomoću svojih fotografskih tehnika te na taj način proširio našu koncepciju svijesti. Njegov je rad utjecao na milijune i time utro put za velike transformacije u evoluciji svijesti, kvantne fizike i naše razumijevanje stvarnosti. Njegov rad zaista možemo nazvati legendarnim.

52
Masaru Emoto preminuo je jučer u miru sa svojom voljenom suprugom uz sebe.

Razbolio u Šangaju i primio je toliko ljubavi i zahvalnosti od svojih dragih prijatelja iz svih krajeva svijeta. Bio je jako ohrabren i rado je primio sve vrste poruka s ljubavlju. Njegova posljednja riječ bila je “Arigato”, što na japanskom znači “Hvala”. Članovi osoblja IMH korporacije su rekli kako je ova riječ namijenjena svima vama. On je bio tako zahvalan svima i tu je zahvalnost na taj način svima i izrazio.

Znao je reći: “Život je ljubav, koja je dar od Boga i roditelja, a smrt je zahvalnost za odlazak u novu dimenziju”. Dakle, sad je u drugoj dimenziji i dalje gleda na nas srdačno s ljubavlju i zahvalnošću, a mi ćemo nastaviti njegovu misiju širenja moći “ljubavi i zahvalnosti”.

>> Živa i mrtva voda

Masaru Emoto rođen je 22. srpnja 1943, i bio je japanski pisac i poduzetnik koji je tvrdio da ljudska svijest ima utjecaj na molekularne strukture vode. Emoto je pretpostavku evoluirao tijekom godina.

Istraživanja dr. Masarua Emota potvrđuju da je voda “živa” i ima pamćenje. Kada je pijemo, informacije koje se nalaze u vodi prenose se na nas. Voda posjeduje sposobnost umnažanja i pamćenja informacija. Mogli bismo reći da voda oceana pamti stvorenja koja žive u oceanu. Ledenjaci bi mogli sadržavati milijune godina povijesti naše planete. Voda kruži planetom, teče kroz naša tijela i širi se čitavim svijetom. Kad bismo bili u stanju pročitati informacije sadržane u pamćenju vode, čitali bismo pripovijest epskih razmjera.

“Voda je ogledalo koje ima mogućnost pokazati nam ono što ne možemo vidjeti. To je nacrt naše stvarnosti, koja se može promijeniti pozitivnim mislima. Sve što je potrebno je vjera, ako ste otvoreni za nju. “

>> Dr. Emoto – Eksperiment s rižom

52
Emoto je preko 20 godina snimao smrznute kristale vode. On je primijetio da prirodna voda – bila iz rijeke, izvora, jezera – formira pravilne kristale koji pod mikroskopom izgledaju kao snježne pahuljice. Za razliku od nje, voda iz slavine nije oblikovala kristale. To ga je zaintrigiralo pa je proširio istraživanje – vodi je počeo puštati glazbu, lijepio je na nju riječi ili ih izgovarao, pokazivao joj fotografije i proučavao što se događa. Rezultati su bili zapanjujući. Voda je na pozitivne utjecaje reagirala tako što bi formirala kristale, a na grube ili agresivne, struktura bi bila razjedinjena.

Klasična glazba stvarala je pravilne kristale, a heavy metal ili hard rock rastrojene molekule. Lijepe riječi poput „hvala ti“ također su imale pravilnu strukturu, a na ružne poput „budalo“ voda je stvarala oblike slične onima nakon heavy metala. Zanimljivo je i to da su riječi „učinimo to“ oblikovale lijepe kristale, a „učini to“ gotovo i nisu imale formu. Voda ne voli agresiju, naređivanje, a riječi „ljutnja“ i „smrt“ formirale su oblik nalik zlostavljanom djetetu.

“Što bolje razumijete vodu, to će vam teže biti zanijekati božje postojanje”, naglasio je Emoto.

Na svemu ovome, Dr. Emoto – HVALA TI!

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.