Ova predivna narukvica je izrađena od perli malahita i hematita (8 mm), s elementima tibetanskog srebra, koje su nanizane na rastezljivu gumicu. Malahit neutralizira emotivne probleme i duši daje mir i harmoniju. Hematit daje uzemljenje i zaštitu. Raspršuje negativnost i sprječava da negativna energija uđe u auru, vraćajući mir i harmoniju u tijelo.

atma.hr – 61
Malahit je snažan kamen zaštitnik koji upija negativnu energiju i zračenja iz okoline i pojačava pozitivnu energiju.  Ovo je kamen koji vam ne dopušta stajanje na mjestu. Gura vas naprijed, potičući da poduzmete nužne rizike i prihvatite avanturu.

Pomaže vam da preuzmete odgovornost za sebe i svoj život. On vas uči da je sve ono što svakodnevno doživljavate, odraz vašeg unutarnjeg stanja. To je kamen preobražaja i novih početaka.

Pojačava intuiciju i uvid. Neutralizira emotivne probleme i duši daje mir i harmoniju. Ima sposobnost pročistiti, aktivirati i uravnotežiti sve čakre.

Hematit dovodi u harmoniju um, tijelo i duh. Pomaže u kritičnim situacijama kad smo iscrpljeni ili teže bolesni, aktivira naše sakrivene rezerve i jača organizam novom životnom energijom. Donosi mentalnu organizaciju, vrlo je prizeman i umirujući.

Poboljšava pamćenje, daje originalno razmišljanje. Uklanja negativnosti, potiče izdržljivost i hrabrost.  Uravnotežuje tijelo, um i duh. Naročito je učinkovit za uzemljenje i zaštitu. Raspršuje negativnost i sprječava da negativna energija uđe u auru, vraćajući mir i harmoniju u tijelo.

Podiže samopouzdanje i sposobnost preživljavanja, pojačava snagu volje. Ovaj kamen otklanja ograničenja koja ste sami sebi postavili i potiče ekspanziju. Koristan je za prevladavanje ovisnosti.

atma.hr – 61
Uniseks narukvica Koraci u drugi život

Uniseks narukvica Koraci u drugi životamanjaOva predivna narukvica je izrađena od perli malahita i hematita (8 mm), s elementima tibetanskog srebra, koje su nanizane na rastezljivu gumicu.

Malahit neutralizira emotivne probleme i duši daje mir i harmoniju. Hematit daje uzemljenje i zaštitu. Raspršuje negativnost i sprječava da negativna energija uđe u auru, vraćajući mir i harmoniju u tijelo.

Dužina: 20 cm

Cijena: 150 kn – Kupi ovdje