Ova predivna narukvica je izrađena od perli lapisa (8 mm) s ukrasnim perlama plavo crvenog žada, akvamarina i hematita, nanizanih na rastezljivoj gumici. Štiti auru i ujednačava čakre, dovodi u ravnotežu fizičko i duhovno tijelo.

atma.hr – 61
Lapis lazuli je kristal istine u svim aspektima. Otkriva unutarnju istinu, te promiče svijest o sebi i prihvaćanje tog znanja. Potiče preuzimanje kontrole nad životom i samosvjesnost,  te dozvoljava izražavanje svog stava bez uzdržavanja ili kompromisa.

Stimulira prosvjetljenje, olakšava duhovno putovanje i potiče osobnu i duhovnu moć. Ovaj kamen brzo otpušta stres, donoseći duboki mir. Sadrži ogromnu smirenost i ključ je za postizanje duhovnih vještina. Otklanja  poteškoće u grlu ili u komunikaciji uzrokovane  potisnutim bijesom.

Hematit dovodi u harmoniju um, tijelo i duh. Pomaže u kritičnim situacijama kad smo iscrpljeni ili teže bolesni, aktivira naše sakrivene rezerve i jača organizam novom životnom energijom.

Donosi mentalnu organizaciju, vrlo je prizeman i umirujući. Poboljšava pamćenje, daje originalno razmišljanje. Uklanja negativnosti, potiče izdržljivost i hrabrost. Uravnotežuje tijelo, um i duh. Naročito je učinkovit za uzemljenje i zaštitu. Raspršuje negativnost i sprječava da negativna energija uđe u auru, vraćajući mir i harmoniju u tijelo.

Podiže samopouzdanje i sposobnost preživljavanja, pojačava snagu volje. Ovaj kamen otklanja ograničenja koja ste sami sebi postavili i potiče ekspanziju. Koristan je za prevladavanje ovisnosti.

Akvamarin je kamen hrabrosti. Njegova smirujuća energija smanjuje stres i stišava um. Unosi harmoniju u okruženje i štiti od zagađivača. Ima moć da probudi toleranciju drugih. Nadilazi predrasude, pruža podršku svakome kome se odgovornost čini preteška i podržava preuzimanje odgovornosti na sebe.  Može razbiti stare, destruktivne programe.

Smiruje um, otklanjajući nevažne misli. Oslobađa blokiranu komunikaciju i poboljšava sposobnost izražavanja. Ovaj kamen je koristan u razumijevanju skrivenih emotivnih stanja i u interpretiranju osjećaja. Stišava strahove i pojačava senzitivnost. Duhovno, akvamarin izoštrava intuiciju i omogućava jasno viđenje.

Štiti auru i ujednačava čakre, pročišćava grlenu čakru, dovodi u ravnotežu fizičko i duhovno tijelo. Nositelj ovog kamena zadržava mladost, partnersku vjernost i blaženost ljubavi i sreće.

atma.hr – 61
Žad je jedan od nekoliko kristala koji imaju jake iscjeliteljske moći. Odbija negativnost i poznat je po svom zaštitnom faktoru od svih negativnih vibracija koje posebno mogu utjecati na naš biološki razvoj. Uspostavlja jake veze između svih slojeva našeg mentalnog sklopa jačajući naš intelektualni potencijal.

Stabilizira osobnost i objedinjuje um s tijelom. Potiče zadovoljstvo samim sobom. Otpušta negativne misli i opušta um, ublažava nervozu i strah. Može biti izvrstan pomoćnik i tihi pratitelj koji je u stanju suptilno proizvesti energiju koja će utjecati na povećanje ljudske svijesti.

Uniseks narukvica od kristala – Odisej

odisejjmanjaPerle lapisa (8 mm) s ukrasnim perlama plavo crvenog žada, akvamarina i hematita obojanog u zlatno, nanizanih na rastezljivoj gumici.

Otpušta stres, donoseći duboki mir. Štiti auru i ujednačava čakre, pročišćava grlenu čakru, dovodi u ravnotežu fizičko i duhovno tijelo.

Dužina: 20 cm

Cijena: 150 kn – Kupi ovdje