Ova predivna ogrlica izrađena je od perli vulkanske lave s ukrasnim perlama crvenog jaspera, zlatno obojanog hematita i elemenata tibetanskog srebra, nanizano na rastezljivu gumicu. Energija ovih kristala uzemljenje i povezivanje sa Zemljom. Stabilizira i uravnotežuje energiju. Dovodi jin i jang u ravnotežu.

atma.hr – 61
Vulkanska lava je kamen hrabrosti. Pruža stabilnost i snagu kada prolazimo kroz promjene u životu. Smanjuje negativne aspekte nečijeg karaktera i omogućuje nam da shvatimo u kojem području je potrebna modifikacija.

Sadrži elementarne sile vatre i zemlje, te je bogata mineralima koji su zakopani duboko u Zemljinoj jezgri. Lava je poznata po svojoj kvaliteti uzemljavanja i odlična je za smirivanje emocija. Budući da dolazi iz sirove energije, smatra se kamenom ponovnog rođenja. Uklanja nepotrebne slojeve emocionalnih vezanosti.

Zbog svoje jake veze sa zemljom i njenog  stvaranja u središtu Zemlje, fantastična je za stabilizaciju i uzemljenje korijenske čakre i povezivanje sa Zemljom.  Omogućuje nam da ukorijenimo raspršenu energiju i pronađemo fokus i ravnotežu.

Ublažava kostobolju, smanjuje bolove u leđima, zglobovima i mišićima, potiče cirkulaciju, liječi neplodnost, povećava libido.

Jasper aktivira našu volju, odlučnost i izdržljivost. Stabilizira i uravnotežuje energiju. Dovodi jin i jang u ravnotežu i usklađuje fizičko, emotivno i mentalno tijelo s eteričnom domenom. Njeguje i podržava u periodima stresa i donosi mir i ispunjenje.

Odbija negativnu energiju, donosi sigurnost i vraća unutarnji mir. Pomaže  prepoznati iracionalne misli i obrasce i donosi potrebnu hrabrost da se izrazite i prihvatite, kako bi mogli krenuti naprijed.

Daje emocionalnu podršku i jača samokontrolu, te jača razinu fizičke energije. Potiče ustrajnost, brzo razmišljanje i koncentraciju, ubrzava manifestaciju zadanih ciljeva.

Jača vezu sa Zemljom, duhovnom mudrošću i svetošću života koja postoji u prirodi. Potiče pronalaženje sklada unutar sebe i s drugima.

Hematit dovodi u harmoniju um, tijelo i duh. On je osnovni kamen zemljine energije, svojim vibracijama donosi životnu snagu, energiju i vitalnost. Donosi nam unutarnji mir, osjećaj topline i zaštitu Majke Zemlje. Pomaže u kritičnim situacijama kad smo iscrpljeni ili teže bolesni, aktivira naše sakrivene rezerve i jača organizam novom životnom energijom.

Donosi mentalnu organizaciju, vrlo je prizeman i umirujući. Potiče temeljno razmišljanje, logiku i matematiku. Poboljšava pamćenje, daje originalno razmišljanje. Pomaže nam shvatiti da su nam granice tamo gdje ih sami postavimo. Uklanja negativnosti, potiče izdržljivost i hrabrost. Uravnotežuje tijelo, um i duh.

Naročito je učinkovit za uzemljenje i zaštitu. Ovaj kamen ima snažan jang element i usklađuje meridijane, otklanjajući neuravnoteženost jina. Raspršuje negativnost i sprječava da negativna energija uđe u auru, vraćajući mir i harmoniju u tijelo.

atma.hr – 61
Psihološki, hematit podiže samopouzdanje i sposobnost preživljavanja, pojačava snagu volje. Ovaj kamen otklanja ograničenja koja ste sami sebi postavili i potiče ekspanziju. Koristan je za prevladavanje ovisnosti.

Hematit usmjerava pažnju na strasti koje upravljaju životom. Hematit vam pomaže da se pomirite s greškama i da ih radije prihvatite kao iskustva iz kojih ste nešto naučili, nego kao katastrofe. Mentalno, hematit stimulira koncentraciju i usredotočenost. Poboljšava pamćenje i originalnu misao.

Povezan je s korijenskom čakrom, uzemljuje višak energije i djeluje kao stabilizirajuća sila.

Uniseks narukvica Otkrivanja

Uniseks narukvica OtkrivanjamanjaOva predivna ogrlica izrađena je od perli vulkanske lave (8 mm) s ukrasnim perlama crvenog jaspera, zlatno obojanog hematita i elemenata tibetanskog srebra, nanizano na rastezljivu gumicu.

Energija ovih kristala uzemljenje i povezivanje sa Zemljom. Stabilizira i uravnotežuje energiju. Dovodi jin i jang u ravnotežu.

Dužina: 19 cm

Cijena: 140 kn – Kupi ovdje