Ova predivna narukvica je izrađena od perli vulkanske lave i oniksa s ukrasnim perlama hematita, alabastera i crveno obojanog tirkiza, nanizanih na rastezljivoj gumici. Štiti auru i ujednačava čakre, dovodi u ravnotežu fizičko i duhovno tijelo.

atma.hr – 61
Vulkanska lava je kamen hrabrosti.

Pruža stabilnost i snagu kada prolazimo kroz promjene u životu. Lava je poznata po svojoj kvaliteti uzemljavanja i odlična je za smirivanje emocija. Budući da dolazi iz sirove energije, smatra se kamenom ponovnog rođenja. Uklanja nepotrebne slojeve emocionalnih vezanosti.

Zbog svoje jake veze sa zemljom i njenog  stvaranja u središtu Zemlje, fantastična je za stabilizaciju i uzemljenje korijenske čakre i povezivanje sa Zemljom. Omogućuje nam da ukorijenimo raspršenu energiju i pronađemo fokus i ravnotežu. Ublažava kostobolju, smanjuje bolove u leđima, zglobovima i mišićima, potiče cirkulaciju, liječi neplodnost, povećava libido.

Oniks je poludragi kamen koji oslobađa od tuge, donosi dobru sreću i prepoznavanje osobne snage. Povezanost oniksa s cjelinom fokusira vašu energiju i usklađuje je s višom silom, pristupanjem višem vodstvu. Ovaj kamen potiče krepkost, postojanost i izdržljivost.

Potpomaže učenje lekcija, daje samopouzdanje, pomaže kod apsorpcije energije iz svemira, energije koja je potrebna za liječenje i za ostale svrhe. Dovodi u ravnotežu jin i jang energije unutar tijela. Pruža podršku u teškim ili zbunjujućim okolnostima i u periodima teškog mentalnog ili fizičkog stresa.

Hematit dovodi u harmoniju um, tijelo i duh. Pomaže u kritičnim situacijama kad smo iscrpljeni ili teže bolesni, aktivira naše sakrivene rezerve i jača organizam novom životnom energijom.

Donosi mentalnu organizaciju, vrlo je prizeman i umirujući. Poboljšava pamćenje, daje originalno razmišljanje. Uklanja negativnosti, potiče izdržljivost i hrabrost. Uravnotežuje tijelo, um i duh. Naročito je učinkovit za uzemljenje i zaštitu. Raspršuje negativnost i sprječava da negativna energija uđe u auru, vraćajući mir i harmoniju u tijelo.

Podiže samopouzdanje i sposobnost preživljavanja, pojačava snagu volje. Ovaj kamen otklanja ograničenja koja ste sami sebi postavili i potiče ekspanziju. Koristan je za prevladavanje ovisnosti.

Alabaster je poznat i pod nazivom „Rimski biser“. Pripisivana su mu neobična svojstva, vjerovalo se da je sposoban upiti skrivene informacije i tajne želje. Pomaže u odabiru duhovnog puta i pronalaženju sebe na tom putu.

On ima moć privlačenja stvari koje su nam potrebne i odbijanja onih koje nisu. Smiruje puls, pomaže kod kožnih oboljenja i ekcema. Pomaže kod astme, te smanjuje i glavobolju.

atma.hr – 61
Tirkiz je moćan zaštitnik i iscjelitelj koji donosi sreću, radost i ljubav.

Tirkiz je efikasan iscjelitelj, koji razgaljuje duh, a tijelu osigurava blagostanje. Kamen je koji štiti, a kao talisman se koristi od pamtivijeka. Potiče duhovno usklađivanje, raspršuje negativne energije. Balansira i usklađuje sve čakre sa suptilnim tijelima.

Ovo je kamen empatije i ravnoteže. Potiče samorealizaciju, kreativno rješavanje problema i smiruje živce kod javnih nastupa.

Daje unutarnju smirenost, istovremeno zadržavajući pozornost, te potpomaže kreativno izražavanje. Emotivno, tirkiz stabilizira promjene raspoloženja i donosi unutarnji mir. Odličan kamen za iscrpljenost, depresiju i napade panike. Štiti od vanjskih utjecaja i zagađivača u atmosferi.

Uniseks narukvica – Čuvar budućnosti

cuarbuducnostiminiPerle vulkanske lave (8 mm) i oniksa (6 mm) s ukrasnim perlama hematita, alabastera i crveno obojanog tirkiza, nanizane na rastezljivoj gumici.

Štiti auru i ujednačava čakre, dovodi u ravnotežu fizičko i duhovno tijelo.

Dužina: 20 cm

Cijena: 150 kn – Kupi ovdje