Narukvica je izrađena u kombinaciji poludragog kamena hematita, s ukrasnim perlama tirkiza, koralja, mjesečevog kamena, amazonita, s elementima tibetanskog srebra , nanizano na rastezljivu gumicu. Energija ovih kristala pojačava životnu snagu, daje unutarnju smirenost, potiče radost, bistrinu uma i čisti od negativnih energija.

atma.hr – 61
Hematit je poznat kao “kamen za um”. On je osnovni kamen zemljine energije, svojim vibracijama donosi životnu snagu, energiju i vitalnost. Donosi nam unutarnji mir, osjećaj topline i zaštitu Majke Zemlje. Pomaže u kritičnim situacijama kad smo iscrpljeni ili teže bolesni, aktivira naše sakrivene rezerve i jača organizam novom životnom energijom.

Donosi mentalnu organizaciju, vrlo je prizeman i umirujući. Uklanja negativnosti, potiče izdržljivost i hrabrost. Uravnotežuje tijelo, um i duh. Naročito je učinkovit za uzemljenje i zaštitu. Ovaj kamen ima snažan jang element i usklađuje meridijane, otklanjajući neuravnoteženost jina. Raspršuje negativnost i sprječava da negativna energija uđe u auru, vraćajući mir i harmoniju u tijelo.

Podiže samopouzdanje i sposobnost preživljavanja, pojačava snagu volje. Ovaj kamen otklanja ograničenja koja ste sami sebi postavili i potiče ekspanziju. Koristan je za prevladavanje ovisnosti.

Tirkiz je moćan zaštitnik i iscjelitelj koji donosi sreću, radost i ljubav. Potiče duhovno usklađivanje i poboljšava komunikaciju s fizičkim i duhovnim svijetom.

Balansira i usklađuje sve čakre sa suptilnim tijelima i prilagođava fizičku ravan duhovnoj. U tradicionalnoj misli, tirkiz ujedinjuje zemlju s nebom, spajajući mušku i žensku energiju. Ovo je kamen empatije i ravnoteže. Potiče samorealizaciju, kreativno rješavanje problema i smiruje živce kod javnih nastupa.

Mentalno, tirkiz daje unutarnju smirenost, istovremeno zadržavajući pozornost, te potpomaže kreativno izražavanje. Emotivno, tirkiz stabilizira promjene raspoloženja i donosi unutarnji mir.

Stimulira romantičnu ljubav. Fizički, tirkiz je odličan kamen za iscrpljenost, depresiju i napade panike.

Mjesečev kamen umiruje emocije, osvješćuje nesvjesno i potiče intuiciju i empatiju. Ispunjen prijemčivom, pasivnom, ženskom energijom. Dovodi u ravnotežu mušku i žensku energiju i pomaže muškarcima koji pokušavaju doprijeti do ženske strane svoje osobnosti. Savršen je antidot za pretjerano mačo muškarce ili pretjerano agresivne žene.

Mentalno, mjesečev kamen otvara um prema iznenadnim i iracionalnim impulsima. Treba dobro paziti da ne izazove halucinacije kao odgovor na jaku želju. Emotivno, mjesečev kamen smiruje emotivnu nestabilnost i stres, stabilizira emocije. Poboljšava emotivnu inteligenciju. Položen na solarni pleksus, izvlači i razgrađuje stare emotivne modele.

Mjesečev kamen pruža duboko emotivno iscjeljenje i liječi poremećaje višeg probavnog trakta, koji se povezuju s emotivnim stresom.

atma.hr – 61
Crveni koralj predstavlja element vatre i zrači životnom energijom. Stimulira zemaljske čakre, budeći u nama senzualnost, strast i želju za uživanjem. Crveni koralj je simbol vitalnosti, inicijative i hrabrosti. Osoba pod njegovim utjecajem ima visoko samopouzdanje i uvijek je spremna uhvatiti se u koštac sa izazovima koje život nosi.

Koralj otklanja strah od budućnosti i usidrava pažnju u sadašnji trenutak. Odličan je odabir za sramežljive osobe koje ne vole biti u centru pažnje. Pomaže nam prihvatiti sebe, svoje želje i potrebe, te potiče izražavanje istih. Također pomaže utjecajnim osobama i vođama, jer budi prikrivenu zavodljivost i pomaže da naša riječ dopre do drugih.

Amazonit je kamen istine, časti, komunikacije, cjelovitosti, vitalnosti, ravnoteže i poštovanja. Od davnina poznat je po svojoj ljepoti i ljekovitim svojstvima.  Povećava intuiciju, psihičku moć, kreativnost, intelekt i psihičke sposobnosti. Povezan je s grlenom čakrom i kao takav koristan u komunikaciji.

Dovodi u red fizičko i astralno tijelo. Smanjuje stres i donosi samopoštovanje. Može iscijeliti emocionalne nemire i traume. Uklanja strah i potiče radost, bistrinu uma i entuzijazam. Općenito ima preventivno djelovanje na zdravlje, smanjuje srčane probleme, koristan je za mišiće, živčani sustav, zube zahvaćene propadanjem i osteoporozu.

Pojačava životnu snagu, daje dublji opuštajući san, smiruje živce i čisti od negativnih energija. Poboljšava komunikaciju ljubavi i uklanja energetske blokade, pročišćava sve meridijane, pojačava muške kvalitete u osobi.

Uniseks narukvica Sloboda izbora

Uniseks narukvica Sloboda izboraamanjaNarukvica je izrađena u kombinaciji poludragog kamena hematita (8 mm), s ukrasnim perlama tirkiza, koralja, mjesečevog kamena, amazonita, s elementima tibetanskog srebra, nanizano na rastezljivu gumicu.

Energija ovih kristala pojačava životnu snagu, daje unutarnju smirenost, potiče radost, bistrinu uma i čisti od negativnih energija.

Dužina: oko 21 cm

Cijena: 150 kn – Kupi ovdje