Unisex narukvica Molitva duše – Oniks, pahuljasti opsidijan i srebro

59

Ova predivna unisex narukvica je izrađena od perli oniksa i pahuljičastog opsidijana (6 mm) s elementima tibetanskog srebra nanizanog na rastezljivu gumicu. Oniks donosi dobru sreću i prepoznavanje osobne snage. Pahuljičasti opsidijan stimulira rast na svim razinama.

45

Opsidijan je kamen bez granica i ograničenja.

Djeluje vrlo brzo i velikom snagom. Olakšava povratak u prošlost i iscjeljuje bolne emocije ili traume koja je još uvijek imamo u sadašnjosti. Pruža duboko iscjeljenje duše. Pruža snažnu zaštitu, te je odličan za uklanjanje negativnosti. Također je odlična zaštita od psihičkih napada.

Snažan je čistač psihičkog smoga stvorenog unutar aure, te je odličan kristal za duhovni ili iscjeljujući rad. Ima snažna metafizička svojstva koja će vas štititi protiv negativnosti, a energija ovog kamenja može stimulirati dar proroštva.

Blokira psihičke napade i apsorbira negativne energije iz okoline. Izvlači mentalni stres i napetost. To potiče rast na svim razinama, pozivajući istraživanje nepoznatih i otvaranje novih horizonata. Donosi jasnoću uma i briše konfuziju. Promiče osobine samilosti i snage.

Stvara uzemljujuću vrpcu iz donje zemaljske čakre do centra zemlje, upija negativnu energiju iz okruženja i daje snagu u trenucima kad je potrebna. Koristan je za naročito osjetljive ljude. Blokira psihičke napade i otklanja negativne spiritualne utjecaje.

Tjera na istraživanje nepoznatog, otvarajući nove horizonte. Donosi jasnoću uma i razbistrava zbunjenost i ograničavajuća uvjerenja.

Potiče kvalitete suosjećanja i snage. Vibracije ovog kamena mogu rezonirati u čakri trećeg oka i pruža snažnu pomoć kod primanja odgovora na pitanja u komunikaciji sa Svemirom. Potiče smirenost i unutarnji fokus.

Odbija negativnost i raspršuje misli koje nisu ispunjene ljubavlju. Olakšava otpuštanje starih ljubavi i pruža podršku tijekom preobražaja. Probija mentalne barijere i razgrađuje mentalno uvjetovanje. Može sakupiti rasutu energiju i potaknuti emotivno oslobađanje.

Oniks je poludragi kamen koji oslobađa od tuge, donosi dobru sreću i prepoznavanje osobne snage. Pruža podršku u teškim ili zbunjujućim okolnostima i u periodima teškog mentalnog ili fizičkog stresa.

Ovaj kamen potiče krepkost, postojanost i izdržljivost.

Unisex narukvica Molitva duše

Perle oniksa i pahuljičastog opsidijana (6mm) s elementima tibetanskog srebra nanizanog na rastezljivu gumicu.

Oniks donosi dobru sreću i prepoznavanje osobne snage.

Pahuljičasti opsidijan stimulira rast na svim razinama.

Cijena: 140 kn

 

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.