Unisex narukvica Tragač – Jaspis Dalmatinac, oniks i hematit

44

Ova predivna unisex narukvica je izrađena od perli jaspis dalmatinca (8 mm) s perlama hematita (6 mm) i oniksa (8 i 6 mm) s elementima tibetanskog srebra nanizanog na rastezljivu gumicu.

Jaspis dalmatinac djeluje vrlo umirujuće, skladno i opuštajuće.  Oniks donosi dobru sreću i prepoznavanje osobne snage. Hematit dovodi u harmoniju um, tijelo i duh.

45

Jaspis dalmatinac pomaže nam shvatiti sebe onakve kakvi jesmo, pomaže da razvijemo najbolje osobine i otklonimo loše. Podržava osjećaj skromnosti i strpljenja. Djeluje vrlo umirujuće, skladno i opuštajuće. Vrlo djelotvorno pomaže osobama koje su u sukobu interesa ili koji su izloženi jakim konfliktima. Pomaže nam ojačati psihu.

Razvija umjetničku inspiraciju i kreativnost. Otklanja noćne more, negativna mišljenja, strah i omogućuje mirnije spavanje. Pobuđuje u nama radost i zabavu. Ovaj kristal razvija osjećaj odanosti te životnim partnerima pomaže održavati dugogodišnje veze.

Pomaže kod regeneracije i liječenja oštećenih tkiva, čisti krv, ublažava želudčane probleme, umiruje grčeve, pomaže kod gubitka pameti u starosti, djeluje antidepresivno.

Hematit je poznat kao “kamen za um”.

Hematit dovodi u harmoniju um, tijelo i duh. On je osnovni kamen zemljine energije, svojim vibracijama donosi životnu snagu, energiju i vitalnost. Donosi nam unutarnji mir, osjećaj topline i zaštitu Majke Zemlje. Pomaže u kritičnim situacijama kad smo iscrpljeni ili teže bolesni, aktivira naše sakrivene rezerve i jača organizam novom životnom energijom.

Donosi mentalnu organizaciju, vrlo je prizeman i umirujući. Potiče temeljno razmišljanje, logiku i matematiku. Poboljšava pamćenje, daje originalno razmišljanje. Pomaže nam shvatiti da su nam granice tamo gdje ih sami postavimo.

Uklanja negativnosti, potiče izdržljivost i hrabrost. Uravnotežuje tijelo, um i duh. Naročito je učinkovit za uzemljenje i zaštitu. Ovaj kamen ima snažan jang element i usklađuje meridijane, otklanjajući neuravnoteženost jina. Raspršuje negativnost i sprječava da negativna energija uđe u auru, vraćajući mir i harmoniju u tijelo.

Psihološki, hematit podiže samopouzdanje i sposobnost preživljavanja, pojačava snagu volje. Ovaj kamen otklanja ograničenja koja ste sami sebi postavili i potiče ekspanziju. Koristan je za prevladavanje ovisnosti.

Hematit usmjerava pažnju na strasti koje upravljaju životom. Hematit vam pomaže da se pomirite s greškama i da ih radije prihvatite kao iskustva iz kojih ste nešto naučili, nego kao katastrofe. Mentalno, hematit stimulira koncentraciju i usredotočenost. Poboljšava pamćenje i originalnu misao. Povezan je s korijenskom čakrom, uzemljuje višak energije i djeluje kao stabilizirajuća sila.

Oniks je poludragi kamen koji oslobađa od tuge, donosi dobru sreću i prepoznavanje osobne snage. Pruža podršku u teškim ili zbunjujućim okolnostima i u periodima teškog mentalnog ili fizičkog stresa.

Ovaj kamen potiče krepkost, postojanost i izdržljivost.

Unisex narukvica Tragač

Perle jaspis dalmatinca (8 mm) s perlama hematita (6 mm) i oniksa (8 i 6 mm)s elementima tibetanskog srebra nanizanog na rastezljivu gumicu.

Jaspis dalmatinac djeluje vrlo umirujuće, skladno i opuštajuće.  Oniks donosi dobru sreću i prepoznavanje osobne snage. Hematit dovodi u harmoniju um, tijelo i duh.

Cijena: 150 kn

 

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.