Narukvica je izrađena od perli vulkanske lave, ukrasne perle alabastera i pahuljičastog opsidijana, ispleteno makrame uzorkom i nanizano na konopljinu nit. Razgrađuje emotivne blokade i drevne traume, donoseći dubinu i jasnoću emocijama. Potiče kvalitete suosjećanja i snage, fokus i ravnotežu.

atma.hr – 61
Pahuljičasti opsidijan je kamen koji nosi snažnu iscjeljujuću energiju.

Ovo je opuštajući kamen, koji dovodi do duhovnog mira, kamen bez granica i ograničenja. Pruža snažnu zaštitu, stvarajući štiti protiv negativnosti. Stvara uzemljujuću vrpcu iz donje zemaljske čakre do centra zemlje, upija negativnu energiju iz okruženja i daje snagu u trenucima kada je potrebna.

Stimulira rast na svim nivoima. Koristan je za osjetljive ljude. Blokira energetske napade i otklanja negativne spiritualne utjecaje. Donosi jasnoću uma i razbistrava zbunjenost i ograničavajuća uvjerenja. Razgrađuje emotivne blokade i drevne traume, donoseći dubinu i jasnoću emocijama. Potiče kvalitete suosjećanja i snage.

Potiče smirenost i unutarnji fokus. Ovo je kamen čistoće, koji daje ravnotežu tijelu, umu i duhu. Djeluje na vene, kosti i potiče cirkulaciju. Povezan je s korijenskom i sakralnom čakrom.

Vulkanska lava je kamen hrabrosti.

Pruža stabilnost i snagu kada prolazimo kroz promjene u životu. Smanjuje negativne aspekte nečijeg karaktera i omogućuje nam da shvatimo u kojem području je potrebna modifikacija. Sadrži elementarne sile vatre i zemlje, te je bogata mineralima koji su zakopani duboko u Zemljinoj jezgri.

Lava je poznata po svojoj kvaliteti uzemljavanja i odlična je za smirivanje emocija. Budući da dolazi iz sirove energije, smatra se kamenom ponovnog rođenja. Uklanja nepotrebne slojeve emocionalnih vezanosti.

Zbog svoje jake veze sa zemljom i njenog  stvaranja u središtu Zemlje, fantastična je za stabilizaciju i uzemljenje korijenske čakre i povezivanje sa Zemljom.  Omogućuje nam da ukorijenimo raspršenu energiju i pronađemo fokus i ravnotežu.

atma.hr – 61
Alabaster je poznat i pod nazivom „Rimski biser“. Pripisuju mu se neobična svojstva, vjerovalo se da je sposoban upiti skrivene informacije i tajne želje.

Pomaže u odabiru duhovnog puta i pronalaženju sebe na tom putu.

On ima moć privlačenja stvari koje su nam potrebne i odbijanja onih koje nisu. Smiruje puls, pomaže kod kožnih oboljenja i ekcema. Pomaže kod astme, te smanjuje i glavobolju.

Unisex shamballa narukvica Dan i noć

Dan i noćmalaNarukvica je izrađena od perli vulkanske lave (6 mm), ukrasne perle alabastera i pahuljičastog opsidijana, ispleteno makrame uzorkom i nanizano na konopljinu nit.

Razgrađuje emotivne blokade i drevne traume, donoseći dubinu i jasnoću emocijama.

Potiče kvalitete suosjećanja i snage, fokus i ravnotežu.

Dužina narukvice je podesiva ( 19 – ).

Cijena: 120 kn – Kupi ovdje