Narukvica je ručno izrađena od perli pahuljičastog opsidijana u kombinaciji s perlama tirkiza i ukrasnom tirkiznom perlom. Ispletena je  makrame uzorkom, perle su nanizane na konopljinu nit. Potiče smirenost i unutarnji fokus. Daje snagu i štiti od vanjskih utjecaja.

atma.hr – 61
Pahuljičasti opsidijan je kamen koji nosi snažnu iscjeljujuću energiju.

Ovo je opuštajući kamen, koji dovodi do duhovnog mira, kamen bez granica i ograničenja. Pruža snažnu zaštitu, stvarajući štiti protiv negativnosti. Stimulira rast na svim razinama. Koristan je za osjetljive ljude. Blokira energetske napade i otklanja negativne spiritualne utjecaje.

Tjera na istraživanje nepoznatog, otvarajući nove horizonte. Donosi jasnoću uma i razbistrava zbunjenost i ograničavajuća uvjerenja. Razgrađuje emotivne blokade i drevne traume, donoseći dubinu i jasnoću emocijama. Potiče kvalitete suosjećanja i snage.

Pahuljičasti opsidijan vam pomaže da prepoznate i otpustite “pogrešno razmišljanje” i stresne mentalne modele. Potiče smirenost i unutarnji fokus. Ovo je kamen čistoće, koji daje ravnotežu tijelu, umu i duhu. Djeluje na vene, kosti i potiče cirkulaciju. Povezan je s korijenskom i sakralnom čakrom.

Tirkiz je moćan zaštitnik i iscjelitelj koji donosi sreću, radost i ljubav.

Kamen je koji štiti, a kao talisman se koristi od pamtivijeka. Potiče duhovno usklađivanje i poboljšava komunikaciju s fizičkim i duhovnim svijetom. Balansira i usklađuje sve čakre sa suptilnim tijelima i prilagođava fizičku ravan duhovnoj.

Ovo je kamen empatije i ravnoteže. Potiče samorealizaciju, kreativno rješavanje problema i smiruje živce kod javnih nastupa. Psihološki, tirkiz je kamen koji daje snagu. Razgrađuje mučenički stav i samo – sabotažu. Mentalno, tirkiz daje unutarnju smirenost, istovremeno zadržavajući pozornost, te potpomaže kreativno izražavanje.

atma.hr – 61
Emotivno, tirkiz stabilizira promjene raspoloženja i donosi unutarnji mir. Stimulira romantičnu ljubav. Fizički, tirkiz je odličan kamen za iscrpljenost, depresiju i napade panike. Štiti od vanjskih utjecaja i zagađivača u atmosferi.

Raspršuje negativne energije i čisti elektromagnetni smog, pružajući zaštitu od zagađivača u okruženju.

Unisex shamballa narukvica – Prijatelj

PrijateljminiNarukvica je ručno izrađena od perli pahuljičastog opsidijana (8 mm) u kombinaciji s perlama tirkiza (6 mm) i ukrasnom tirkiznom perlom.

Ispletena je  makrame uzorkom, perle su nanizane na konopljinu nit.

Potiče smirenost i unutarnji fokus. Potiče duhovno usklađivanje i poboljšava komunikaciju s fizičkim i duhovnim svijetom. Daje snagu i štiti od vanjskih utjecaja.

Dužina narukvice je podesiva ( 19 – ).

Cijena: 140 kn – Kupi ovdje