Art: Cameron Gray / ParableVisions.com

Sposobnost empatije omogućuje vam da pročitate i shvatite energiju ljudi. Ova sposobnost može biti genetska, prelazeći iz generacije u generaciju. Možda dijelite tu sposobnost s rođacima, stoga proučite svoje obiteljsko stablo; odgovara li netko opisu?
Empatične osobe imaju mogućnost skeniranja tuđih energija misli, osjećaja i eventualno događaja u prošlosti, sadašnjosti i budućnosti. Većina empatičnih osoba ne shvaća kako to u stvari funkcionira, ali prihvatili su to da su osjetljivi na tuđe energije.

Sposobnost ispravnog percipiranja i odražavanja energije je izazov. Ovaj dar nam omogućuje da sami upravljamo životom s povećanom percepcijom. Morate biti selektivni i imati dosljednu sposobnost suočavanja sa stresom, u suprotnom vas vrlo lako može nadjačati.

Evo nekoliko odličnih strategija:

1. Odvojite vrijeme za sebe

Kada provodite vrijeme sami stvarate prostor potreban za oslobađanje emocija, energije i stresa.

2. Pozitivne afirmacije

Kratke poruke koje treniraju misaone obrasce. Primjer: “Otvorena sam da primim ono što je za moje najbolje i najviše dobro u ovom trenutku”.

3. Zaštita

Stavite zaštitu u vidu štita bijele svjetlosti koja vas okružuje i stavlja u balon. Ne zaboravite napraviti i uzemljenje kako ne bi odletjeli!

4. Čišćenje i balansiranje čakri

Redovito čišćenje čakri sačuvati će vaše energetsko polje od negativne ili neželjene energije. Uravnotežite ih kanaliziranjem energije koja će stvoriti usklađenost i ravnotežu.
5. Centriranje

Uskladite se s duhom i odmaknite se od ega. Pokušajte živjeti u trenutku, izrazite i otpustite svaku emociju koja se pojavi.

6. Kamenja

Neki ljudi smatraju da kristali i drago kamenje pomažu u čišćenju negativne energije i održavaju ravnotežu. Odaberite svoje. Isprobajte nekoliko različitih kamenja i obratite pozornost na to kako svaki pojedini djeluje.

7. Aromaterapija

Eterična ulja mogu učiniti da se osjećate dobro na svim poljima: fizički, psihički i duhovno. Isprobajte koja ulja podižu ili smiruju vaše raspoloženje.

8. Opraštanje

Opraštanje drugima i sebi – jedan je od najmoćnijih alata koji imate. Pročistiti će vašu energiju i podići vibraciju.

9. Uzemljenje

Mi imamo vezu za uzemljenje u korijenskoj čakri koja nas povezuje sa zemljom. Budite svjesni toga i koristite tu vezu kako bi poslali negativnu energiju u zemlju gdje se apsorbira te izvukli iscjeljujuću energiju iz centra zemlje koja će poboljšati vaš energetski protok.

10. Meditacija

Smiruje um, tako da se možete usredotočiti, biti prisutni i slušati unutarnji glas.
11. Umirujući zvuci

Opustite se pomoću glazbe ili zvukova iz prirode.

12. Životinje i priroda

Boravak u prirodi ili vrijeme provedeno s našim kućnim ljubimcima sjajan je način da se opustite, pročistite energiju i povežete se.

13. Zadimljavanje

Indijanci su to radili godinama s dobrim rezultatima. Paljenje tamjana i kadulje odličan je način za čišćenje energije.

14. Joga

Joga je djelotvorna jer kombinira disanje, centriranje i uzemljenje. Prekrasan način za podizanje vibracijske energije.

15. Zapišite svoju zahvalnost i namjeru

Završite dan pisanjem popisa stvari za koje ste zahvalni, a zatim navedite svoje namjere za daljnji rad. To će održati energetski protok stalnim.

Prethodna objavaDanica Maksimović–Vidović: Za pomoć, nijedno mi mjesto nije predaleko
Slijedeća objavaKakav će biti vaš emotivni život u listopadu: Nirvana, renesansa i turbulencija!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.