Škola nutricionizma namijenjena je svima – i osobama čija je profesija vezana uz zdravlje i sport, i roditeljima, i onima koje osobno zanimaju suvremeni načini prehrane.

Živimo u vremenu u kojem nutricionizam zaokuplja gotovo svakog čovjeka. Hrana, naš lijek i naše gorivo za život, prati nas od rođenja, pa čak i prije njega. Kroz život, naš se način prehrane mijenja, ovisno o trenutnom stanju i potrebama, a neprestano se javljaju i nove vrste prehrane te otkrivaju nove spoznaje o zdravoj i kvalitetnoj hrani.

Prehrana je u fokusu svakog, bila to osoba čija je profesija povezana uz rad s ljudima u području zdravlja i sporta ili roditelj koji želi kvalitetno prehranjivati obitelj. Prehrana i suplementacija veoma su bitni faktori za naše klijente, nas osobno i našu obitelj.

Kome je namijenjena Škola nutricionizma:

  • Osobama čiji je posao vezan uz zdravlje, kao idealan izbor za profesionalno usavršavanje – fitoterapeuti, aromaterapeuti, kozmetičari, wellness menadžeri, liječnici, farmaceuti, sportski treneri.
  • Nutricionistima srednje i visoke stručne spreme koji žele metode i spoznaje o iskustvu rada s klijentima – kao nadogradnja praktičnih znanja.
  • Onima koji žele obogatiti znanje modernim nutricionizmom.

Koliko traje i što obrađuje:

Škola nutricionizma podijeljena je na 7 vikend modula (koji se mogu pohađati i zasebno), u kojima se uči o mikro i makronutrijentima, probavnom sustavu, posebno bogatim namirnicama. Upoznajete se s prehranom kod narušenog zdravlja, dodacima prehrani, pravilnom prehranom za svaku dobnu skupinu i skupine sa specifičnim potrebama (djeca, adolescenti, trudnice, dojilje, sportaši).

Pred kraj škole uči se o modernim procjenama stanja organizma, izradi prilagođenih planova prehrane, pravilnoj pripremi namirnica i suvremenim načinima prehrane: makrobiotika, veganstvo, vegetarijanstvo, sirovojedstvo….

Info:

Upisi za prvu generaciju koja s edukacijom počinje u siječnju već su u tijeku!

Više informacija potražite na:
web stranici www.galbanum.hr
putem maila [email protected]


Prethodna objava“Ova biljka me je spasila od raka!”: Muškarac otkrio nevjerojatno iskustvo
Slijedeća objava7 vrsta muškaraca koje bi žene trebale izbjegavati
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.