O Atma Kriya Yogi imali ste već nekoliko puta prilike pročitati vrlo zanimljive članke. Ovaj puta donosimo sljedeće: najsažetiju, istinsku srž onoga što Atma Kriya Yoga doista jest i što može značiti i učiniti za tebe i tvoj duhovni rast.

ŠTO JE ATMA KRIYA YOGA?

Atma Kriya Yoga (AKY) je niz drevnih jogijskih tehnika meditacije. Sastoji se od asana (položaja tijela), pranayama (vježbi disanja), mudri, mantri, kriya i meditacija.

ZAŠTO ATMA KRIYA YOGA?

Dolazak na tečaj Atma Kriya Yoge može ti iz korijena promijeniti život. Ove snažne tehnike akumuliraju životnu energiju, iscjeljuju emocije i smiruju um. Redovitim vježbanjem AKY možeš smanjiti stres, živjeti u sadažnjem trenutku i apsolutno prihvatiti žvot u njegovoj ljepoti i punini.

10 glavnih razloga zašto prakticirati Atma Kriya Yogu:

  1. Poboljšava zdravlje, daje vitalnost tvojem fizičkom tijelu i pomlađuje stanice čistom pranom (kozmičkom energijom).
  2. Pomaže pri smanjenju vezanosti za materijalno i uklanja strahove.
  3. Podiže razinu energije te razvija kreativnost u svakodnevnom radu.
  4. Uspostavlja odnos s najskrivenijim dijelom tvojega bića – tvojim dušom.
  5. Smiruje um kako bismo razvili intuiciju i čuli govor srca.
  6. Tvoja aura zrači pozitivnošću i svjetlom, te tako pozitivno utječeš i na svoju okolinu.
  7. Osvještava tvoju božansku prirodu kroz svjesno djelovanje u sadašnjem trenutku.
  8. Spaljuje karmu i podiže tvoju svijest na višu razinu.
  9. Pročišćava negativne emocije i transformira ih u pozitivne osobine koje potječu iz srca.
  10. Budi bezuvjetnu ljubav u odnosu s Božanskim, povjerenje u život i unutrašnje vodstvo.

Atma Kriya Yoga je put osvješćivanja kroz jogu i meditaciju, pri čemu meditanti koriste vrlo drevne tehnike koje dolaze od indijskog jogina Mahavatara Babajija. Njegov učenik i prosvijetljeni Majstor Paramahamsa Vishwananda inicirao je i ovlastio preko 150 učitelja Atma Kriya Yoge da prošire ovo znanje i time pomognu svim duhovnim tragateljima.

Kao što je u svojem nedavnom članku o Atma Kriya Yogi rekao Swami Kanjalochana, koji je i sam poučava:

„Atma Kriya Yoga nije mistična znanost već vrlo praktična, precizna metoda dostizanja … duhovnih ciljeva. Iskrenost vaših namjera je neophodna. Slučajna praksa neće pomoći. Vaš fokus mora biti prisutan. Morate dati svoje vrijeme. Kako biste to postigli, ne trebate sjediti četiri sata dnevno u pećini. Uopće ne. Ova je kriya osmišljena za modernog čovjeka, koji ima malo vremena za sebe.

„Dajte kriyu svima koji ponizno pitaju za pomoć“ još je jedan bitan zahtjev kojeg nam je postavio Babaji. … Kao nikada prije, Atma Kriya Yoga je dostupna svim istinskim tragateljima.“

Kako ljeto priprema svoj dolazak, tako su i 3 učiteljice Atma Kriya Yoge pripremile seriju od 4 tečaja AKY u 4 hrvatska grada: Zagrebu, Rijeci, Karlovcu i Dubrovniku. Hajdemo zajedno uploviti u ljeto, a uz pomoć Atma Kriya Yoge i duboko u svoja srca, pronalazeći istinski unutašnji mir. 🙂

Responsive text-61
Raspored tečajeva

3. – 4. lipnja

Rijeka – učiteljica Edita Pushpami
Više info o tečaju i prijave na:
mob. 091 515 7589       e-mail: [email protected]

Karlovac – učiteljica Vesna AAJ
Više info o tečaju i prijave na:
mob. 097 671 0791       e-mail: [email protected]

10. – 11. lipnja

Zagreb – učiteljica Dunja Kanupriya
Više info o tečaju i prijave na:
mob. 091 535 2450      e-mail: [email protected]

Dubrovnik – učiteljica Vesna AAJ
Više info o tečaju i prijave na:
mob. 097 671 0791       e-mail: [email protected]

O UČITELJICAMA

Dunja Kanupriya ovlaštena je učiteljica Atma Kriya Yoge i OM Chantinga. Uz Atma Kriya Yogu i Paramahamsu Vishwanandu pronašla je Boga u srcu i osjetila želju da podijeli svoje znanje sa svima koji su spremni raditi na sebi.

Vesna AAJ ovlaštena je učiteljica Atma Kriya Yoge. Sretna je što inicijacijom u AKY duhovnim tragateljima pomaže da pronađu istinski mir u svome srcu te doista spoznaju što je beskrajna, bezuvjetna ljubav.

Edita Pushpami ovlaštena je učiteljica Atma Kriya Yoge. Živi i radi u Rijeci. Organizira tečajeve gdje god postoji želja i potreba ljudi za unutarnjom promjenom. Pushpami kaže: „Atma Kriya Yoga je put na koji krenete jednom, ali traje cijeli život.“

Responsive text-61
Prethodna objavaZaista voliš plesati?
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop 27.05.2017.
Bhakti Marga
Paramahamsa Sri Swami Vishwananda je prosvjetljeni duhovni učitelj i osnivač Bhakti Marga pokreta - puta predanosti.Paramahamsa Sri Swami Vishwananda nam pomaže otvoriti srca prema božanskoj ljubavi. Uči nas kako se uzdići iznad granica religije kako bi iskusili sveprožimajuću energiju koja je zapravo samo ljubav.www.bhaktimarga.hr [email protected]

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.