Astrolozi najavljuju da će u studenom/novembru biti više povoljnih dana nego onih izazovnih. Očekuju nas tek 3 izazovna, možemo reći opasna dana. Svemir će nam dati priliku da jesen završimo pozitivno. Evo koji su najizazovniji dani prema horoskopu u studenom/novembru!

atma.hr – 52
8. studeni/novembar – Pomrčina Krvavog Mjeseca i konjunkcija Sunca i Merkura

8. studeni/novembar se slobodno može nazvati najopasnijim danom u mjesecu. Ovo je i glavni događaj ovog mjeseca! Stvar je u tome što nas na ovaj dan čekaju ne jedan, već dva izazovna astrološka događaja odjednom. Prvi je pomrčina Mjeseca u Biku.

Pomrčina Krvavog Mjeseca događa se kada imamo potpunu pomrčinu punog Mjeseca. Sveukupna pomrčina uzrokuje da Mjesec poprimi crvenkastu nijansu, otuda i naziv Krvavi Mjesec.

Pomrčine Krvavog Mjeseca označavaju završetak i mogu zatvoriti vrata negdje u našim životima. Ova zatvorena vrata mogu biti teška za navigaciju u početku, ali naposljetku, ova zatvorena vrata mogu nas odvesti na viši put, čak i ako se na prvi pogled ne čini tako. Padajući u znak Bika, ova pomrčina Krvavog Mjeseca može potaknuti teme koje se odnose na novac i odnose – to dvoje čak može biti isprepleteno!

Na dubljoj razini, ova nam pomrčina također može pomoći da prođemo neke blokade oko osjećaja vrijednosti ili se mogu pojaviti problemi oko naše vrijednosti koje treba osporiti ili riješiti. Ako se suočavate s izazovnom situacijom oko ove pomrčine, provjerite možete li se usredotočiti na ono gdje vas osjećaji nedostojnosti blokiraju ili stvaraju problem. Vidite možete li zahtijevati svoju vrijednost, razjasnite što za vas znači biti vrijedan, a zatim nastavite s tog mjesta.

Na ovaj dan, bez obzira na sve, nemojte se izolirati, ne izbjegavajte druge ljude. Ako vas netko od rodbine ili prijatelja zamoli za pomoć na ovaj dan, tu osobu je bolje ne odbiti. Tako možete poboljšati svoju karmu.

atma.hr – 52
Na ovaj dan, zbog pomrčine, Svemir može zahtijevati od nas da vratimo naše dugove. Ako ste u prošlosti napravili bilo kakve pogreške, karma stiže na naplatu. Riješite se pritužbi, zatražite oprost, a također ga dajte drugima.

Konjunkcija Sunca i Merkura će začiniti situaciju. Sve će biti nepredvidivo. Kako ne biste izgubili kontrolu nad situacijom, ovog dana biste trebali biti malo suzdržaniji i ne brzati s donošenjem odluka.

16. studeni/novembar – Venera ulazi u Strijelca

Od 16.11. do 9.12. mnogi od nas bit će skloni riziku i avanturi. Posebno će to biti opasno za one koji su taj dan prisiljeni rješavati financijske poslove, kupovati i donositi sudbonosne odluke.

Venera će učiniti da mnogi ljudi jednostavno prestanu mariti za sigurnost. Neodgovoran pristup bit će nedopustiv, posebice u području zdravstva. Ovo je najgori dan za ekstremne sportove, za zdravstvene eksperimente.

Preporučljivo je ne piti alkohol na ovaj dan i ne piti tablete bez uputa i preporuka liječnika.

atma.hr – 52
21. studeni/novembar – Merkur u konjunkciji s Venerom

Merkur i Venera u međusobnoj konjunkciji stvaraju vrlo snažne emisije negativne energije. Ovo će biti dan kada će mnogi od nas početi razmišljati o osveti.

Pokušajte se ne prisjećati starih pritužbi ako ne želite pokvariti raspoloženje sebi ili svojim voljenima. Ne pričajte o onome što se dogodilo prije. Pokušajte se usredotočiti na nešto pozitivno.

Pokušajte pratiti svoje emocionalno zdravlje kako biste se s lakoćom kretali dalje.

ATMA/dailyhoro.ru/Pripremila: Suzana Dulčić za atma.hr

banner za knjige nulta frekvencija