Designed by Freepik

Period vladavine Riba najviše će utjecati na vaše osjećaje. Donosi nam pojačane emocije, intuiciju i maštu, a snažna romantična strana potiče vas da svijet promatrate van okvira realnosti, kroz ružičaste naočale. Evo koja 4 datuma su najvažnija u narednim danima!

atma.hr – 78
Od 18.02. do 20.03. Sunce boravi u emotivnom, sanjarskom i empatičnom znaku Riba.

Period vladavine Riba najviše će utjecati na vaše osjećaje. Donosi nam pojačane emocije, intuiciju i maštu, a snažna romantična strana potiče vas da svijet promatrate van okvira realnosti, kroz ružičaste naočale.

Sunce u Ribama vas vodi u svijet snova, dubine srca i potiče vas da napravite pauzu od svakodnevnih trzavica, napetosti i obaveza. U vama budi moćnu romantičnu energiju i snagu ljubavi – moć da se žive snovi, makar i kroz vizualizaciju.

Evo koja četiri datuma tijekom vladavine Riba ostavljaju trag na vaš znak Zodijaka:

19.02. – planet ljubavi, Venera, u Biku formira kvadrat s Marsom, što donosi nevjerojatnu erotsku energiju, povećane strasti, kreativnost, ali i rizik od konflikta s partnerom zbog snažnog udara emocija.

atma.hr – 39

24.02. – Mars vas još jednom u ovom mjesecu potiče na akciju. Boravi u znaku Jarca i formira skladan trigon s moćnim Plutonom. Uspjeh je u vašim rukama, motivirani ste da ostvarite ciljeve. Imate snažne liderske sposobnosti.

28.02. – Ovo je dan nakon punog Mjeseca i tada možete iskoristiti za dobru energiju neobičan sklop tri nebeska tijela. Intuitivni Mjesec boravi u Djevici, transformirajući Pluton u Jarcu i snažni Mars u Biku. Ova pozitivna igra planeta donosi pragmatične poteze i može biti presudna za veliki napredak.

04.03. – Merkur se udružuje s najsretnijom planetom – Jupiterom, kako bi pojačao vaš optimizam, društveni život i sposobnosti u komunikacijskim vještinama.

Sada se vaše poruke prenose na pravi način i dobrom komunikacijom ostvarujete poboljšanje na emotivnom i profesionalnom planu.

lovesensa

117 BUĐENJE U 5D

BUĐENJE U 5D

Praktični vodič kroz višedimenzionalnu transformaciju

Svi smo mi na prijelazu iz uske i polarizirane svijesti treće dimenzije prema buđenju u višim vibracijama i mogućnostima pete dimenzije. Svatko od nas je osjetio petu dimenziju!

U ovom priručniku duhovna učiteljica Maureen J. St. Germain objašnjava kako da promijenite svoje energetske obrasce i usidrite se u radosti, ljubavi i čovjekoljublju pete dimenzije.

Autorica također daje vježbe kako da zaštitite svoju energiju i meditacije svete geometrije koje služe za aktivaciju vaše osme čakre, koje vas otvaraju prema višim frekvencijama.

Cijena: 121,50 kn - Kupi ovdje

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here