Tečaj Tarota uvodi vas u čudesni svijet simbola, boja i arhetipova koji nam pomažu da bolje razumijemo sebe, jer karte su slikoviti prikaz neizbježnih životnih iskustava na putovanju kroz život.

Tarot očitava naše energetsko polje i svojim simbolima pokazuju nam i skrivene aspekte teme, pitanja ili trenutka koji nas zaokuplja, dajući nam mogućnost da cjelovito sagledamo svoju stvarnost, te se bolje snađemo u razdobljima promjena i neizvjesnosti. Naučite prepoznati i tumačiti simboliku karata, te kombinirati njihovo značenje. Ako koristite tarot u radu na sebi, možete meditirati o njihovim simbolima te tako obnoviti svoju unutrašnju mudrost i hrabriti se na životnom putovanju.

Upoznajte tri tarot karte

atma.hr – 45

Zvijezda – poruka karte
Pustimo vode života, ljubavi, nadahnuća da slobodno teku kroz naš život. Mnogo smo toga dobili i trebamo dijeliti, stvarati, vratiti dio onoga što smo primili. Tako će naše srce ostati otvoreno za nadahnuće, za vjeru u čuda, za nadu. U teškim trenucima, kad stvarnost ne nudi sigurnost i podršku, možemo pronaći unutrašnji oslonac. Svjetlost zvijezde koja nas vodi bodri nas da u sebi pronađemo nadahnuće i nadu. Neobjašnjiv je to osjećaj koji se hrani snagom volje, upornošću osjećaja i vjerom da postoji rješenje. Zvijezda nas podsjeća na snagu pozitivnog mišljenja, na davanje i primanje, na neiscrpan izvor životne energije.

Carica – poruka karte
Carica nam poručuje da živimo u materijalnom svijetu, a cjelovitost života postižemo kad uravnotežimo sve aspekte postojanja, duh i tijelo, ideje i stvarnost. Tijelo i priroda stvarni su svijet kojeg ne smijemo zanemariti, već prihvatiti, održavati, cijeniti. Cjelovitost života postižemo majčinstvom i strastima, osjetilima, povezanošću sa zemljom. Za skladan život trebamo prepoznati i prihvatiti svoje vrijednosti i tako dopustiti da obilje uđe u naš život. Spontano primati i davati ljubav i užitke, cijeniti ljepotu, prihvatiti prirodu i uskladiti se s njenim ritmovima, donijet će nam unutrašnji osjećaj bogatstva, opuštenosti i zadovoljstva.

Čarobnjak – poruka karte
Čarobnjak nas podsjeća da sami, odlučnim i usmjerenim djelovanjem stvaramo od svog života vrt obilja. Poziva nas da se jasno usmjerimo u dobro odabrane ciljeve, da djelujemo odlučno, hrabro i čistog srca. Ohrabruje nas da prepoznamo svoje potencijale, iskoristimo svoje talente, da djelujemo s razumijevanjem onoga što i zašto radimo. Naš ego je sredstvo, vodič, čija je zadaća da univerzalne životne sile nadahnuća i ljubavi poput čarobnjaka pretvori u ljepotu života.

Upisi na Tečaj Tarota
Tečaj Tarota vodi ugledna certificirana astrologinja Senka Ljubić. Na adresi Mašićeva 4 u 45 nastavnih sati steći ćete znanja o tarotu kroz 10 cjelina.

Tečaj Tarota počinje 19. listopada 2019.

Upiti i informacije na [email protected] ili na 091 1619 607
Više o ostalim sadržajima, predavanjima i Školama potražite na https://astropozdravsuncu.com.hr

♦ Naslovna: Photo by Jen Theodore on Unsplash

Predavanja Senke Ljubić tijekom jeseni i zime donose mnoge zanimljive teme – prijavite se!

♦ 25.10.2019. petak, 18-20 h, Mašićeva 4 MAMA I TATA SU “KRIVI” ZA SVE!
♦ 23.11.2019. petak, 18-20 h, Mašićeva 4 POREMEĆAJI PREHRANE – ASTROLOŠKA ANALIZA Astrologija i arhitektura – SVETA MJESTA
♦ 17.01.2020. petak, 18-20 h, Mašićeva 4 IZAZOVI SATURNA I PLUTONA POSAO SNOVA
♦ 20.03.2020. petak, 18-20 h, Mašićeva 4 VENERA U DOBROM DRUŠTVU

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here