Foto: pixabay.com

160×600 text-47 lijevo

Na 28. stupnju Lava odigrava se pomrčina Sunca, a ujedno je na snazi i mlad Mjesec.

Ova potpuna pomrčina Sunca bit će vidljiva stanovnicima Amerike, dok je kod nas ona samo djelomična pa je golim okom vjerojatno nećemo niti primijetiti, no energetski svakako hoćemo.

Često nam mlad Mjesec donosi nove prilike, situacije i mogućnosti, te uvodi neke nove ljude u naš život. No, kako se sada ujedno odigrava i pomrčina Sunca, ovo sve može ponekad biti malo zamagljeno, odnosno sve te nove stvari odmah ne uočavamo.

Nalik je to situaciji kada zatvorimo jedna vrata i ne vidimo odmah da je otvoreni neki drugi prolaz pa mislimo da tapkamo u mraku.

Tim više što je jako puno planeta krenulo retrogradno pa nam sve te nove mogućnosti neće odmah biti jasne i većina će se odigravati “iza kulisa”. No, one su sada svakako tu i vrlo su značajne, a njihove prve manifestacije možete  očekivati vrlo skoro, kada Saturn krene naprijed od 28. kolovoza.

Sunce i Mjesec ovog puta rade egzaktan trigon s Uranom iz Ovna, koji je posljednji put retrogradan u znaku Ovna. To je zaista dašak novog vjetra ili povratak starog, koji vas je pogodio kada se Uran kretao izravno.

Moguće je da vam se u život vrati osoba s kojom ste imali kratku, ali vjerujem burnu aferu, te bude odlučna za nešto puno ozbiljnije, jer je na snazi trigon sa Saturnom i Lilithom iz Strijelca.

Ovdje se radi o nekoj privlačnoj starijoj osobi, možda iz drugog grada ili države, naspram mlade osobe pune unutarnje životne energije. Ako ćete obnoviti vezu s tim nekim, moguće je da će ona sada otići u sasvim novom smjeru, čak uz mogućnost ostvarivanja nove obitelji, dobivanja djece ili proširenja već postojeće obitelji, jer Lav predstavlja djecu i sve ono što nas sada čini sretnim i punim života.

Kako je i Venera još uvijek u Raku, svakako je sada naglasak na obitelji, no imajte na umu da još uvijek radi opoziciju sa Plutonom, stoga pripazite da svoje želje ne ostvarujete manipulacijama.

Pogotovo se to odnosi na starije ili one ozbiljnije osobe u partnerskim vezama, jer ništa stvoreno na temeljima manipulacija ne traje vječno. Upravo suprotno, veze na takvim temeljima uvijek na kraju pucaju. Radije se prepustite dubljim osjećajima i iskrenog i otvorenog srca pristupite situaciji.

Imajte na umu da prije nego krenete novim putem, neke stare stvari treba prije završiti kako ne biste vukli nepotreban teret sa sobom. Stoga, iskoristite ovu pomrčinu za završetke koji će onda otvoriti vrata ka novim prilikama. Ovo je ujedno posljednja opozicija Jupitera iz Vage s Uranom iz Ovna, stoga su vam posljednje šanse za razvode i prekide veza koje ne ispunjavaju svoju svrhu.

Posebno značajan je sada i aspekt Merkura iz Djevice koji radi opoziciju s Neptunom iz Riba, zbog čega ćete se vjerojatno osjećati pomalo zbunjeno, kao da vas je netko bacio na vrtuljak emocija i razmišljanja. Čas ćete euforično se prepustiti osjećajima koji će vas preplaviti, a čas ćete se pokušati spustiti na zemlju, racionalizirajući sve moguće i nemoguće.

Kako je Sunce prije nekoliko dana radilo konjunkciju sa Sjevernim čvorom, sada se za Lavove odista odvijaju sudbinski događaji pa neka zastanu malo i razmisle što ih to same zaista čini sretnima, te neka si dopuste poželjeti upravo to i neka krenu tim smjerom.

Također, ovo se odnosi i na suprotni znak, Vodenjaka, kojima će netko sada testirati strpljenje. Ujedno se sve ovo odnosi i na one koji imaju značajne planete oko 28. stupnja u znaku Lava ili na kutovima kuća.

Opustite se i vjerujte, Bogu, svemiru i samome sebi, jer ono što vam je zaista suđeno zasigurno će naći pravi put do vas!

astroportal/Ana Mandić

HIM LAMPA 2

AKCIJA! HIMALAJSKA LAMPA - Savršenstvo atmosfere

Prirodni ionizator, čisti zrak, diže energiju

Lampa od divnih, ružičasto-narančastih grumenja najčišće himalajske soli! Stvara predivnu atmosferu i mikroklimu koja je jednaka zraku uz planinski potok nakon proljetne oluje. Svaka je unikatan ručni rad, različitog izgleda ili nijansi boja. Unutrašnjost kristala soli obasjava žarulja i stvara predivno narančasto svjetlo. Poboljšava kvalitetu zraka, ionizira prostor, stabilizira i smanjuje utjecaj umjetnih frekvencija i neprirodnih elektromagnetskih valova iz elektronike. Proizvodi spektar svjetlosnih valova koji iscjeljuju i smiruju vaše tijelo i um.

Cijena: 150,00 kn 119,90 kn - Kupi ovdje

26 DRVO SREĆE AMETIST

FENG SHUI DRVO SREĆE - Ametist i bakar


Vjeruje se da ovo Feng Shui drvce, isprepleteno od poludragog kamena Ametista i bakrene žice, pospješuje zdravlje, donosi harmoniju i blagostanje, što općenito pridonosi sreći i zadovoljstvu u obitelji.
Ametist je kristal zaštite, nesebičnosti, plemenitosti, spiritualne svjesnosti, ravnoteže, unutrašnjeg mira. To je kamen metamorfoze i preobrazbe. Ekstremno moćan kamen zaštitnik, visokih duhovnih vibracija. Simbol je promjene, otvara mnoge tajne života, pomaže nam shvatiti značenje snova i vizija, obogaćuje naš pogled u budućnost. Štiti od psihičkih napada, preobražavajući energiju u ljubav.

Cijena: 150 kn - Kupi ovdje

Prethodna objavaĐjotiš prognoze: Astrološke prekretnice u kolovozu – Nestabilan tranzit do 06.03.2019.!
Slijedeća objavaVodič do brže manifestacije: 3 koraka za lakše i brže ostvarenje želja!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.