Foto: pixabay.com

47

Uran je pred sam kraj prošle godine krenuo izravno, a 3. kolovoza počinje svoj retrogradni hod. Sada je idealna prilika da se stare opterećujuće misli otpuste i konačno razriješe radi veće slobode uma.

Kako biste dobili bolju ideju na koji način je Uran do sada djelovao na vas i razumjeli kako će djelovati tijekom predstojećeg razdoblja, sjetite se stresnih situacija i prekida koje ste imali od početka ove godine ili tijekom čitave vladavine Urana u Ovnu, od 2011. godine.

Uran predstavlja ogroman nalet energije, ali i tenzije i destrukcije, koje se kod nekih osoba mogu primijetiti izvana, a koje u stvari potiču iznutra.

Ako vam je tranzit Urana u Ovnu donio pojačanu nervozu, stres, grčeve mišića i nemogućnost da se opustite, ako je oko vas od ranog jutra totalni kaos i sve što stvarno želite je pobjeći od svega na neki pusti otok i nikad se više ne vratiti, molim vas nemojte to raditi. Barem ne prije nego što pročitate ovaj tekst.

Početak retrogradnog tranzita pokrenut će neke stare teme. Neriješena stambena pitanja, raskidi i iznenadne trudnoće mogu izbiti u prvi plan oko 25. kolovoza, kada Venera u Raku formira kvadrat s Uranom. Zapamtite da vaša obitelj ne mora ispaštati zbog vašeg nezadovoljstva i preuzmite odgovornost za svoje potrebe.

Svijest utječe na materiju pa nije čudno da se tijekom ovog tranzita električni uređaji češće kvare ili ih ne možete kontrolirati, pogotovo ako u sebi držite koktel revolta, destrukcije i buntovništva. Pregorjevaju li vam stalno žarulje, a internet konekcija se prekida čak i kada je protok podataka odličan? Zato sljedeći put kada ne budete mogli poslati mail, sjetite se da sve počinje od vas i popijte šumeću tabletu magnezija.

S obzirom da će i Merkur u Lavu tijekom drugog dijela kolovoza biti retrogradan (5. rujna kreće izravno), obratite dodatnu pozornost u poslovnoj komunikaciji, osobito od 3. do 8. rujna i procijenite u čemu se višak kreativnog rizika isplati. Ako se bavite umjetničkim projektima ovo može biti trenutak kada ćete shvatiti da možete biti uspješni ako više vjerujete u sebe i ako prestanete ovisiti o tuđim pohvalama.

Što vam točno smeta kod drugih? Razmislite prije nego što odgovorite, jer sve to što vas nervira je povezano s vama. Uran može djelovati tako da oni koji su oduvijek bili mirni odjednom polude, otkače do daske i odluče nadoknaditi propušteno hvatajući posljednje stupnjeve ovog tranzita i brzi vlak do nekog mjesta gdje će moći biti svoji, čak i ako ih to bude malo skuplje koštalo nego što su prvobitno procijenili. Ipak, ovaj rizik se isplati!

Nalet pretjeranog entuzijazma Marsa na posljednjim stupnjevima Lava, od 3. rujna, može voditi do aritmije i srčanih problema, a Uran može izazvati pravi revolt u tijelu zbog povrijeđenog ega, tjerajući vas da burno reagirate.

Ako se zdravlje bude pogoršalo u ovom periodu (pogotovo kod Vodenjaka, Škorpiona i Bikova) bit će to znak da ste na životnoj prekretnici koju je potrebno ozbiljno shvatiti. A ako budete pucali od zdravlja i elana, onda vikend provedite na nekoj utakmici ili koncertu, među gomilom ljudi.

47

Lijepi dani su ipak obećani od strane Venere u Lavu oko 18. rujna, kojoj Uran u Ovnu daje vjeru da želje srca mogu ispuniti. A ako i racio kaže da je taj netko pravi, onda ste definitivno na dobitku. Ipak, oporba s Jupiterom u Vagi, koja će biti najjača od 27. rujna do 1. listopada najavljuje promjene, burne reakcije, neugodne provokacije i neočekivane obrte situacija, stavljajući naglasak na partnerske odnose pa tada odustanite od pretjeranog inzistiranja da ste u pravu radi očuvanja veze ili kolegijalnosti i diplomatskih odnosa u uredu.

Mjesto u natalnoj karti, gdje vam se trenutno nalazi Uran, prikazuje oblast u kojoj nova energija traži da bude oslobođena, gdje želite protegnuti krila kao leptir, iako sve djeluje kao da je protiv vas. Toltečko učenje kaže da ono što smo slušali u djetinjstvu utječe na ono što doživljavamo i mislimo o sebi kao odraslom, a ako poslušate nemir Urana i izbacite jedan dio tih starih obrazaca ponašanja, možete smanjiti glavobolje, neobjašnjive alergije i ostale probleme s glavom – izvana i iznutra.

Uran, također, pojačava protok energije kroz tijelo pa svaka misao koja nije u cilju vašeg najboljeg ja, nosi elektricitet koji prži, peče, koči, zateže. Razmislite čemu se opirete! Još jedna provokacija slijedi 15. listopada, kada se bude događala oporba Merkura u Vagi pa tada budite više među prijateljima koji su smireni, stabilni i čija energija će vas uzemljiti.

Pripazite da uslijed frustracije ne izgovorite riječi koje biste mogli uskoro zažaliti. A u suštini, planete samo pojačavaju ono što već imate u sebi da biste u jednom trenutku rekli: “Pa, ja sam uzrok svega!” Agresivna reakcija života uvijek je znak da ste zanemarili svoje potrebe i da se borite protiv vjetrenjača.

Dodatan stres 4. studenog, uslijed opozicije sa Venerom u Vagi, može utjecati na način da radi očuvanja neke veze pristanete na ono što ne želite. Partnerski odnosi u kojima davanje i primanje nije ravnopravno donose bol pa neka vam to bude znak da ste negdje zaglibili. Također, ovo nisu dani za radikalne i eksperimentalne tretmane ljepote i ekscentrične promjene imidža.

Tada treba svjesno uložiti napor i osjećajem izabrati način koji će vas pokrenuti u pravom smjeru, a Uran u Ovnu nam je podario toliko tehnika i sredstava za iscjeljenje uma i kidanje okova koji nas drže u zoni komfora. Budite zato inspirirani i uvedite do kraja ove godine u svoju svakodnevnu rutinu neku tehniku ​​protiv stresa koja podrazumijeva kontrolu uma. I molim vas nemojte ovoga puta biti svojeglavi i primjenjivati ​​samo kada vam padne na pamet.

Saturn u Strijelcu će od 6. do 14. studenog formirat će trigon s Uranom vraćajući prošlost na velika vrata. Ako želite napustiti dosadan posao, prvo napravite konkretan plan, financijski back up i vremenski rok do kada ćete pronaći novi posao. A ako nešto i dalje ne uspijevate ostvariti, pogledajte oko čega se toliko mnogo bunite ili zašto pretjerano inzistirate na svojoj slobodi. Razmislite u kojim područjima ste postali previše liberalni pa vam treba okvir koji će vam dati smisao i formu.

Unesite neke uzbudljive novine u svoj dnevni raspored, 26. studenog, kada Merkur u Strijelcu formira pozitivan aspekt s Uranom. Iznenadite sebe i druge dolaskom na posao na rolama ili počnite subotnje jutro čitajući zanimljivu knjigu o umijeću nenasilne komunikacije.

Početkom prosinca počinje oporba s Marsom u Vagi što će pokazati da je krajnje vrijeme za velike promjene i zato ih prihvatite i ne tjerajte mak na konac. Svaka promjena Urana je promjena na bolje, ali može postati vrlo psiho-fizički nelagodna i neugodna ako joj se opirete.

47

Merkur u Strijelcu će ponovo biti retrogradan pa 11. prosinca pokušajte točno u tijelu locirati gdje se nalazi nelagoda i potrudite se da se sjetite kada se ona prvi put pojavila. Zatim tom dijelu tijela postavite pitanje, zašto je umorno ili nervozno, zašto vas boli ili vam stvara pritisak. Dozvolite tijelu da vam prenese poruku zašto se baš sada javlja ta nelagoda.

Često će odgovor tijela biti jednostavan, da vam je potreban odmor, da želite jesti neku namirnicu koje ste se dugo odricali, da više ne želite raditi nešto što ste svakodnevno radili prethodnih, baš puno, godina … Odgovor može stići i u vidu neke slike ili ćete se sjetiti neke osobe ili pjesme, osjetiti inspiraciju i želju da negdje odete ili pozovete nekog. Učinite to!

Koji god odgovor dobili (pa čak i da ga nema) to nije slučajno, iako vam to tako može djelovati. I ne, niste ga izmislili, iako možda vjerujete da jeste. Što god da zamislite ionako ono već odavno postoji u vama samo ne zna na koji drugi način da izađe pa koristite ovaj tranzit Urana da vam stavi do znanja svoje postojanje.

U posljednjim danima ove godine, oko 21. prosinca, Venera u Strijelcu potaknut će vas da se prisjetite kako je vaša veza izgledala na kraju prošle godine i usporedite je s tim kako izgleda sada.

Kako god da vaš ljubavni život izgleda, ne slušajte savjete i nemojte se ugledati na iskustva vaš najbolje prijateljice, kume ili majke. Ono što odgovara drugima ne mora odgovarati i vama. Otputujte negdje sami ili počnite učiti neki neobičan strani jezik.

Što god da vam se sukladno vašom natalnom kartom tijekom tranzita retrogradnog Urana bude događalo, sjetite se da je glavni sastojak koji treba unijeti u svoj život sloboda uma, kao i vaša osobna ljubavna, poslovna odnosno životna filozofija. Budite zato uzrok pozitivne promjene kojom ćete inspirirati druge. Usudite se krenuti za onim za čim čeznete! Sada je pravi trenutak za to.

Maja Lazić/astroportal

Želiš znati što ti donosi sudbina?
Nazovi ATMA astrologa!


Widget not in any sidebars

Najmoćniji vitamin C na svijetu!

Liposomalni Vitamin C u obliku natrij askorbata

Sangreen 250 ml

Čudesna snaga oporavka, učinkovit kod najtežih bolesti!

Visoka iskoristivost i apsorpcija – 95%!

Izuzetno je siguran i djelotvoran kod pacijenata s karcinomom!

6 grama liposomalnog vitamina C ekvivalent za 50 grama intravenskog vitamina C

Način primjene:

1 žličica (1 – 3 puta dnevno) ovisno o stanju organizma, stupnju fizičke aktivnosti i bolesti (preventiva 1, jača fizička aktivnost 2, teže bolesti 3 žličice dnevno)

Sastojci vitamina C u dnevnoj dozi: 1000 mg/1250%PU

Cijena 298 kn, besplatna dostava!

Prethodna objavaDa l’ stvarno crkneš ako ne kažeš što misliš?!
Slijedeća objavaRevolucionarna metoda “ZELENA OLOVKA”: Naučite se fokusirati na prave stvari u životu!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.