Foto: pixabay.com

Vladar ovog Uštapa je Merkur koji se kreće znakom Strijelca pa smo u prilici steći novo znanje ili naučiti nešto iz onoga što nam se događa. U cijeloj priči ovog Uštapa koja će biti aktivna do idućeg punog Mjeseca važno je ostaviti prostora za razgovor. Ovaj pun Mjesec će također biti dotaknut izazovnim utjecajem Neptuna pa se stvari mogu zakomplicirati.

atma.hr – 78
Posljednji pun Mjesec ove godine dogodit će se 12. prosinca u 6 sati i 12 minuta u Blizancima.

Na ovom mjestu učimo, razmišljamo, govorimo i razmjenjujemo svoje ideje s drugima. Blizanci su simbol naše bliže okoline, rođaka, susjeda, transporta, kraćih putovanja, društvenih mreža, komunikacije kao i sredstava koji nam tu komunikaciju omogućuju.

Stoga će ovaj Uštap mnogima donijeti nova iskustva na nekom od navedenih područja. Imamo i priliku shvatiti kako razmišljamo i koliko nam vlastite misli otežavaju ili pak omogućuju ispunjenje planova.

Blizanci su dvojni znak pa nije isključeno da se nađemo u nekoj dilemi, rastrzani između dvije opcije.

Javlja se i težnja prema promjeni, samo da nije dosadno. Tražimo nešto što će nas podignuti na noge, uzbuditi, odmaknuti od rutine i svakodnevice.

Budući da će ovaj pun Mjesec biti dotaknut izazovnim utjecajem Neptuna stvari se mogu zakomplicirati, postati nejasne, obzori zamagliti. Neptun u napetom aspektu donosi bijeg od stvarnosti, osjećaj bespomoćnosti, krivnje ili izdaje te preveliku pospanost ili probleme s nesanicom. On je tajna koja se skriva, nerijetko i iza laži. On iskrivljuje percepciju stvarnosti i ubacuje nas u iluziju.

Kao da se iz nekog nereda i kaosa rađa sjeme novog.

atma.hr – 39

Srećom su tu Venera, Jupiter, Saturn i Pluton u znaku Jarca koji nas pozivaju da se prizemljimo i promotrimo koliko su naše ideje i stavovi realni i ostvarivi. Venera i Saturn u bliskom kontaktu pričaju posebnu priču o ljubavi i odnosima.

S jedne strane tu je spremnost da se preuzme odgovornost, promišlja i odlučuje zrelo i s ciljem ostvarenja sigurnosti i stabilnosti u odnosu. Povjerenje i pouzdanost su od presudne važnosti.

S druge strane ljubav je poput dužnosti, lišena emocionalne bliskosti. Teško izražavamo naklonost, nerijetko iz straha da bi nam preveliko otvaranje moglo donijeti veću izloženost, ranjivost, a potom i povredu. Prevelika kritičnost i neprihvaćanje mogu nas udaljiti od partnera. Karijera i ostvarenje ciljeva mogu biti kamen spoticanja jer nemamo vremena za uživanje i one koje volimo.

Povećana je i mogućnost povratka bivše ljubavi ili pak ponavljanje jedne situacije koju niste do kraja riješili, dok u novim odnosima može biti prisutna razlika u godinama.

Vladar ovog Uštapa je Merkur koji se kreće znakom Strijelca pa smo u prilici steći neko novo znanje ili naučiti nešto iz onoga što nam se događa. Zagledani smo i u budućnost, no naglašeni Jarac vuče nas unatrag – gledaj, ima nešto što još trebaš posložiti i presložiti, a tek onda možeš krenuti prema naprijed.

U cijeloj priči ovog Uštapa koja će biti aktivna do idućeg punog Mjeseca važno je ostaviti prostora za razgovor. Pričati, ali i slušati, te vrata svog uma ostaviti otvorena za primitak novih ideja i uvida.

atma.hr – 78
Mars je u trigonu s Neptunom, a taj aspekt izoštrava intuiciju i talent za ostvarenje zamišljenog, daje inspiraciju i budi maštu. Tamo gdje postoji vizija, postoje i velike šanse za uspjeh.

Ovaj Uštap bit će osobito značajan za Blizance, Djevice, Strijelce i Ribe, kao i one koji imaju Podznak u tim znakovima. No svi ćemo ga osjetiti, svatko na svoj način, ovisno o tome koje prostore će zauzeti u našem osobnom horoskopu.

Julijana Oremović

49 HEMP RUKSACI

NOVI MODELI ! - RUKSACI OD KONOPLJE

Kvalitetni, atraktivni i jedinstveni!

Izrazite svoj nesputani duh i ekološku svijest najkvalitetnijim HIMALAYAN 100% HEMP ruksakom, koji je baš kao i vi, nikada dosadan, nikada običan – stilski jedinstven!

Veliki izbor, obilje boja!

Svaki Himalayan 100% Hemp ruksak je jedinstven, napravljen od eko konoplje, ručno rađen u Nepalu.

Konoplja je vrlo čvrsta, "diše" i upija vlagu s tijela, posjeduje antibakterijska svojstva koja nadilaze bilo koju prirodnu tkaninu. Neće uhvatiti plijesan niti zadržavati mirise! Lako se održava.

Cijena: 199 kn - Izaberi svoj ruksak OVDJE

1 KOMENTAR

  1. Molim vas, nemojte objaviti ovaj komentar!

    Poštovana, gđo Julijana Oremović, molim nemojte zamjeriti, ali prva asocijacija kad sam ugledala vašu sliku i tekst u okviru je da se radi o osmrtnici. Slovo f asocira na iskrivljeni križ. Bože sačuvaj, ali tako izgleda. Prije neki dan sam pomislila istu stvar, evo sad komentiram. Šteta da netko dobije istu asocijaciju. Doslovno sam se prepala. Nadam se da razumijete da imam dobru namjeru.

    Pratim Atmu na dnevnoj bazi, pregršt izvrsnih članaka i tema za svaku pohvalu.

    Pozdravljam i želim puno uspjeha i veselja, Lena

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here