Foto: pixabay.com

Padaju maske. I naše i tuđe. Sve je teže zadržati iste obrasce ponašanja koji nas uvaljuju u mulj života. Vrijeme je da priznamo, prihvatimo, reprogramiramo, iscijelimo i krenemo prema naprijed.

atma.hr – 78
U srijedu, 8. travnja/aprila u 4 sata i 35 minuta dogodit će se pun Mjesec u znaku Vage. Bit će posebno sjajan i velik, pogledajte večeras prema nebu.

Vaga je u astrologiji simbol odnosa s drugima, partnerstva kako poslovnih tako onih privatnih. Vaga nosi i simboliku braka, pravde, parnica, načina na koji surađujemo s drugima.

Ovaj pun Mjesec pokazuje nam kako da uravnotežujemo stvari, prilazimo drugima spremniji na kompromis i povezivanje, ali ne na vlastitu štetu. Sunce u Ovnu traži i potvrđivanje vlastitog Ja, no opet ne na štetu drugih.

Do idućeg Uštapa u svibnju/maju više ćemo se baviti našim odnosima, spajati, ali i razdvajati s drugima. Neki će ući u novu vezu, drugi će raskinuti loš odnos ili naprosto shvatiti što im treba u tom partnerskom smislu da bi bili zadovoljniji.

Na djelu su tri snažna aspekta koja će popratiti ovaj pun Mjesec.

Mars i Uran potiču nas na nestrpljivo i impulzivno djelovanje. Nešto se želi osloboditi, strgati okove sa sebe, krenuti prema naprijed, unatoč svemu. Nemirni smo i spremniji riskirati pa što bude.

atma.hr – 39

Merkur u Ribama te Pluton u Jarcu stvaraju pozitivan aspekt koji nam omogućuje da dublje prodremo u bit stvari. Naš um postaje detektor svega što je lažno i patvoreno. Riječima možemo ogoliti istinu, doprijeti do drugih ljudi, uvjerljivo prezentirati svoje misli.

– istražujemo

– otkrivamo ono što je skriveno

– pomažemo drugima kroz razgovor

– um ima snagu koja zadire u podsvijest

– nešto se mijenja, transformira, reprogramira

– prošlost dobiva novo značenje – povezuje se uzrok i posljedica

– učimo, lakše komuniciramo i rješavamo probleme

Spoj Jupitera i Plutona traži ljuštenje slojeva straha. Vodi nas u poniranje onoga što je bitno, što je zaista vrijedno i što ima dugoročnu kvalitetu. Padaju maske. I naše i tuđe. Sve je teže zadržati iste obrasce ponašanja koji nas uvaljuju u mulj života. Vrijeme je da priznamo, prihvatimo, reprogramiramo, iscijelimo i krenemo prema naprijed.

atma.hr – 78
Koja je vaša vizija budućnosti?

Od čega ste spremni odustati da biste mogli stvoriti bolje sutra?

Možete li pronaći smisao u nekim događajima?

Vrijeme je da nađemo nova rješenja za stare probleme.

Najgora odluka je stajanje na mjestu. Bolje je krenuti pa pogriješiti, nego se vrtjeti u stalno istom krugu i osjećati se frustrirano.

Dakle, što želite sebi u bliskoj budućnosti i kako tome može doprinijeti suradnja s jednom osobom ili više njih?

Julijana Oremović

49 HEMP RUKSACI

NOVI MODELI ! - RUKSACI OD KONOPLJE

Kvalitetni, atraktivni i jedinstveni!

Izrazite svoj nesputani duh i ekološku svijest najkvalitetnijim HIMALAYAN 100% HEMP ruksakom, koji je baš kao i vi, nikada dosadan, nikada običan – stilski jedinstven!

Veliki izbor, obilje boja!

Svaki Himalayan 100% Hemp ruksak je jedinstven, napravljen od eko konoplje, ručno rađen u Nepalu.

Konoplja je vrlo čvrsta, "diše" i upija vlagu s tijela, posjeduje antibakterijska svojstva koja nadilaze bilo koju prirodnu tkaninu. Neće uhvatiti plijesan niti zadržavati mirise! Lako se održava.

Cijena: 199 kn - Izaberi svoj ruksak OVDJE

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here