Foto: pixabay.com

Tijekom cijele veljače/februara, imamo nula velikih planeta u retrogradnoj fazi. Ovo stvara fantastičan zamah za napredovanje koji možemo iskoristiti da napredujemo u svojim snovima i ciljevima. Sa snažnim zamahom napredovanja, možemo iskoristiti sjajne šanse.

atma.hr – 52
Veljača/februar prema mišljenjima astrologa potiče vas da idete naprijed, da ostvarite stvari koje su vam važne. Počinje period povoljnih promjena, jer većina planeta više nije u retrogradnoj fazi, sve se kreću direktno.

Sada je trenutak kada shvaćamo da trebamo napredovati, mijenjati se. Ulazimo u narednu fazu našeg životnog putovanja. Bilo da su naši koraci veliki ili mali, tijekom veljače/februara imat ćete prilike da napredujete.

Saznajte kakav će biti utjecaj planeta u veljači/februaru 2023. godine:

1.-28. veljača/februar: Nema velikih planeta u retrogradnoj fazi

Tijekom cijele veljače/februara, imamo nula velikih planeta u retrogradnoj fazi. Ovo stvara fantastičan zamah za napredovanje koji možemo iskoristiti da napredujemo u svojim snovima i ciljevima.

Sa snažnim zamahom napredovanja, možemo iskoristiti sjajne šanse.

3. veljača/februar – retrogradna Cerera

Energija ovog asteroida je vrlo meka i nježna i neće utjecati na ovaj snažan zamah napredovanja koji doživljavamo. Cerera je asteroid povezan s prehranom i njegovanjem.

Možemo se naći u potrebi da hranimo i njegujemo sve one dijelove sebe koje smo ignorirali.

Vrijeme je da ispravimo neke navike i zaliječimo stare rane. Asteroid Cerera će ponovo biti direktan 6. svibnja/maja.

atma.hr – 52
5. veljača/februar – pun Mjesec u Lavu

Pun Mjesec u Lavu donosi svijetlu i smjelu energiju! Uran je aktivan u ovom trenutku, što može stvoriti potrebu za promjenom ili inovacijom nekih područja naših života. Promjena može doći naglo pod ovim punim Mjesecom, ali pokušajte da se kotrljate s njim i vidite koje nove iskre može zapaliti.

Pun Mjesec je uvijek divno vrijeme za rad, a ovaj pun Mjesec nije izuzetak. Uz sav zamah napredovanja, odlično je vrijeme da uklonite prošlost i stvorite prostor za novo koje dolazi.

Također, možete raditi s energijom ovog punog Mjeseca da biste donijeli svježu inspiraciju u svoj život i da se fokusirate na stvaranju radosti i zadovoljstva.

7.-8. veljača/februar – Merkur napušta period sjene

Merkur je upravo napustio svoj postretrogradni period sjene.

Ako je nešto maglovito ili neizvjesno u vašem životu od kraja prosinca/decembra, sada će doći veća jasnoća.

banner za knjige wayne dyer do uspjeha bez izgovora

15. veljača/februar – Venera u konjunkciji s Neptunom u Ribama

Harmonična kombinacija planetarnih energija koja pomaže da unesete slatkoću i mekoću u sve što se događa u vašem životu.

Koristite ovu energiju da volite dublje, otvorite svoje srce šire i da izrazite svoje ideje u svijet.

Prelijepa energija za romantiku, proširenje vaše kreativnosti i za rad na sebi.

16. veljača/februar – Sunce u konjunkciji sa Saturnom u Vodenjaku

Ovo je poseban spoj Saturna i Sunca u Vodenjaku u narednih 28,5 godina. Saturn u Vodenjaku nam je odbacio lekcije na kolektivnom i osobnom planu, ali sada se njegov rad bliži kraju.

Iskoristite ovu energiju da biste bili sigurni da preuzimate odgovornost za život koji zaista želite.

atma.hr – 52
18. veljača/februar – Sunce u Ribama

Sunce izlazi iz znaka Vodenjaka i prelazi u posljednji znak Zodijaka, Ribe! Ribe su vodeni znak i donose osjećaj završenosti i cjelovitosti. Predstavljena dvjema ribama koje plivaju u suprotnim smjerovima, energija Riba je povezana s principima jina i janga. Obje energije postoje neovisno, ali ne mogu postojati jedna bez druge.

Dvije ribe također plivaju u krugu, što ukazuje da, iako plivaju u različitim pravcima i gledaju na svijet s različite tačke gledišta, obje stignu na isto odredište.

Pošto su Ribe posljednji znak Zodijaka, pravo je vrijeme da razmislite o prijeđenoj godini i o tome kako vas je sve što se dogodilo dovelo do sljedećeg poglavlja vašeg razvoja.

banner za stvari ORGONSKE PIRAMIDE

19. veljača/februar – Mlad Mjesec u Ribama

Mlad Mjesec u znaku Riba donosi energiju svježih početaka. Ovo je treći mlad Mjesec koji smo imali na 1. stupnju određenog horoskopskog znaka, što ukazuje na snažnu temu novih početaka.

Ribe su vrlo kreativna energija pa koristite ovaj mlad Mjesec da kreirate i vizualizirajte ono što biste željeli privući u svoj život.

Ovo je dobro vrijeme da se ono što želite i zamišljate pretvara u stvarnost. Pošto su Ribe vodeni znak, ne želimo zaglaviti na mjestu vezanosti; umjesto toga želimo potvrditi ono što želimo, ali onda ostajemo otvoreni za tok i harmoniju.

atma.hr – 52
21.-24. veljača/februar – Sunce u konjunkciji sa zvijezdom Fomalhaut

Fomalhaut je jedna od četiri kraljevske zvijezde. Za svaku kraljevsku zvijezdu se kaže da je čuvar zvjezdanih vrata naše galaksije. Fomalhaut je vratar ka južnom nebu i predstavlja transformaciju. Transformacija je vrlo kreativna energija, što ovo čini izuzetno kreativnim vremenom u kojem možemo otvoriti vrata novom.

Fomalhaut također može aktivirati naše darove i vodi nas da ojačamo našu vezu sa sobom i s drugima.

Radite s ovom energijom tako što ćete izraziti svoju kreativnu stranu, osvijestite da se i svaka greška može ispraviti, kao i da je svaki dan šansa da postanete bolja osoba.

sensa.mondo