pixabay.com

Tvrdi se da žene jače osjećaju utjecaj Punog Mjeseca od muškaraca. Ciklus Punog Mjeseca traje 5 dana. Vrhunac punog Mjeseca u Lavu je bio 24.1., ali njegov utjecaj osjećamo još danas i sutra…

Pun mjesec utječe na mnoge ljude širom svijeta uzrokujući emocionalnu nestabilnost i nesigurnost. Budući da je gravitacijska sila Mjeseca dovoljno jaka da uzrokuje plimu i oseku, možda se mijenja gravitacijski učinak na žlijezde i organe koji mogu utjecati na raspoloženje. To možda objašnjava činjenicu da za vrijeme punog mjeseca svi malo “polude”.

Smatra se da je u vrijeme punog mjeseca Mjesečeva energija najjača i puna čarobnih moći. Uz jake veze sa ženskim simbolizmom, pun mjesec se također smatra vremenom obilja, zrenja i plodnosti. Mnoge kulture pun mjesec povezuju s menstrualnim ciklusom i začećem.

Odluke koje donosite u ovom razdoblju, tijekom punog Mjeseca, bit će pod utjecajem vaših osjećaja i podsvjesnih želja, ova Mjesečeva faza također pokazuje da ćete ispuniti i realizirati većinu planova. Ovo se posebno odnosi na Rakove, Bikove i Ribe ili osobe s natalnim Mjesecom u tim znacima.

Jednom godišnje, pun Mjesec Lavu, potiče inspiraciju kod umjetnika, glumaca, redatelja, glazbenika i donosi uspjeh sportašima, kao i osobama koje su zbog posla prisutne u javnosti. Vatreni znaci i oni sa Mjesecom u Ovnu, Lavu ili Strijelcu će u ovom razdoblju vjerojatno osjetiti jaču želju da budu u centru pažnje i sklonost dramatiziranju. Moguće su oscilacije krvnog tlaka, problemi s krvnim žilama, tahikardijom, bolovi u leđima, sportske ozljede.

Pod utjecajem punog Mjeseca, početkom razdoblja, najviše će biti Bikovi, Rakovi i Ribe, a najmanje Škorpion, Jarčevi i Djevice.

OVAN (20.3. – 19.4.)

U vrijeme punog Mjeseca u astrološkoj kuća ljubavi i kreativnosti možete upustiti u strastvenu vezu punu uzbuđenja i preokreta s nekim umjetnikom ili sportašem.

BIK (19.4. – 20.5.)

Pun Mjesec u vašem četvrtom astrološkom polju, pod utjecajem Marsa iz Škorpiona, upozorava da bi trebali izbjegavati rasprave s partnerom i članovima obitelji.

BLIZANCI (20.5. – 20.6.)

Astrološko polje mentalnog stanja, naglašeno punim Mjesecom, najavljuje uspjeh u poslu i poboljšanje financijskog stanja, naročito ako surađujete sa strancima.

RAK (20.6. – 22.7.)

S punim Mjesecom, vašim vladarem, u astrološkoj kući ljubavi i novca, očekuju vas uzbuđenja na emotivnom planu, ali nećete moći izbjeći ni ljubomorne scene.

LAV (22.7. – 22.8.)

U vrijeme punog Mjeseca u vašem znaku, nekadašnji poslovni partneri mogu vam ponude isplativ posao, a vašu pažnju može privući i neki stranac.
DJEVICA (22.8. – 22.9.)

S punim Mjesecom u astrološkoj kući tajni i prepreka pod utjecajem Jupitera iz vašeg znaka, budite oprezniji s financijama da vas netko ne bi prevario.

VAGA (22.9. – 22.10.)

Pun Mjesec u astrološkom polju neočekivanih situacija, može vam donijeti iznenadne novčane dobitke ali i neku interesantnu poslovnu ponudu od stranaca.

ŠKORPION (22.10. – 21.11.)

Naglašena astrološka kuća karijere donosi vam nove poslovne izazove, a ako ste student, stipendiju ili mogućnost stručnog usavršavanja u inozemstvu.
STRIJELAC (21.11. – 21.12.)

Pozicija punog Mjeseca u devetom astrološkom polju ide vam u prilog ukoliko ste student, surađujete sa strancima ili se bavite predavaštvom.

JARAC (21.12. – 20.1.)

Pun Mjesec u vašoj astrološkoj kući strasti ali i novca nagovještava mogućnost uvećanja zarade ali i susreta s nekom privlačnom osobom.

VODENJAK (20.1. – 19.2.)

U vrijeme punog Mjeseca u sedmom polju privlačite pozornost gdje god da se pojavite, osobito suprotnog spola. Uvećanje zarade preko poslova sa strancima.

RIBE (19.2. – 20.3.)

Pun Mjesec u vašoj šestoj astrološkoj kući može vam donijeti udvaranje osobe koju poznajete preko posla ili nekoga tko nosi uniformu na radu.

Astrolog: Marina Jungić Milošević / novosti.rs

Prethodna objavaBrak kao unutarnji zadatak
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop 26.01.2016.
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.