Radionica UVOD U METODU FRAKTALNOG CRTEŽA / on-line
za osobni rast i razvoj

PUNI POTENCIJAL – centar za razvoj putem umjetnosti organizira on-line radionicu UVOD U METODU FRAKTALNOG CRTEŽA.
Srijeda 21. travnja i 28. travnja od 18 do 21 sati.
Radimo putem ZOOM servisa.

Sadržaj radionice:
UVOD U METODU FRAKTALNOG CRTEŽA
Na fraktalno putovanje krećete crtanjem autoportreta duše i intuitivnog ciklusa (dijagnostičkih i korekcijskih crteža). Osim tehnika crtanja na radionici ćete saznati više o povijesti, funkciji i primjeni metode. Znanje dobiveno na radionici dovoljno je za izradu prvog fraktalnog ciklusa od ukupno 21 crteža. Ciklus crtate u svrhu opuštanja, osnaživanja i pokretanja promjena. Radionica Uvod u MFC ujedno je i uvod u daljnji rad, crtanje umjetničkih fraktalnih crteža, fraktala podrške ili velikog ciklusa po složenijim uputama crtanja.
Program: crtanje inicijalnog (dijagnostičkog) crteža, uvod u korekciju, povijest, funkcija i primjena metode, vibracija boje.

Fraktalni crteži specifična su vrsta crteža koji se crtaju zatvorenih očiju i boje prema uputama. Fraktalne crteže crtaju i djeca i odrasli. Umjetničko znanje nije potrebno stoga crtati mogu svi koji crtanjem žele poboljšati kvalitetu svog života.
Edukacija iz Metode fraktalnog crteža uključuje učenje tehnika crtanja, usvajanje teorijskih znanja, ali i iskustveno stjecanje znanja kroz rad na sebi. Po završetku škole fraktalnog crteža moguće je pristupiti ispitu te dobiti certifikat za primjenu metode u profesionalnom radu s drugim ljudima.
Više o metodi saznajte na www.crtanje-fraktala.com

Radionice su namijenjena svima koji žele otkriti i ostvariti svoje potencijale i razvijati kreativnost. Također je namijenjena odgajateljima, pedagoškim radnicima, stručnim suradnicima, umjetnicima, psiholozima, medicinskim suradnicima i ljudima sličnih profesija koji elemente metode žele koristiti za osobni rast i razvoj ili za pomoć djeci i odraslima.

Voditeljica radionice:
Martina Kosec, prof. likovne kulture
certificirana učiteljica 1. stupnja po MFC
Predstavnica metode za Hrvatsku i regiju
Praktičarka ekspresivne art terapije

Vrijeme održavanja
Srijeda 21. travnja i 28. travnja od 18 do 21 sati.

Ukoliko Vam ne odgovaraju navedeni termini, a zainteresirani ste za radionice, svakako se javite! Po potrebi ću oformiti nove grupe u novim terminima.
Broj mjesta je ograničen na 10 polaznika.

Cijena radionice: 750 kn
U cijenu je uključena skripta i praćenje tijekom crtanja ciklusa.
Po prijavi ćete dobiti popis pribora kojeg je potrebno pripremiti i podatke za uplatu.

Info i prijave:
[email protected]
091/5671073
www.crtanje-fraktala.com
FB: Crtanje fraktala

Veselimo se druženju i crtanju s Vama!
PUNI POTENCIJAL
Centar za razvoj putem umjetnosti

fraktal