UVODNA RADIONICA THAI YOGA MASAŽE (2. – 4. 9. 2022.)
Thai masaža je jedinstveni oblik rada s tijelom koji kombinira pasivna (jogička) istezanja i akupresuru. Koristeći šake, stopala, laktove, proći ćemo cijelim tijelom od pete do glave, kako bismo povratili vitalnost, oslobodili tijelo napetosti i umirili živčani sustav.
Masiranjem duž energetskih meridijana (Sen), Thai Masaža otklanja blokade i naizmjeničnim smjenjivanjem akupresure i istezanja dovodi do poboljšanja općeg psiho-fizičkog stanja. Nakon tretmana, prisutan je osjećaj lakoće i blagostanja.

Što ponijeti sa sobom na radionicu?
º mali ručnik
º flaša za vodu
º bilježnica, olovka.

Kome je namijenjen ovaj seminar?
Svima onima koji imaju želju da zarone u čarobni TYM svijet koji nas uči svjesnom dodiru, prisutnosti, umijeću otpuštanja, davanja i primanja te osluškivanju vlastitog unutrašnjeg glasa. U seminaru možete učestvovati i ako imate prethodno iskustvo sa Thai Yoga Masažom, ali i ukoliko se nikada prije niste susreli s ovom tehnikom.

Šta ćemo obrađivati na seminaru?
Učit ćemo osnovne principe i tehnike, kao i rad u različitim položajima (na leđima, na boku, na trbuhu). Fokusirat ćemo se na specifične tehnike thai masaže kao što su mobilnost, istezanje i akupresura. Kako bismo prošli cijelo tijelo, kreirat ćemo sekvencu koja uključuje rad od stopala do glave, istovremeno brinući se o vlastitom blagostanju tokom masaže. Kroz ovakav način primanja i davanja razvijamo senzibilitet u kontaktu s drugima, ali i s vlastitim tijelom, prisutnost i pažnju i otvaramo se ka dubokom otpuštanju.

Tko vodi seminar?
Bojan Babić ☘️
https://thaiinflow.com/about/

Satnica radionice:
Petak 18 – 20h
Subota 9 – 13h & 15 – 18h
Nedjelja 9 – 12h & 14 – 16:30h

Cijena: 180 eura
Za prijave&pitanja pišite na mail:
👉 [email protected]

Mjesto održavanja: Studio Hara, S. S. Kranjčevića 1, Varaždin.

☑️ Vaše mjesto je zagarantirano isključivo prijavom preko maila i uplatom akontacije u iznosu od 50eura.

facebook dogadanje