Shiatsu škola Hrvatska, organizira uvodni shiatsu seminar od 06. do 08. ožujka koji će se održati u Rijeci u Centru „ Essentia“.

Uvodni seminar namijenjen je svim polaznicima koji se žele upoznati sa shiatsuom i isprobati osnovne tehnike, upoznati filozofiju i duh škole, bez obveze pohađanja daljnjih stupnjeva.

Shiatsu nas uči kako da budemo prirodni / autentični…prisutni…da koristimo obje ruke… da budemo u kontinuitetu…i da volimo život…

atma.hr – 45

Naučit ćemo:

  • kako raditi iz Hare, svog centra i izvora unutarnje snage i mirnoće
  • kako osjetiti životnu energiju – Qi, tijek energije kako kola u tijelu
  • uvod u shiatsu i orijentalnu medicinu
  • položaji u kojima se radi shiatsu, pokreti i tehnike
  • do-in vježbe (samo masaža)

Kako se budemo bliži kraju uvodnog seminara osjećat ćete pojačanu osjetljivost, kao i jaču tjelesnu svjesnost te gracioznost, a do kraja programa znat ćete samostalno napraviti jednostavni tretman cijelog tijela. Polaznici će učeći ovu jedinstvenu metodu iscjeljivanja dodirom, kao i način meditiranja, usavršavati same sebe.

Naučit ćete koristiti razne tehnike rada na tijelu: dodir, pritisak, rotaciju, istezanje, ali i kako očuvati svoje tjelesno zdravlje tako što će radeći opuštenije biti učinkovitiji u radu, čime će i tretman biti ugodniji za klijenta.

Dobrobiti za polaznike su sljedeće: pokretljivost, fleksibilnost, izdržljivost kao kod vježbanja joge; osnaživanje tijela i poboljšanje držanja kao da vježbate pilates; obnavljanje vaše vlastite životne energije; otpuštanje stresa iz tijela i uma; revitalizacija duha; bolje razumijevanje sebe, drugih osoba i prirode.

U shiatsu svijet uvesti će vas učiteljica Marina Devald:

  • shiatsu praktičarka s 18 godina radnog iskustva, 13 godina u privatnoj praksi u Centru „Essentia“.
  • od 2015 do 2019. god. suradnja s Ohashiatsu Institutom iz New Yorka, postaje licencirana učiteljica.
  • 2015. god. preuzima Shiatsu školu Hrvatska, postaje ravnateljica i voditeljica shiatsu programa.

Nešto informacija o Shiatsu školi:

atma.hr – 45

Shiatsu škola kao ustanova za obrazovanje počela je sa svojim radom 2004, kada je dobila odobrenje od Ministarstva znanosti i obrazovanja. Od tada se redovito održava škola za shiatsu praktičare i specijalizirani seminari za shiatsu i japansku moksibustiju.

Shiatsu škola uz svoj redovan program surađuje s najboljim učiteljima iz cijelog svijeta koji nam donose izvorna znanja kako bi završeni Shiatsu praktičari poboljšali svoj rad u shiatsu praksi.

Gostujući strani učitelji koji su predavali u Shiatsu školi Hrvatska: Saul Goodman, Wataru Ohashi, Merlin Young, Junji Mizutani, Dirk Oellibrandt, Wilfred Rappenecker, Leisa Bellmore i mnogi drugi …

Za sve upite javite se mailom na [email protected], a prijave se primaju na broj telefona 091/1404081 Marina Devald.

Veselimo se Vašem dolasku,
Shiatsu škola Hrvatska
www.shiatsu.hr

https://www.facebook.com/shiatsuskolahrvatska/

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here