Institut za Rekonektivno iscjeljivanje IZRI poziva vas na besplatno predavanje o Rekonektivnom iscjeljivanju. Predavanje će se održati u subotu 23.10.2021. g. u 19 h u Zagrebu, hotel Admiral, Rudeška cesta 140.

Rekonektivno iscjeljivanje je blag i nježan modalitet energetskog iscjeljivanja, koji nam omogućava da se frekvencijama svjetlosti, energije i informacija povežemo sa svojom cjelovitošću i cjelovitošću cijelog Univerzuma.  Dr. Eric Pearl, američki kiropraktičar, primio je 1993. g. nove frekvencije, koje prije toga nisu bile poznate na našoj planeti. Njegovim klijentima su se počela događati čudesna iscjeljenja, a da ih on nije uopće dotaknuo. To ga je vrlo zaintrigiralo i počeo je istraživati o čemu se radi. Sve to je detaljno opisao u svojoj knjizi “Rekonekcija- iscijelite druge, iscijelite sebe”.

Rekonektivno iscjeljivanje nije niti terapija, niti liječenje. To je PROMJENA koja se događa na svim razinama našeg postojanja (fizičkoj, mentalnoj, emocionalnoj i duhovnoj). U sesiji se ne koriste nikakvi rituali, ni tehnike, niti se koriste bilo kakva dodatna pomagala. Rekonektivnim iscjeljivanjem ništa ne tretiramo, nego se otvaramo primanju i dozvoljavamo da inteligentna energija Univerzuma djeluje tamo gdje je potrebno, za naše najveće dobro. Praktičar je ovdje kao antena, tj. katalizator (spoj koji ubrzava reakciju, bez da sudjeluje u njoj) koji povezuje klijenta s beskonačnom inteligencijom Univerzuma.  Za vrijeme sesije klijent leži opušteno (obučen) na leđima, zatvorenih očiju i bez ikakvih očekivanja promatra senzacije koje osjeća. Očekivanja stvaraju ograničenja i zato je poželjno da budete u stanju IŠČEKIVANJA, jer ono omogućava iscjeljenje na načine koje ne možete ni zamisliti. sesija traje 30 minuta i može se raditi u prisutnosti ili na daljinu, jer za energiju ne postoji vrijeme i prostor.

Dr Eric Pearl:
“Ako ste sretni, iscjeljenje će se dogoditi na način koji očekujete.
No, ako ste stvarno sretni, iscjeljenje će se dogoditi kako niste mogli nikada ni pomisliti.”

Na besplatnom predavanju ćete saznati više informacija o:

  • Rekonektivnom iscjeljivanju
  • koja je razlika između Rekonektivnog iscjeljivanja i osobne Rekonekcije
  • šest fraza koje je primio dr. Pearl
  • osnovnim načelima Rekonekcije
  • osjetiti kako djeluju frekvencije
  • koje su dobrobiti Rekonektivnog iscjeljivanja
  • i još zanimljivih tema vezanih uz Rekonekciju.

Veselimo se druženju s vama.

Zbog ograničenog kapaciteta dvorane molimo vas da se prijavite za predavanje na [email protected]  ili na 0955884585