Adela nam je poznata kao autorica Transformacijskih principa, uspješna poduzetnica, majka i partnerica, a zovu je intuitivnom čarobnicom radi cjeloživotne komunikacije s anđelima. U Hrvatskoj je upravo “Šapat anđela ljubavi” predstavljen na promociji knjige održane u ponedjeljak 21. listopada u Hotelu Dubrovnik u Zagrebu kao prvijenac knjiga duhovne tematike o anđelima domaće autorice.

IMG 2577 Adela i Doris

Promociju knjige moderirala je potpuno spontano Doris Pinčić Rogoznica te predstavila goste.  Kroz knjigu o anđelima Adela prenosi životne istine i Transformacijske principe koji čitateljima pomažu da promjene život na bolje i okrenu se rješenjima, a to smo i doznali kroz dvije priče, koje je svima prisutnima pročitala književnica Lara Vrnoga. Knjiga govori i o tome kako je Adela potaknuta vlastitim životnim problemima, od teških početaka, preko previranja, nadanja, uspinjanja i padanja, do uspješnog života kojeg je samostalno i s hrabrošću kreirala, istkala povjerenjem u duhovno vodstvo, odlučila promijeniti svoj život.

Upravo dr.sc. Elviri Mlivić Budeš Adela se zahvalila na podršci, ohrabrenju i mentorstvu u stvaranju njezinog anđeoskog prvijenca. Profesorica književnosti i pedagoginja, a u ovom projektu lektorica Sanja Petrinec priznala je da već po treći puta čita Adelinu knjigu, i bez obzira koliko voli čitati, da se ovoj knjizi iznova vraća jer je uči i podsjeća na životne vrijednosti. Dragan Petrović, životni partner, kako ga Adela zove, rekao je kako je ponosan na Adelu i sve što zajedno prolaze, te ga je tako njezino stvaralaštvo potaklo na vlastit projekt „Ženska stvar“. Ostaje je još da koju riječ doda i Leon, Adelin sin, no on je sve emocije majčinog velikog događaja sročio u riječi „mama volim te“. Gromoglasan aplauz publike svjedočio je posebnom trenutku ove nebeske promocije knjige.

atma.hr – 52
Prisutni su publici prenijeli i svoje osobno iskustvo s Adelom i koliko im je pomogla u ključnim životnim trenucima, preokrenula tijek njihovih misli, ponudila rješenja i pokazala kako izaći iz teških i tmurnih životnih razdoblja. Moderatorica Pinčić Rogoznica zaokružila je promociju ovim riječima „Adela mi se ušuljala u moj život i život moje obitelji tiho i nenametljivo. Teško mi je objasniti tko je točno Adela, no s ovom knjigom sada je to puno lakše. U ključnim trenucima bila je uz mene i pomogla mi da prevladam i najteže trenutke. Uz ciglicu kave i kekse „Domaćica“ knjiga “Šapat anđela ljubavi” je knjiga koju mora imati svaki dom.

Svoj primjerak „Šapata anđela ljubavi“ možete si osigurati preko autoričine web stranice www.adelafrancekovic.com direktno ili u knjižarama „Hoću knjigu“ već od ovog tjedna.