Foto: spirtualposts.com

Evo zanimljiv test, samo trebate odabrati jedno od četiri paunova pera – ono će vam reći na što trebate obratiti pažnju i za koji korak je napokon došlo vrijeme…

Uvijek govori dobro o drugima…
Paunovo pero A

Vi imate zbog čega biti zahvalni u životu. Odvojite nekoliko minuta i izrazite zahvalnost za svako područje vašeg života, piše Spirtual posts.

Ljubav, zdravlje, prijateljstva, duhovnost i financije. Zastanite, promišljajte i uživajte. Ovo je vrlo pozitivan znak.

Ne vjeruj svemu što misliš…

Paunovo pero B

Vrijeme je kretanja. Bilo da planirate zasluženi odmor, odlučujete o novim mogućnostima u karijeri, bilo da se selite ili mijenjate svoja uvjerenja.

Vrijeme je da pomaknete energiju unutar ili oko sebe. Promjena i kretanje bit će pozitivni pa ozbiljno razmišljajte o onome što želite …. i ostvarite to.

77

Paunovo pero C

Vaši vodiči i anđeli su oko vas kako bi vam pomogli da oslobodite svoje emocije, misli ili ponašanja koja vas pritišću na mentalnoj, fizičkoj, emocionalnoj ili duhovnoj razini. Poricanje boli neće učiniti da ona nestane, a sada ste dovoljno jaki da se iscijelite i oslobodite.

Uzmite si vremena za razmišljanje ili samo sjedite i budite mirni. Dopustite da iscjeljujuća ljubav i svjetlost teče kroz vas i dajte dopuštenje za oslobađanje neželjenih osjećaja. Spremni ste za ovo. Samo vjerujte i otpustite.

Uvijek govori dobro o drugima…
Paunovo pero D

Vi ste umjetnik s velikom maštom i osjetljivošću. Nažalost, niste uvijek u stanju ostvariti svoje vizije, tako da žonglirate sa svojim mislima i stalno tražite nove metode koje će vam omogućiti da se izrazite.

Često ne obraćate pažnju na detalje u vašem danu i najveća prepreka na vašem putu do uspjeha je strah da vas svijet neće razumjeti.

ATMA – Pripremila: Suzana Prnjak

49 HEMP RUKSACI

NOVI MODELI - AKCIJA! - RUKSACI OD KONOPLJE

Kvalitetni, atraktivni i jedinstveni!

Izrazite svoj nesputani duh i ekološku svijest najkvalitetnijim HIMALAYAN 100% HEMP ruksakom, koji je baš kao i vi, nikada dosadan, nikada običan – stilski jedinstven!

Veliki izbor, obilje boja! Svaki Himalayan 100% Hemp ruksak je jedinstven, napravljen od eko konoplje, ručno rađen u Nepalu.

Konoplja je vrlo čvrsta, "diše" i upija vlagu s tijela, posjeduje antibakterijska svojstva koja nadilaze bilo koju prirodnu tkaninu. Neće uhvatiti plijesan niti zadržavati mirise! Lako se održava.

Cijena: 220 kn 199 kn - Izaberi svoj ruksak OVDJE

2 KOMENTARA

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.