Vrijeme za početak novih, uzbudljivih veza, koje su nošene zanosom i predivnim ljubavnim ushićenjem bit će u razdoblju od 28. srpnja do 2. kolovoza dok Venera bude bila u trigonu sa Uranom u Ovnu

Venera u Lavu (do 5. 8.) donijela je i donosi nam topli val ljubavi. Sada se s oduševljenjem i smijehom u očima otvoreno pokazuju osjećaji.

Venera u Lavu donosi nam radovanje životu, ljepotama života i ljubavi. S divljenjem se promatra ono što se voli, naše srcu milo biće. Svejedno jeli je to djevojka, žena, mladić ili dijete, ili netko tko nam se sviđa. To može biti i netko na sceni, netko tko pleše, pjeva, i to srčano, temperamentno, živo. Divljenje, aplauz, ili riječi obožavanja – ako je riječ baš o osobi – sada su pratioci ljubavi.

Tko ima Veneru u Lavu u natalu umije da voli žarko, toplo, otvoreno i bez zadrške. Smjelo ulazi u ljubav, svim srcem i isto takvu ljubav očekuje. Uživa u tome da joj se drugi dive dok blista, očaravajuća, ponosna, a opet otvorena za bliskost. Osoba s Venerom u Lavu voli voljeti i biti voljena. Doziva svojom blistavom ljepotom.

Sada kada je Venera u Lavu, možete ljubav doživjeti na nekom javnom događaju, dok glazba svira, dok se u brzom ritmu pleše, gdje se pjesmom, plesom, pokretom, daje drugima neki doživljaj ljepote, zanosa, ili zadovoljstva. Tada se i srce otvara brže za emocije i ljubav. To može biti na nekom koncertu, na nekom međunarodnom skupu, na mjestu gdje se okupljaju ljudi iz raznih zemalja i predstavnici raznih naroda. Živahna je Venera u Lavu, ona pleše svoj zavodljivi ples u ritmu srca.

Ljubavi se rađaju sada i na odmoru odnosno ljetovanju. Može do strasnog zaljubljivanja doći i na nekoj proslavi ili na nekom gala doživljaju. Venera u Lavu ne voli skromnost. Ona potiče raskoš, trošenje i luksuz. Otuda na ljetovanjima ima više luksuza, a dobici i pokloni koji se dobivaju u ovom razdoblju su veći i ljepši, jer se daruju od srca, a ako i ne, onda da bi zadivili druge.

Kome Venera u Lavu donosi najviše sreće

Venera u Lavu najviše sreće donosi vatrenim znacima, a to su: Ovan, Lav, Strijelac, bilo onima koji imaju natalnu Veneru u Lavu, Strijelcu ili Ovnu. Najviše ljubavi donose onima koji imaju podznak u Ovnu ili Strijelcu, gdje ima i tjelesnog zadovoljstva dok je Venera u Lavu, ili ukoliko vam je podznak u Vodenjaku, kroz partnerstvo.
Ako vam je podznak u Vodenjaku i sami ste, onda možete upoznati osobu koju ćete zavoljeti na nekom javnom mjestu. Susret, ljubavni sastanak i poznanstva mogu prijeći u ljubav ako vam je podznak u Blizancima, a ako je u Vagi, onda je moguće da se neko prijateljstvo pretvori u ljubav.

Idealno je sada vrijeme da se ljubav učvrsti, produbi, postane trajna. Ako nekog volite i želite da vaša veza postane stabilna, tada slobodno dajte ljubavna obećanja, zavjetujte se na pripadanje i odanost. Možete izgovoriti ono sudbonosno: “DA”…
Vrijeme za početak novih, uzbudljivih veza, koje su nošene zanosom i predivnim ljubavnim ushićenjem bit će u razdoblju od 28. srpnja do 2. kolovoza dok Venera bude bila u trigonu sa Uranom u Ovnu.

U manjoj mjeri, to vrijedi i za 1. i 2. kolovoza, kada će se osjetiti u manjoj mjeri i kvadrat između Venere u Lavu i Marsa, koji je na zadnjim stupnjevima Škorpiona. Tada može, pored ljubavnih strasti, doći i do ljubomore.

Zatim Mars 2. kolovoza ulazi u Strijelca, vatreni znak, koji odgovara više Veneri dok je u Lavu. Tada lakše može doći do ljubavnog usklađivanja.

Uživajte, radujete se životu, kao i lijepim ljetnim radostima, koje nam donosi Venera u Lavu! Volite i dozvolite drugima da vas vole. Ako nemate osobu koju volite, pokazujete ljubav prema onome što vam donosi zadovoljstvo, bilo to neka osoba, dijete, ili prijateljica, hobi,… Postoje razne ljubavi, koje su tu ovog ljeta da vas raduju i da u njima svim srcem, što možete više uživati.

Tako se voli život. Tada je život lijep!

Astrolog: Svetlana Milenković-Filipović

Prethodna objavaAdrian P. Kezele: Duhovna empatija
Slijedeća objavaOrgonski Privjesak Mir – Otvara Treće Oko
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.