Pun Mjesec je večeras, 29. kolovoza u 20:36 sati na 6 stupnju u Ribama. Podsvjesno, intuicija, snovi, osjećaji, tajne, imaginacija bit će pojačani pod utjecajem punog Mjeseca …
Iluzije, obmane i samoobmane su te koje se pojavljuju i koji će osjetiti neki od nas, posebno osobe koje imaju Sunce, Mjesec, podznak u Ribama, Raku, Djevici, a zatim i Blizancima i Strijelcu, na početku oko 6. stupnja.

Ovo je vrijeme kada će do onih koji imaju izraženu intuiciju i koji je osluškuju stići upozorenja, koja bi bilo dobro da i slijede. Pun Mjesec u Ribama u konjukciji sa Neptunom donosi intuitivne spoznaje budućih događanja. Moguće su vizije, snovi koji su puni predznaka koje treba pratiti i pokušati protumačiti.

Jači je i dominatniji utjecaj podsvjesnog, nestvarnog od svjesnog, racionalnog! Upravo sukob nesvjesnog i svjesnog u razdoblju punog Mjeseca u Ribama završava u korist onog što je nesvjesno, nevidljivo, unutarnje, često tajno … Emocije su izražene, bit će i pretjerivanja. One će kod mnogih utjecati na događanja oko 29. kolovoza. Imaginacija je snažna i treba je na pravilan način iskoristiti.

Ona vodi i ka pojačanoj osjetljivosti, izraženim strahovima i nemirima sa kojima se treba suočiti tražeći pomoć, ako nismo u stanju vladati osjećajima i kontrolirati ih. Senzibilne osobe trebaju raditi na sebi i svom unutarnjem miru, opuštati se, meditirati. Važna je i vjera, koja može doprinijeti tome da sve manje bude strahova i sumnje.

Emotivna osjetljivost je pojačana, čak će kod mnogih biti prisutna ekstremna emotivnost, nemir, napetost, a kod nekih i nervoza 28. kolovoza. Mogući su nesanice, nemirni snovi. Snovi su čudni, proročki, ima vizija kod pojedinaca (jer je Mjesec u konjukciji sa Neptunom u Ribama). Ako ove noći ne možete spavati to je zbog utjecaja nadolazećeg punog Mjeseca.

Dobro bi bilo da se sve započeto 28. kolovoza na vrijeme i završite. Smjelost u pothvatima može doprinijeti da se mnoge aktivnosti i poslovi završavaju gotovo sami od sebe i to pretežno uspješno!

Ovih dana, inače, nije dobro piti puno tekućine, jer nepovoljno može djelovati na zdravlje, zbog punog Mjeseca koji djeluje na tekućine u organizmu te može izazvati nadutost i donijeti zdravstvene probleme, ali više psihičke, vezane za mentalno zdravlje. Dobro je dan prije punog Mjeseca pročistiti organizam, izbaciti štetne tvari, očistiti tijelo …

29. smanjite unos slatkiša pored tekućine i koristite više krutu hranu, kao i mahunarke. Uz to, opuštanje uz neku ugodnu glazbu, film, roman koji donosi pojačano ispoljavanje osjećaja pomoći će da se bolje osjećamo i da se na prihvatljiv način udaljimo od stvarnosti i sudjelujemo u nečemu što je nestvarno, čudno, što predstvlja iluziju ili virtualnu stvarnost.

Također meditacije, afirmacije, molitve mogu imati povoljno djelovanje u noći punog Mjeseca! Izbjegavajte alkohol, lijekove … jer oni mogu pospješiti neuračunljivo ponašanje i dovesti do čudnih stanja, ili donijeti probleme u odnosima s drugima.
Većina će uz malo više pažnje i pojačanu samokontrolu, eventualno pomoć drugih, moći izbjeći nepovoljne učinke punog Mjeseca i da samo s malo više nemira i pojačanih emocija prožive ovaj uvijek izazovan dan.

Astrolog: Svetlana Milenković-Filipović/ lovesensa.rs

Prethodna objavaBhang, to je Indija!
Slijedeća objavaŠto nas uči moćni Saturn – Otac vremena
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.