Foto: pixabay.com

Pred kraj mjeseca, 27.04., očekuje nas intenzivan puni Mjesec u znaku Vage. Sunce i Mjesec čine kvadrat prema Saturnu u Jarcu, a Sunce će uskoro uspostaviti konjunkciju s Uranom (30.04.). Ono što će se događati tih dana teško se može zanemariti i može se zabilježiti kao još jedan orijentir u trenutnoj transformaciji društva. Pluton istodobno kreće retrogradno, vjerojatni su trajni pomaci u centrima svjetske moći. U tom trenutku imajte na umu da, premda pojedinac ima ograničeni utjecaj na veće, kolektivne događaje, mudrost pojedinaca obično ukazuje na nove putove koji će nas voditi prema nekoj nadajmo se svjetlijoj budućnosti.

atma.hr – 78
U prvim danima travnja/aprila potrebni su nam strpljenje i taktičnost. Merkur je još uvijek u Neptunovoj sferi utjecaja, zbog toga je percepcija zamagljena, a razmišljanje je nejasno. Sunce i Venera u Ovnu potiču nas da hrabro krenemo naprijed.

S ulaskom Merkura u Ovan 18.04., nesigurnost koja je ranije bila prisutna brzo će nestati. Sad se napokon mogu utvrditi jasni stavovi i planovi za budućnost. Međutim, Mars 09.04. stvara kvadrat prema Neptunu i Mjesecu.

Pripazite na jasnu komunikaciju s drugima u to vrijeme i ne krivite sebe ako se ponekad morate boriti za riječi. Nejasne poruke mogu izazvati znatnu zabunu.

Mladi Mjesec nalazi se u znaku Ovna 12.04., a Venera istovremeno stvara kvadrat prema Plutonu. Ovo je energetski nabijeno vrijeme kada mnoge želje žele biti zadovoljene. Taktično odugovlačenje sada nema previše smisla. Sve što započnete u to vrijeme, mogli bi osjetiti tijekom cijele godine.

Venera ulazi u vatreni znak Ovna 11.04., a 16.04. Sunce stvara kvadrat prema Plutonu i Mjesecu te se nalazi blizu Rahua – sjevernog mjesečevog čvora. Mars ulazi u Blizance 17.04. te aspektira Jupitera u Vodenjaku, a 15.04. Sunce ulazi u znak Ovna.

atma.hr – 39

Neke poteškoće koje će se pojaviti oko ovih dana sada se mogu prevladati, ponekad se to postiže na pomalo neuobičajen način ili čak s odlučnom voljom za postizanjem uspjeha. Ovih dana ne treba zanemariti senzualna zadovoljstva. Sada biste mogli – u okviru svojih mogućnosti – prirediti gozbu svojim osjetilima i svjesno se posvetiti fizičkim aspektima života.

U posljednjoj trećini mjeseca kvaliteta vremena će se značajno promijeniti. Napetost je ponovno u porastu i još jednom može dovesti do kraja bezbrižnog života. Venera i Merkur čine konjunkciju s Uranom 23. i 24.04., Mars istovremeno ulazi u Blizance.

Venera i Merkur 25.04. stvaraju kvadrat prema Saturnu u Jarcu. Želja za sigurnošću sada postaje velika, ali nam neće biti jasno gdje možemo pronaći pravu sigurnost i stabilnost.

Vrijeme je da realno sagledamo razvoj događaja iz prethodnih mjeseci i odgovorno se pozabavimo vlastitim resursima. Slijepi aktivizam ili agresivni ispadi mogli bi nam naštetiti.

Pred kraj mjeseca očekuje nas intenzivan puni Mjesec u znaku Vage, 27.04.. Sunce i Mjesec čine kvadrat prema Saturnu u Jarcu, a Sunce će uskoro uspostaviti konjunkciju s Uranom (30.04.). Ono što će se događati tih dana teško se može zanemariti i može se zabilježiti kao još jedan orijentir u trenutnoj transformaciji društva.

atma.hr – 75Budući da se Pluton istodobno kreće retrogradno, vjerojatne su i manje ili veće turbulencije na svjetskim burzama ili trajni pomaci u centrima svjetske moći.

U tom trenutku imajte na umu da, premda pojedinac ima ograničeni utjecaj na veće, kolektivne događaje, mudrost pojedinaca obično ukazuje na nove putove koji će nas voditi prema nekoj nadajmo se svjetlijoj budućnosti.

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com

32 OSTVARI SVOJE NEOGRANIČENE SPOSOBNOSTI

OSTVARI SVOJE NEOGRANIČENE SPOSOBNOSTI

Dr. Joe Dispenza

Kako obični ljudi ostvaruju čudesno

Na temelju brojnih znanstvenih istraživanja i iskustva, dr. Dispenza nas poučava kako da se spojimo s frekvencijom univerzalne svijesti, pokrenemo i uravnotežimo svoja energetska središta, oslobodimo se prošlosti kroz usklađivanje tijela s novim umom i kreiramo novu stvarnost mijenjajući energiju u sadašnjem trenutku.

Iskoračite iz fizičkog svijeta i uđite u kvantno polje neograničenih mogućnosti – u kojem možete ostvariti čudesno.

Cijena: 139 kn - Kupi ovdje

Prethodna objavaŽivot ide dalje i uživaj u onom što imaš i možeš!
Slijedeća objavaMars i Neptun u izazovnom aspektu 08. i 09.4. – Što to ne vidimo ili ne želimo vidjeti?
Mario je rođen u Zagrebu, 1969. godine. Po zanimanju je psihoterapeut, završenog studija Jungove psihoterapije te homeopatski liječnik. Tijekom svojih putovanja po Indiji upoznao je vedskog pandita dr. Chandulala S. Patela te je pod njegovim mentorstvom 2001. godine uspješno završio studij jyotisha i Vastua. Od tada aktivno radi s ljudima i drži jyotish savjetovanja. U jyotishu je školovan po principima Maharishijevog jyotisha. Bio je stalni suradnik u časopisima Karma, Ezoterikus te povremeno pisao za časopis Svjetlost. Gostovao je u nekoliko emisija na HRT – u. Redovito održava školu jyotisha i Vastua te su iz nje izašli mnogi kavalitetni jyotish savjetnici i Vastu praktičari. Kao homeopatski liječnik, registrirani homeopat Hrvatske udruge homeopata i podpredsjednik udruge Homeopati bez granica – Hrvatska, već dugi niz godina uspješno se bavi homeopatskim liječenjem odraslih i djece. Završio je studij klasične homeopatije u Londonskom homeopatskom koledžu. Licencirani je homeopat s licencom za samostalno bavljenje homeopatijom. Angažiran je u humanitarnim projektima tj. u liječenju stradalnika domovinskog rata i njihovih obitelji.

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here