Vegefino je nastao u želji da kupcima naše tvrtke ponudimo nešto novo, ukusno i fino. Kroz više od dvadesetak godina kroz “Dvostruku dugu” smo promicali zdrav život, zdravu prehranu, sport, jogu i meditaciju te cjeloživotno obrazovanje. Uvijek smo zagovarali kvalitetu života koja nije nauštrb svijeta i života oko nas već smo svoj rad i trud temeljili na tolerantnom suživotu i suradnji sa svime što nas okružuje.

Hrana je ono što stvara naša tijela i kroz hranu unosimo u sebe ono što stvara naše misli i izgrađuje naše živote. Zato je iznimno važno da ona bude čista, zdrava, da pridonosi našoj energiji, a da istovremeno bude izvor zadovoljstva i sreće.

Važno nam je da hrana zadovoljava i etičko načelo pa su svi sastojci Vegefino proizvoda biljnog podrijetla (posjedujemo internacionalni certifikat koji potvrđuje da su proizvodi veganski i da ne sadrže sastojke životinjskog podrijetla), proizvedeni u ekološkim uvjetima (ne sadrže umjetna gnojiva i pesticide, konzervanse, umjetne boje ni arome kao ni genetski modificirane sastojke) te fair trade proizvodnji.

Svaka faza proizvodnog procesa strogo je kontrolirana kroz primjenu HACCP sustava koji je sastavni dio naše proizvodnje kako bismo osigurali primjenu svih sanitarno higijenskih uvjeta i osigurali zdravstvenu ispravnost svojih proizvoda. Svi su proizvodi također mikrobiološki ispitani te je kroz testiranja utvrđen rok trajnosti svakog proizvoda.

I na kraju, ali ne i najmanje važno, Vegefino proizvode za vas priprema mlada, entuzijastična ekipa ljudi koji obožavaju kuhati, smišljati nove recepte, isprobavati nove okuse i naravno, jesti.

Onako kako to izgleda na našem stolu, na našu najveću dobrobit, tako to prenosimo i u Vegefino proizvode kako biste uživali u okusima i mirisima zajedno s nama.

UPIS NA VEGEFINO MAILING LISTU

vegefino logo

Dvostruka duga d.o.o.
pp 184
Mihovljan
Cakovec 40000
Croatia