„Velika knjiga priča za laku noć“ zbirka je osam prekrasno ilustriranih, razigranih, a u isto vrijeme jednostavnih priča, s kojom su i odrasli oduševljeni. Priče uvečer možete čitati djetetu, a danju iskoristiti za kreativnu igru. Na kraju knjige nalaze se ideje za dodatne aktivnosti s djecom. Uz ovih osam prekrasnih, toplih priča vaše dijete će sretnije odrastati.

atma.hr – 61
„Velika knjiga priča za laku noć“ zbirka je osam prekrasno ilustriranih, razigranih, a u isto vrijeme jednostavnih priča, idealnih za zajedničko čitanje prije spavanja – posebno vrijeme u kojem dijete razvija maštu, dobiva nadahnuće za igru i učenje uz sigurnost i blizinu roditelja.

Djeci bliske situacije, poznate, šumske životinje, igračke, ali i neobična stvorenja, zasigurno će razveseliti svako dijete i potaknuti razgovor, smijeh i mnogo pitanja.

Priče koje uvečer čitate djetetu možete iskoristiti za kreativnu igru danju – pogađajte o kojoj se životinji radi na temelju opisa, razgovarajte o poruci svake priče, prijateljstvu, odgovornosti, nesebičnosti, sreći, crtajte ili glumite najdraže dijelove priča…

atma.hr – 61
Šarmantni zec Skočko i krtica Kopač, preslatka vidra koja se voljela držati za ruke i zaposlena vjeverica, samo su neki od neodoljivih likova koji će vas osvojiti na prvi pogled. Uz tople ilustracije u živim bojama ova bi knjiga mogla ubrzo postati najdraža igračka vašeg djeteta pa i početak samostalnog čitanja.

Velika knjiga priča za laku noć

velika knjiga prica za laku noc mni 1

Zbirka 8 prekrasno ilustriranih, razigranih, a u isto vrijeme jednostavnih priča, s kojom su i odrasli oduševljeni. Priče uvečer možete čitati djetetu, a danju iskoristiti za kreativnu igru– pogađajte o kojoj se životinji radi na temelju opisa, razgovarajte o poruci svake priče, prijateljstvu, odgovornosti, nesebičnosti, sreći, crtajte ili glumite najdraže dijelove priča.

Na kraju knjige nalaze se ideje za dodatne aktivnosti s djecom. Uz ovih osam prekrasnih, toplih priča vaše dijete će sretnije odrastati.

176 stranica/ format: 24×26 cm

Cijena: 135 kn – Kupi ovdje