Stoljećima je zvijezda simbol božanstvenosti, intuicije, ženstvenosti, nade i vodstva.

Zvijezde nam pružaju mogućnost dobivanja vodstva u tami. One također mogu upućivati na potrebu za otkrivanjem vlastite unutarnje svjetlosti. One nas potiču da vjerujemo u nešto puno veće od nas samih.

Zvijezda upućuje na naše težnje, snove i nade. Ona predstavlja naše ambicije i želje. Podsjeća nas na to da kada stvari izgledaju izvan našeg shvaćanja, kroz marljivost i vjeru možemo putovati izvan naših sadašnjih ograničenja.

Zvijezde su neke od najudaljenijih stvari koje možemo vidjeti sa našim golim očima. One se mogu upotrijebiti kao simboli ove fizičke udaljenosti (dug put ili nešto što je fizički nedostupno), kao i simbol emocionalne udaljenosti.

Kao što svjetlosti sjaji u tami, tako se zvijezda često smatra simbolom istine, duha i nade. Simbol zvijezde utjelovljuje pojam božanske istine u svakom od nas. Njihova “noćna priroda” predstavlja borbu protiv snaga tame i nepoznatog.

Velika zvijezda Superstar, privjesak na dugom lančiću

Materijal: metal

Veličina privjeska: 9 x 9 cm

Duljina lančića: 79 cm

Cijena:  129 kn

 

Prethodna objavaPrivjesak na lančiću LIST – Simbol plodnosti i rasta
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop 29.10.2017.
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

2 KOMENTARA

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.