Izvor: tarot-horoskop.com

HOROSKOP OVAN 2016.

Ovnovi će imati predivnu godinu budući da su planete Ovnovima naklonjene. Ipak, važno je da odredite svoje prioritete i da se koncentrirate na ostvarenje ciljeva. Budite inovativni i napredovati ćete. 2016. godina će biti izazov onim Ovnovima koji imaju puno problema, ali uspješno ćete savladati sve poteškoće svojim pozitivnim stavom. Emotivno ćete biti jači što će pridonijeti uspjehu.

LJUBAV

Imati ćete puno prilika za ulazak u novu vezu ako ste samci. Vaša potraga za srodnom dušom završava do kraja godine i biti ćete u ozbiljnoj vezi u prosincu. Postojeće veze postati će jače a moguća je i prinova u obitelji. U vezama će biti više strasti i bez ikakvog problema ćete privlačiti suprotni spol, biti ćete privlačni i atraktivni. Između veljače i svibnja vaše romantične prosudbe neće biti najbolje i nemojte se upuštati u avanture.

KARIJERA

Od travnja do rujna 2016. godine ulazite u nove izazove i suradnje. Održavajte dobre odnose sa suradnicima, radnim kolegama i sa nadređenim osobama. Razradite plan koji će vama dugoročno koristiti i slijedite taj plan. U poslu budite uporni i strpljivi i ostvariti ćete uspjeh. Pomoći će vam kreativnost i društvene aktivnosti. Društveni krug i poslovna partnerstva proširite, mogu pomoći razne organizacije ili okupljanja iz određenih poslovnih interesa.

NOVAC

Kroz prva četiri mjeseca 2016. godine odlično ćete zarađivati. Prijašnja ulaganja donose vam odličan profit. Moći ćete vratiti posuđeni novac. Financijska situacija postaje boljom. Odlično ćete raspolagati novcem i odluke koje ćete donositi vezano za novac biti će dobre. Rujan je mjesec u kojem morate pripaziti na sklonost pretjeranom trošenju.

ZDRAVLJE

Istaknut je utjecaj Marsa sve do travnja 2016. godine. Biti ćete vitalni, energični i tražiti ćete nove aktivnosti. Uz ovakvu energiju uspješno ćete prebroditi sve zdravstvene probleme bez većih poteškoća.

Ovnovi koji se bave sportom istaknuti će se zbog povećane energije. Planet Jupiter pomoći će vam da postanete više svjesni svojih mogućnosti. Ovo je dobra godina i za duhovni razvoj.

OBITELJ

Ovnovi koji su u braku mogu očekivati harmoničan odnos sa partnerom tokom 2016. godine. Ipak, izbjegavajte potrebu da dominirate u vezi ako želite izbjeći sukobe sa partnerom. Posvetite pažnju potrebama partnera i onome što vam govori. U drugom djelu godine pojačana je strast a može se očekivati i prinova u obitelji. Odnosi sa ostalim članovima obitelji biti će sjajni.

Rođeni od 21. ožujka do 29.ožujka

Poslovnim osobama savjetujemo da unesu inovativne metode kako bi poboljšali svoje poslove. Period od siječnja do lipnja 2016. biti će profitabilni vaš posao će cvjetati uz pomoć prijatelja.Vaša marljivost pomoći će vam da ostvarite izuzetne rezultate. Vaši prijašnji napori donijeti će dobre rezultate.

Rođeni od 29. ožujka do 5. travnja

Položaj planeta donosi nestabilnosti u vašem životu. Ovo će vas natjerati da upotrijebite domišljate metode kako bi riješili probleme. Koncentracija neće biti najbolja i vaš trud neće donijeti očekivani uspjeh. Ako treba, tražite savjet stručnjaka za rješavanje određenih problema. Slušajte svoj unutarnji glas koji će vam reći koji je pravi put koji trebate odabrati.

Rođeni od 2. travnja do 9. travnja

Poslovne osobe trebati će pomoć i usmjerenje profesionalnih osoba kako bi ostvarili željeni uspjeh. Nemojte ulaziti u rizične poslove, jer su mogući veći gubici. Dobrotvorni rad donosi vam zadovoljstvo a vjera i duhovnost dati će vam potreban unutarnji mir.

Rođeni od 9. travnja do 14. travnja

Moći ćete ostvariti zavidne rezultate u suradnji sa drugima. Razmislite o planovima koje imate i provedite potrebne promjene kako bi napredovali. Pobijedite frustracije i iskoristite svoj kapacitet mudro ako želite ostvariti ciljeve.

Rođeni od 13. travnja do 20. travnja

Obitelj će vam biti velika podrška tokom godine i izvor snage u teškim trenucima. Pomrčina Sunca u siječnju 2016. godine snažno će utjecati na vas i donijeti vam važne promjene u profesionalnom životu. Vrijeme je da analizirate prijašnje pogreške.

Mjesečni horoskop za Ovna za 2016.

Siječanj 2016. – Odličan progres u karijeri. U vezi ćete morati donijeti važne odluke.

Veljača 2016. – Mjesec financijske stabilnosti. Uzbuđenja, ali i komplikacije očekujte u ljubavnom životu. Posvetite pažnju zdravlju.

Ožujak 2016. – Mjesec promjena. Dobro je vrijeme za detoksikaciju i da više pažnje posvetite zdravoj prehrani.

Travanj 2016. -Mjesec u kojem ćete pokušati ostvariti balans na poslu i u ljubavi. Ako uspijete u tome, ovo će biti sjajan mjesec.

Lipanj 2016. – Mjesec koji donosi prosperitet. Povoljno je vrijeme za putovanja sa obitelji i prijateljima.

Srpanj 2016. – Biti ćete metodični u poslovima. Ovo je mjesec u kojem ćete se više posvetiti druženju sa obitelji i pripremati se za nadolazeće mjesece.

Kolovoz 2016. – Mjesec ispunjen zabavom i opuštanjem. Zdravlje će biti odlično. Financijska situacija i ljubavni život biti će dobri.

Rujan 2016. -Donosi dosta drame u vaš život. Morati ćete poraditi na važnim promjenama, posebno vezano za zdravlje. Ovo je vrijeme iskušenja za vašu vezu.

Listopad 2016. – U privatnom i poslovnom životu dolazi do poboljšanja odnosa.

Studeni 2016. – Mjesec pun strasti, ovo je mjesec transformacije i stupanja u novi životni ciklus.

Prosinac 2016. – Biti ćete vitalni i puni energije. Vrhunac karijere i odnosa sa drugima. Pripazite na stres.

ZAKLJUČAK

2016. godina Ovnovima donosi neočekivanu sreću, ali uz prepreke.

HOROSKOP BIK 2016.

Tokom 2016. godine suočiti ćete se sa sukobima unutar sebe i vanjskog svijeta. Morate se usredotočiti na jačanje svoje snage i kontroliranje emocija pri postizanju materijalnog uspjeha u vašem životu. Mogli bi osnovati udruženje osoba koji su istomišljenici i zajedno trebate raditi prema postizanju veće dobrobiti za društvo. Možete ostvariti izuzetan uspjeh ako ćete izdržati i ako ćete se moći suočiti sa izazovima koji će iskrsnuti. Tada ćete uspješno napredovati i kroz naredne godine.

LJUBAV

Tokom 2016. godine naći ćete ljubav u društvenim krugovima ili u krugu prijatelja. Bikovi koji su u ozbiljnim vezama trebaju razmisliti o ljubavnom odnosu tokom ove godine. Do završetka godine vaš brak postati će stabilniji i kvalitetniji. Ako ste u potrazi za novom ljubavi, morati ćete ostvariti neke promjene u svom stavu kako bi privukli suprotni spol i ušli u novu vezu. Kraj godine nije povoljan za ulazak u novu vezu.

KARIJERA

Poduzetnici će pokrenuti nove poduhvate i naći jedinstvene načine za promociju proizvoda. Koncentrirajte se na poboljšanje komunikacijskih vještina kako bi ostvarili što bolje rezultate. Bikovi koji rade za druge imati će izazova u poslu i trebati će pomoć i podršku nadređenih kako bi ostvarili ciljeve. Društvene vještine su važne Bikovima i uz pomoći upute drugih osoba ostvarujete uspjeh u poslu.

NOVAC

U prvom djelu godine pratite vaše financijsko stanje. Poduzetnici moraju pažljivo raspolagati sredstvima, prihodima i troškovima kako bi održali stabilno stanje. Pri kupovini opreme ili odlukama o investiranju tražite savjet stručnjaka.

ZDRAVLJE

U prvom djelu godine biti ćete vitalni. Ipak, morate pripaziti i više odmarati između stresnih perioda na poslu. Nakon srpnja morate se više odmarati, odvažite se za putovanje koje će vam omogućiti opuštanje i udaljiti vas od stresnih okolnosti. Sport i vježbanje omogućiti će vam da ostanete u dobroj formi.

OBITELJ

Kada se radi o obiteljskim odnosima, morati ćete se posebno potruditi kako bi odnosi bili što bolji sa članovima obitelji i sa voljenom osobom. Moguće su vijesti o trudnoći ili trudnoća za parove koji žele djecu.

Rođeni od 20. do 28. travnja

Gubitak samopouzdanja možete doživjeti zbog poteškoća s kojima ćete se morati suočiti, no ako ste spremni boriti se i ustrajati, imati ćete uspjeha. Nemojte se obazirati na kritike drugih. Odredite prioritete i budite ustrajni kako bi ih ostvarili. Izbacite sve nepotrebne aktivnosti i držite se ciljeva.

Rođeni od 29. travnja do 5. svibnja

Ove godine položaj planeta za vas je povoljan, možete biti optimistični. Vaša veza će napredovati i imati ćete posve novi pogled na životne okolnosti uz entuzijazam. Nastojati ćete biti inovativni i iskoristiti ćete svoj kapacitet u potpunosti. Pravo je vrijeme da krenete u nove poduhvate i slijedite svoj unutarnji glas koji će vam biti pravo vodstvo. Ako ste poduzetnik, vaš trud i talenti će se cijeniti, imati ćete zasluženu promociju i odlične financijske rezultate.

Rođeni od 4. do 9. svibnja

Težiti ćete duhovnom razvoju i unutarnjim spoznajama. Vjera i duhovnost biti će u prvom planu i to će se vidjeti i kroz vaša djelovanja. Uključiti ćete se u humanitarne aktivnosti i nastojati ćete naći nove načine da to proširite. Sve vaše frustracije će nestati, biti ćete ispunjeni mirom i uživati ćete u osjećaju povezanosti sa Univerzumom. Svoje kreativne talente iskoristiti ćete i tako proširiti svoje horizonte.

Rođeni od 9. do 17. svibnja

Morati ćete odlučiti da li ste vi ta osoba koja upravlja svojim životom ili puštate da sve ide kako ide. Razmislite o tome što vam je važno u životu i riješite se svega nepotrebnog. Razmotrite postojeće i ozbiljne veze, ukoliko vas odnos iscrpljuje ili sprječava u kreativnosti i ostvarenju zelja, tada morate donijeti važnu odluku. Ako odgađate donošenje odluke i djelovanje, tada će sudbina djelovati i dovršiti razrješavanje nepotrebnih stvari u vašem životu. Ovo je nužno kako bi napredovali, zato sagledajte ove promjene kao nešto pozitivno.

Rođeni od 15. do 21. svibnja

Ovo je vrijeme kada se možete opustiti i uživati u pozitivnim rezultatima vaših prijašnjih napora. Vaši radni kolege i nadređeni će cijeniti vašu predanost poslu i nagraditi će vas. Održite nivo energije i iskoristite za postizanje boljih ciljeva.

Mjesečni horoskop za 2016.

Siječanj 2016. – Ovo je odličan mjesec, koncentrirajte se na karijeru. Ljubavna situacija je sjajna.

Veljača 2016. – Raditi ćete na najvažnijim projektima. Povoljne okolnosti očekujte vezano za ljubavni život i vaše zdravstveno stanje je dobro.

Ožujak 2016. – Ovo je mjesec druženja. Okupirati će vas važna obiteljska pitanja.

Travanj 2016. – Financijska situacija napreduje,ali budite oprezni oko emotivnih pitanja.

Svibanj 2015.- Pripazite na svoje zdravlje i na određene poteškoće poput bolova u nogama.

Lipanj 2016. – Morati ćete donijeti važne odluke vezano za posao.

Srpanj 2016. – Ljubavna situacija i intelektualne aktivnosti poprimaju novo značenje. Nemojte rasipati novac.

Kolovoz 2016. – Uživati ćete u preuređenju svog doma. Mogli bi imati zdravstvenih poteškoća poput bolova u trbuhu.

Rujan 2016. – Ovaj mjesec događa se dramatična promjena u vašem životu.

Listopad 2016. – Mogli bi ući u novu ljubavnu vezu ili partnerstvo.

Studeni 2016. – Povoljno je vrijeme za gubitak težine i za proučavanje duhovnosti.

Prosinac 2016. – Vrijeme je napretka i osobne transformacije.

ZAKLJUČAK

2016. godina je odlična za promjene u načinu razmišljanja i drugačiji pogled na životne okolnosti.

HOROSKOP BLIZANCI 2016.

2016. godina idealno je vrijeme za razrješavanje svega što ste odgađali ili iz nekog razloga niste dovršili do sada, prije nego što krenete s novim projektima. Razmotrite dosadašnje planove i odredite nove ciljeve. Sve sagledajte iz praktičnog kuta gledanja. Studenti će se ove godine istaknuti. Napredak ćete postići i kroz duhovnost. Aspekti Jupitera i Saturna ka Vašem natalnom Suncu donose različite vibracije. Jupiter donosi poboljšanje financijske situacije i pojačanu strast, kada je riječ o ljubavnom životu. Put u inozemstvo i kraća putovanja sastavni su dio događanja tokom 2016. godine. Saturn vam donosi više ozbiljnosti i osjećaja za praktično.

LJUBAV

Tokom godine očekujte turbulentan ljubavni život. Nestabilne veze pucaju, a prema novim vezama imati ćete posve drugačiji pogled. Očekujte veće promjene. Kolovoz donosi nešto mirniju atmosferu i zadovoljstvo kroz ljubavni život. Listopad je povoljan mjesec za planiranje trudnoće.

KARIJERA

Koncentrirajte se na sakupljanje novih informacija i na razvijanje novih metoda koje će vam pomoći u poslu te planiranja vaš budućnosti. Poduzetnici će se posvetiti dovršavanju poslova i rješavanju problema. Trebali bi uložiti više novca u projekte i tražiti savjet stručnih osoba u poslu koji vas zanima. Poboljšati ćete svoj status u poslovnom i društvenom svijetu.

NOVAC

Imati ćete mogućnost riješiti određene dugove ili pozajmice. Povoljno je vrijeme za planiranje bolje raspodjele novca. Novac ćete morati uložiti u neke preinake i uređenje doma. Isto tako imati ćete i dodatnih troškova unutar obitelji. U listopadu ćete većinu problema uspješno riješiti i uspješno ćete raspolagati novcem na posve drugačiji način.

ZDRAVLJE

Biti ćete odličnog zdravlja tokom cijele godine. Nakon srpnja vaša energija će se povećati. vrijeme je da se riješite loših navika. Kreativne aktivnosti poput glazbe opustiti će vas i povoljno utjecati na vaše zdravlje.

OBITELJ

Kada je riječ o obitelji a posebno o voljenoj osobi, morati ćete se potruditi i pokazati više brižnosti i takta.

Rođeni od 22. svibnja do 29. svibnja

Saturn i Jupiter pomažu vam ostvariti ciljeve, uz naporan rad i kreativnost. Tečajevi ili predavanja mogu vam pomoći da proširite svoja znanja i vještine. Tokom ove godine imati ćete poslovna putovanja i druge mogućnosti napretka. U određenim trenucima nećete znati što odabrati. Umjesto da isprobate previše stvari, radije se koncentrirajte na nekoliko odabranih.

Rođeni od 30. svibnja do 6. lipnja

Na poslu morate biti kreativni ili potražiti pomoć osoba sa više iskustva kako bi postigli svoje ciljeve. Stres zbog poslovnih aktivnosti može utjecati na vaše zdravlje i zato savjetujemo da se više odmarate. Očekujte turbulentna i zbunjujuća događanja tokom 2016. godine. Koncentrirajte se na nekoliko vama važnih ciljeva i sačuvajte svoju energiju na način da uklonite sve nepotrebno.

Rođeni od 4. lipnja do 9. lipnja

Kroz razgovore sa drugim osobama dolazite do novih spoznaja koje će vam pomoći da odredite smjer kojim želite ići. Uz dozu opreza donijeti ćete prave odluke. Fizičke aktivnosti su za vas jako važne ako želite održati dobro zdravlje. Duhovnost će vam pomoći da dođete do dubljih spoznaja i potaknuti kreativnost. Tokom ove godine biti ćete vizionar i sanjariti ćete o stvarima koje želite postići u životu. Potrudite se i istaknite kako bi napredovali i ostvarili svoje snove.

Rođeni od 10. lipnja do 15. lipnja

Poradite na boljim odnosima sa starijim članovima obitelji. Podrška obitelji biti će izvor vaše snage. Položaj planeta omogućava da stvari idu vama u korist. Radite na sebi, na napretku kroz sva polja, fizički, mentalno i duhovno. Preuzmite kontrolu nad svojim životom i usmjerite se ka osobnom razvoju.

Rođeni od 16. lipnja do 21. lipnja

Položaj planeta omogućuje vam da kreirate vlastitu sudbinu. Inovativnost i prikladne komunikacijske vještine je ono na čemu trebate poraditi, jer to će vam pomoći da napredujete. Važno je da si postavite ciljeve i poduzmete potrebne korake kako bi ih realizirali. Imate golemu energiju koja vam ide u prilog.

MJESEČNI HOROSKOP ZA 2016.

Siječanj 2016. – Sjajan napredak u poslu, ali obiteljski život pada u drugi plan.

Veljača 2016. – Otvaraju vam se nove mogućnosti za stjecanje novih znanja, posao, putovanja i da se istaknete.

Ožujak 2016. – Ovo je težak mjesec na osobnom planu. Promislite prije nego što uletite u ljubavne avanture.

Travanj 2016. – Poboljšanje obiteljskih odnosa.

Svibanj 2015.- Mjesec u kojem bi se mogli zaljubiti i ući u novu vezu. U postojećim vezama osjećaji su snažniji.

Lipanj 2016. – Financijska stabilnost, odmor. Savjetujemo kontrolu zdravstvenog stanja.

Srpanj 2016. – Odličan mjesec, dobro financijsko stanje, zadovoljstvo u poslu i u obiteljskom životu.

Kolovoz 2016. – Pripremite se na nesporazume u odnosima, privatno i poslovno.

Rujan 2016. – Odličan mjesec, financije ponovno stabilne.

Listopad 2016. – Savjetujemo održavanje zdravlja vježbama i dijetom. Ovo je odličan mjesec za vjenčanja i za trudnoću.

Studeni 2016. – Merkur je retrogradan, sačekajte da prođe i moći ćete se ponovno vratiti uzbudljivijem životnom tempu.

Prosinac 2016. – Mjesec društvenih aktivnosti. Zaručeni parovi mogu planirati vjenčanje. Novac neće biti problem.

ZAKLJUČAK

Iskoristite sve prilike koje se pojave. Ključ uspjeha je u tome da budete inovativni i da imate volje.

HOROSKOP RAK 2016.

Rakovi će biti optimistični i samopouzdani kroz 2016. godinu, što će osigurati uspjeh u pothvatima. Bilo kakav nesporazum unutar obitelji uspješno ćete smiriti i privesti kraju. Ove godine morate biti energičniji kada se suočavate sa profesionalnim problemima i ne oklijevajte kada trebate izraziti svoje mišljenje.Uz realističan pogled na stvari uspjeti ćete ostvariti ono što ste si zacrtali. Unutarnji glas voditi će vas i iskoristite svoje društvene vještine kako bi dobili podršku drugih.

LJUBAV

Rakovi koji će ući u novu vezu sredinom 2016. godine moraju biti na oprezu. Između ožujka i lipnja kompatibilnost partnera i situacija u ljubavnoj vezi je dosta loša. Mijenjati ćete ponašanje prema partneru. Probleme u vezi trebate riješiti zajedničkim snagama kako bi očuvali vezu.

KARIJERA

Sve do listopada vaš uspjeh ovisiti će o suradnji sa radnim kolegama, partnerima i suradnicima. Budite jasni i precizni kada pojašnjavate drugima što želite postići. Nakon tog perioda biti ćete slobodniji u odlukama i provedbi projekata. Pozicija planeta pomaže vam u postizanju vaših profesionalnih ciljeva.

NOVAC

Dobro ćete zarađivati početkom 2016. godine, ali mogli bi pretjerati s trošenjem novca. Morate postaviti granice kako ne bi trošili više nego što zarađujete. Poduzetnici mogu proširiti svoj posao uz investiranje više novca u drugom djelu godine. Putovanje u svrhu posla donijeti će dobit iz više izvora. Budite pažljivi sa novcem, riješite dugove i izbjegavajte trošenje novca na luksuzne i nepotrebne stvari.

ZDRAVLJE

Tokom 2016. godine posebnu pažnju posvetite svome zdravlju. Početkom godine biti ćete puni energije i upuštati ćete se u više aktivnosti. Između ožujka i srpnja posebno pripazite na zdravstvenu situaciju. Pokušajte se odmarati što više kako bi izbjegli iscrpljenost organizma. Aktivnosti van kuće, sport, šetnje, pomoći će vam da se bolje osjećate.

OBITELJ

U 2016. godini važna obiteljska pitanja i probleme morati ćete riješiti dogovorom.

Rođeni od 21. do 30. lipnja

Ove godine, uz utjecaj Saturna, razmotriti ćete svoj život. Postati ćete svjesni svojih vlastitih nedostataka. Uz te spoznaje poraditi ćete na sebi. Budite ono što jeste i ostvariti ćete sjajan napredak u životu. Uz promišljeno djelovanje nadvladati ćete sve prepreke koje vam se nađu na putu. Ako se dovoljno ne odmarate, stres će jako utjecati na vas, tada je uspjeh upitan. Jupiter vam donosi potrebnu energiju da ostvarite promjene kroz rujan i listopad 2016. godine.

Rođeni od 1. do 8. srpnja

Biti ćete prisiljeni ostvariti drastične promjene svoje osobnosti a nova se budi. Pravo je vrijeme da uklonite sve prepreke svom napretku i da formirate nove metode za uspješniji i bolji život. Razmotriti ćete odnose sa drugima i mijenjati što morate. Poraditi ćete na promjenama u stilu i vanjskom izgledu i u skladu s time postajete slobodniji. Prelomite sve što vas sprječava u mišljenju i djelovanju.

Rođeni od 5. do 11. srpnja

Prevladavati će osjećaj za druge i želja da pomognete. Zbog stresnih okolnosti biti ćete skloni bježanju od raznih situacija i od stvarnosti. Ako želite osjećati unutarnji mir, posvetite se duhovnom i radite na sebi. Jedino tako ćete promjeniti vaš pogled na svijet i ono što se događa. Veća svijest o sebi promjeniti će i vaš pogled na druge ljude.

Rođeni od 11. do 17. srpnja

Tokom 2016. godine imati ćete puno energije i sve što započnete uspješno ćete dovršiti. Dogoditi će se nevjerojatna promjena na osobnom planu a rezultat je formiranje nove, snažne i atraktivne osobnosti. Vaša mentalna snaga unapređuje vašu emotivnu snagu, uz ovu kombinaciju ostvariti ćete sjajne rezultate.

Rođeni od 18. do 23. srpnja

Tokom 2016. godine promjene na osobnom planu biti će odlične. Sam početak godine, siječanj i veljača, period je pokretanja. Nemojte izbjegavati preuzimanje više odgovornosti, jer su odlični izgledi za uspjeh i da se sve ostvari onako kako želite. Pun Mjesec donosi vam više energije. Iskoristite to vrijeme za napredak. Posvetite pažnju zdravlju. Zdravlje možete popraviti prikladnom dijetom.

Mjesečni horoskop za 2016

Siječanj 2016. – Na poslovnom planu situacija se odlično razvija. Financijska situacija donosi stres.

Veljača 2016. – Nije pravo vrijeme za ulazak u novu vezu. Uspjeti ćete savladati umor.

Ožujak 2016. – Karijera dolazi u prvi plan.

Travanj 2016. – Promjene unutar posla, povećanje plaće, promaknuće i financijsko poboljšanje.

Svibanj 2015.- Prisustvo Marsa donosi dinamičan životni tempo. Izgledni su nesporazumi sa partnerom.

Lipanj 2016. – Posvetite se sebi. Iznenadite voljenu osobu sa romantičnim poklonom.

Srpanj 2016. – Vrijeme za vas i za užitke.

Kolovoz 2016. – Vrijeme i novac poklanjate sebi. Odlazak na odmor sa voljenom osobom dobra je ideja.

Rujan 2016. – Vrijeme ćete posvetiti obitelji, roditeljima, djeci i prijateljima. Majke Račice ostvaruju odličan odnos sa svojom djecom.

Listopad 2016. – Društveni život istaknut. Povoljno vrijeme za trudnoću.

Studeni 2016. – Napredak kroz posao. Pobrinite se za zdravlje.

Prosinac 2016. – U potpunosti ćete se posvetiti karijeri. Potražite alternativne metode za poboljšanje zdravlja.

ZAKLJUČAK

2016. godine je za Rakove odlična godina za razvoj i nemojte sami sebe na bilo koji način kočiti.

HOROSKOP LAV 2016.

Jupiter Lavovima donosi sjajne mogućnosti za napredak na svim životnim poljima i puno optimizma. Idealno je vrijeme da iskoristite svoj kapacitet, preuzmite inicijativu. Uz pomoć planeta ostvarujete napredak i uspjeh. Ipak, potrebno je slušati i druge ljude. U ovom periodu proširiti ćete svoje društvene krugove što će pomoći ostvarenju uspjeha.

LJUBAV

Ako ste sami, ove godine imati ćete puno prilika za ulazak u vezu. Između kolovoza i studenog veza napreduje u zreliju i ozbiljniju. Isto tako, ovo je povoljno vrijeme za proširenje obitelji za one koji žele imati djecu. Lavice bi se mogle zaljubiti u loše dečke. Zato pripazite kako se ne bi upuštali u neželjene avanture.

KARIJERA

Imate odlične planove i ideje, ali treba vam podrška nadređenih ako želite ostvariti ciljeve. Sa radnim kolegama budite ljubazni i iskreni i nemojte oklijevati, recite što mislite. Kroz prva tri mjeseca 2016. godine razmislite o svom statusu vezano za profesionalni život i definirajte buduće planove. Oslonite se na svoju intuiciju u određivanju strategije za ono što želite ostvariti. Kada ste u potpunosti razjasnili što želite, razradili ideje i planove, možete krenuti u djelovanje. Koncentrirajte se na proces koji vas vodi do ostvarenja cilja.

FINANCIJE

Više se posvetite upravljanju vaših sredstava. Posao će vam odlično krenuti i zarađivati ćete više novca. Uložite svoj novac u prave svrhe i pokušajte uštediti što više možete. Rujan je mjesec u kojem ćete ostvariti stabilnost i poboljšanje financijske situacije.

ZDRAVLJE

Biti ćete dobrog zdravlja tokom 2016. godine a odlično stanje očekujte tokom svibnja. Od kolovoza posvetite više pažnje svom zdravlju, slušajte što vam tijelo poručuje i odlučite se za zdraviju prehranu.

OBITELJ

Obitelj će vam biti velika podrška u ostvarenju uspjeha. Slušajte što vam članovi obitelji savjetuju. U odnosu sa voljenom osobom pripazite, budite manje agresivni i pokažite više takta ako želite sačuvati dobar odnos.

Rođeni od 23. do 31. srpnja

Ove godine imati ćete odlične poslovne odnose. Između veljače i lipnja donesite razmislite o tome što zahtijevate i očekujete od tih odnosa i što možete dati zauzvrat. Savjetujemo da pri tome zaboravite na prijašnje nesporazume i da krenete iznova. Život može biti naporan ako se ne riješite nepotrebnog tereta iz prošlosti. Padove, poraze i neuspjehe morate prihvatiti i nastaviti dalje hrabro. Ako se koncentrirate samo na materijalno stjecanje i zanemarite emotivni život, to se može odraziti loše po vaše zdravlje.

Rođeni od 1. do 7. kolovoza

Ova godina iznenaditi će vas naglim i neočekivanim promjenama i to će biti za vas pravi izazov. Te promjene su potrebne za napredak u vašem životu. Suočite se s njima, prihvatite ih i prilagodite se. Imati ćete puno energije što će vam pomoći da se suočite sa poteškoćama. Kako bi održali što bolje stanje posvetite vrijeme fizičkim i mentalnim vježbama. Prijedlog za vas je da se posvetite više duhovnom.

Rođeni od 6. do 10. kolovoza

Imati ćete osjećaj da se sve promijenilo što može donijeti osjećaj potištenosti. Najbolje što možete je da se prilagodite novonastalim okolnostima. U odnosima sa drugim ljudima budite na oprezu. Ako ste iskreni u svojim namjerama neće biti problema. Slušajte svoju intuiciju i ostvariti ćete uspjeh u svojim nastojanjima.

Rođeni od 11. do 17. kolovoza

Uspješno ćete se riješiti svega što vas je sputavalo tokom prethodnih godina, od osobnih loših navika do veza. Dobro analizirajte sebe i druge. Morate razumjeti stvarne razloge vaših trenutnih problema prije nego što krenete dalje. Općenito gledano ovo je vrijeme kada se trebate posvetiti svojim psihičkim i emotivnim problemima i poradite na njima.

Rođeni od 18. do 23. kolovoza

Pred vama su dobre prilike i puno toga možete ostvariti. Razmislite o svojim ciljevima u prva dva mjeseca 2016. godine te im se posvetite energično tokom narednih mjeseci.

Mjesečni horoskop za 2016

Siječanj 2016. – Očekuje vas puno društvenih aktivnosti a događanja neće nedostajati ni na ljubavnom i poslovnom polju.

Veljača 2016. – Pobrinite se za svoje zdravlje, umor i iscrpljenost mogu vas pratiti.

Ožujak 2016. – Vrijeme za rješavanje svih sukoba. Povoljno je vrijeme za promjenu stila.

Travanj 2016. – Donijeti ćete prave odluke. Bilo da se radi o poslu ili obitelji, koncentrirajte se na jedan cilj i potrudite se ostvariti ga.

Svibanj 2015.- Težak mjesec. Poslovno i privatno, pripremite se na prepreke.

Lipanj 2016. – Budite strpljivi i oprezni.

Srpanj 2016. – Mogli bi imati zaostataka, kašnjenja, ali konačan ishod ide vama u korist. Budite smireni i nemojte donositi nagle odluke.

Kolovoz 2016. – Biti ćete zadovoljni uslijed sretnih okolnosti. Jedino su mogući nesporazumi sa voljenom osobom.

Rujan 2016. – Vrijeme dramatičnih promjena u vašem životu. Oni koji su u braku suočiti će se sa problemima ali nove veze će biti zabavne.

Listopad 2016. – Više pažnje posvetite obitelji. Ovo je odličan mjesec za trudnoću.

Studeni 2016. – Vrijeme je u kojem se trebate više posvetiti svome zdravlju. Potražite alternativne terapije.

Prosinac 2016. – Ovo je mjesec zabave i uzbuđenja. Potruditi ćete se da su svi oko vas sretni, a ne depresivni.

ZAKLJUČAK

2016. godina je vrijeme promjena, novih stvari i napretka. Ipak pripazite da ne odete u krajnost i da ne pretjerujete.

HOROSKOP DJEVICA 2016.

Za Djevice, ovo je vrijeme za kreativnost i veće svijesti o sebi. Morate otkriti svoje skrivene sposobnosti i iskoristiti ih na nov i jedinstven način kako bi postigli ciljeve u životu. Kroz ovaj proces morati ćete mijenjati neke svoje slabosti koje vas koče na putu prema uspjehu. Koncentrirajte se na poboljšanje svojih vještina kroz učenje ili uz pomoć stručnjaka. Potražite prilike kako bi proširili svoje horizonte i metode kojima bi pokazali svoje posebne talente.

LJUBAV

Prvi dio godine sretan je period za ljubav i veze uz puno zabave i uživanja. Svi nesporazumi sa partnerom trebali bi se riješiti kroz razgovore. Djevice koje su u vezi mogu očekivati harmoničan odnos sa partnerom. Važne odluke donosite zajedno, poput odluke o prinovi. Ljubav između partnera postaje spiritualna kroz lipanj 2016. godine što osnažuje emotivni odnos.

KARIJERA

Djevice koje planiraju pokrenuti posao u 2016. godini ostvaruju profit pred kraj godine. Morati ćete uložiti puno energije, ali rezultati će biti vrijedni truda. Djevice koje se bave privatnim poslom morati će zatražiti pomoć kroz društvene kontakte kako bi napredovali u poslovanju. Pozicije planeta su pozitivne, ali morati ćete poraditi na odnosima sa suradnicima, radnim kolegama i ostvariti iskrenije odnose. Nemojte ni pomišljati na agresivniji pristup i nametanje svojih ideja drugima.

NOVAC

U prvom djelu 2016. godine biti ćete skloni možda i nepromišljenim koracima, ali uspješno ćete se kontrolirati. Svojim financijama upravljate promišljeno, planirajte troškove i postupite u skladu s tim. S vremena na vrijeme propitajte svoju strategiju i sačuvajte novac kako bi bili financijski neovisni. Ono u što uložite novac donijeti će vam dobre rezultate.

ZDRAVLJE

Biti ćete vitalni i imati ćete zavidni nivo energije te ćete se upuštati u razne aktivnosti kroz početak godine. Iskoristite povoljne okolnosti i vježbama osigurajte da i dalje održite ovo sjajno stanje. Do kolovoza se pobrinite da se svakodnevno odmorite kako treba. Šetnje i vježbe uz prikladnu dijetu pomoći će održanju vašeg zdravlja.

OBITELJ

Ovo je dobra godina da poboljšate odnose sa svojim roditeljima i sa djecom. Pokušajte više vremena provesti s njima nego što ste do sada provodili.

Rođeni od 23. do 31. kolovoza

Ove godine ćete pokrenuti vrlo važan projekt u usporedbi sa prijašnjim godinama. Posvetite vrijeme dobrom planiranju prije nego djelujete. Utjecaj Saturna odraziti se može na vaše zdravlje i donijeti poteškoće. Nemojte zanemariti upozoravajuće znakove tijela i pobrinite se za to.

Rođeni od 1. do 7. rujna

Duhovno ste usklađeni sa Univerzumom i moći ćete se osloniti na unutarnji glas pri donošenju odluka. Rezultati poslova kojima se bavite donijeti će vam zadovoljstvo. Dogoditi će se i sjajne promjene osobnosti. Biti ćete samopouzdaniji ove godine i odlučiti ćete se na nove poduhvate o kojima ste do sada samo sanjali.

Rođeni od 6. do 11. rujna

Ove godine postati ćete vizionar i moći ćete iskoristiti tu priliku te pretvoriti snove u stvarnost. Sklonost religiji i filozofiji povesti će vas u društvene i humanitarne aktivnosti. Vaši snovi i mašta poslužiti će svrsi za nešto inovativno. Privlačiti će vas kreativna umjetnost poput glazbe i plesa i vaš interes za prirodu i prema lijepim stvarima će se povećati. To će vam donijeti unutarnji mir i harmoniju.

Rođeni od 12. do 17. rujna

Na osobnom nivou, 2016. godina može itekako napretka donijeti, naravno uz vaša nastojanja da se riješite negativnih navika. Uložiti ćete truda i pojačati unutarnju snagu i tako ćete inspirirati druge osobe. Poradite na odnosima koji se mogu popraviti a neke odnose ćete morati ostaviti iza sebe. Ovo trebate učiniti s osjećajem olakšanja a bilo kakvo žaljenje trebate prebroditi. Odlučite što je najbolje za vas.

Rođeni 18. do 23. rujna

Pomrčina sunca ove godine imati će jak i pozitivan utjecaj i širiti ćete oko sebe osjećaj ljubavi i mira. Biti ćete puni posebnih ideja koje možete isprobati, posebno uz pomoć članova obitelji.

Mjesečni horoskop za 2016

Siječanj 2016. – Mjesec vizualiziranja i planiranja budućnosti za Djevice.

Veljača 2016. – Teško ćete uskladiti poslovni i ljubavni život. Uzmite slobodno vrijeme za odmor i druženje sa prijateljima.

Ožujak 2016. – Čuvajte se stresa i pripremite se za veće preokrete.

Travanj 2016. – Tokom ovog mjeseca poslovni odnosi i ljubavna veza će napredovati. Budite spremni na povećanje zarade.

Svibanj 2015.- Ovo je mjesec sjajnog poslovnog napretka. Iskoristite najbolje što možete prilike koje će vam se ukazati.

Lipanj 2016. – Sve će ispasti upravo onako kako želite. Pripremite se za poslovna putovanja. Ljubavni život može biti malo dosadan.

Srpanj 2016. – Očekujte napredak u karijeri i nova saznanja. Retrogradni Merkur može utjecati na vaše zdravlje pošto je Merkur vladar vašeg znaka.

Kolovoz 2016. – Najveću moć koncentracije i jasnoću misli imati ćete u ovome mjesecu. Nemojte dopustiti da obiteljski problemi utječu na vašu koncentraciju.

Rujan 2016. – Mogli bi upoznati srodnu dušu. Naučite se opustiti. Vaše financije će biti bolje.

Listopad 2016. – Odlična zarada i financijska stabilnost očekuje vas u ovom mjesecu. Povoljno je vrijeme za ponovno uspostavljanje kontakta sa rodbinom i sa prijateljima, sa kojima ste se udaljili ili ste izgubili kontakt.

Studeni 2016. – Retrogradan Merkur može otežati komunikaciju. Povoljno je vrijeme za Djevice koje planiraju trudnoću.

Prosinac 2016. – Traži se od vas da više pažnje usmjerite na svoje zdravlje. Obiteljski problemi će isto tako zahtijevati više vašeg vremena. Povoljno je vrijeme za odlazak na odmor i putovanja.

ZAKLJUČAK

2016. godina je vrijeme razvoja za Djevice. Morate se više otvoriti za ideje koje imate i biti spremniji za provođenje inovativnih promjena ako želite imati uspješnu 2016. godinu.

Za ostale znakove kliknite na stranicu broj 2
1
2
Prethodna objava2016. – godina anđeoskih ukazanja
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop 09.01.2016.
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.