Art: Adam Scott Miller

Prolazili smo kroz turbulentan period, ali pred nama je, konačno, umjeren mjesec. Studeni nam donosi sreću, zadovoljstvo i mnogima obnovu.

Najznačajniji aspekt u ovom periodu je trigon Saturna i Urana. Ova kombinacija povoljna je za reforme, obnove, prilagodbe i izgradnju novog na solidnim temeljima iz prošlosti. Donosi kontrolirane promjene, koje su strateške, ali može donijeti nepredviđene novitete.

Na širem planu, u političkom svijetu mogu se očekivani novi smjerovi, novi politički pogledi i novo vodstvo. Aspekt je aktivan tijekom studenog 2017. godine i pomaže onima koji su razmišljali o promjenama u svom životu, posebno ako se do sada poradilo na nekim planovima i akcijama.

Tijekom studenog očekujte i najsretniji aspekt u godini: Venera – Jupiter konjunkcija koja obećava harmoniju i prosperitet, zabavu i ljubav, sreću i uspjeh u onim područjima u kojima u solarnoj karti vlada i u kojima se događa.

Budući da su u srži stvari dvije planete koje smatramo beneficima, ovo je povoljan aspekt općenito. Donosi optimizam, naklonost, zadovoljstvo i odličan je period za zaruke, svatove, festivale, zabave, odmore i putovanja. Na širem planu, povoljan je period za suradnje, pregovore, konvencije i ugovore.

S druge strane, kvadrat između Marsa i Plutona može stvoriti napetost povremeno, tvrdoglavost i egoističnost i borbe za moć i kontrolu mogu biti pojačane. Ako razmotrimo činjenicu da je drugi aspekt pozitivan, ali nije toliko dinamičan, ovaj kvadrat, iako se čini borbenim, začinit će ovaj mjesec zato što može biti motivirajuć i pogurati ljude u akciju. Negativna strana je nestrpljenje i nenaklonost.

Na kraju, ali ne i zadnje, u zadnjoj dekadi mjeseca Merkur pravi trigon s Uranom i konjunkciju sa Saturnom, te pojačava efekt Saturn – Uran trigona, što je povezano s donošenjem ozbiljnih odluka s dugoročnim efektima.

HIM LAMPA 2

AKCIJA! HIMALAJSKA LAMPA - Savršenstvo atmosfere

Prirodni ionizator, čisti zrak, diže energiju

Lampa od divnih, ružičasto-narančastih grumenja najčišće himalajske soli! Stvara predivnu atmosferu i mikroklimu koja je jednaka zraku uz planinski potok nakon proljetne oluje. Svaka je unikatan ručni rad, različitog izgleda ili nijansi boja. Unutrašnjost kristala soli obasjava žarulja i stvara predivno narančasto svjetlo. Poboljšava kvalitetu zraka, ionizira prostor, stabilizira i smanjuje utjecaj umjetnih frekvencija i neprirodnih elektromagnetskih valova iz elektronike. Proizvodi spektar svjetlosnih valova koji iscjeljuju i smiruju vaše tijelo i um.

Cijena: 150,00 kn 119,90 kn - Kupi ovdje

OVAN – horoskop studeni 2017.

Ljubav i veze

Vladar Ovna, Mars, nalazi se u kući veza, pa je posve jasno koji će vam biti prioriteti tijekom studenog 2017. godine. Vaša bolja polovica i sve vezano za ljubavni život istaknuto je, motivira vas i predstavlja istovremeno i izazov. Činjenica da Mars prolazi kroz kuću veza ukazuje na to da ćete vi biti ta osoba koja čini sve za voljenu osobu ili s voljenom osobom i imat ćete dovoljno volje i snage da stvari povedete u željenom pravcu. Možete uspjeti zato što sada postoji posebna veza između Venere (planete ljubavi i vladara kuće veza Ovna) i Marsa. To ide vama u korist. Može se raditi i o ostvarenjima kroz novac, dobra i zajedničke interese.Posao i novac

Prvo i najvažnije, studeni 2017. godine je sretan mjesec za vas kada se radi o novcu. Sunce – Venera – Jupiter trio iz 8. kuće Ovna obećava povećan priljev novca ili druge oblike dobara koje ćete imati, od drugog tjedna studenog. To može biti rezultat koji dolazi kroz partnerstva i suradnje, poklone, sponzore, naslijeđe, fondove, povrate, pregovore vezano za financijske institucije, kontakte kroz poslovno okruženje i slično, ali i kroz druge izvore , ne samo ove trenutačne. U ovom periodu važnu ulogu u poboljšanju prihoda i u profesionalnom životu imaju suradnje. Kada se radi o ulaganju, obrazovanju, istraživanju, otkrivanju dubljeg smisla, komunikaciji i putovanjima, imat ćete sreće.

Zdravlje i moral

Nećete biti u najboljoj formi tijekom studenog, iako po prirodi imate viška energije. Ipak, ako sada razborito raspodijelite snagu, sve će biti dobro. Sve ovisi o vama. To znači ako nešto krene krivo, najvjerojatnije ćete vi sami to uzrokovati. Nemojte žuriti, niti pretjerivati u bilo čemu i izbjegavajte sukobe.

Savjet

Sada je prilika da popravite svoju financijsku situaciju, skupite novac ili dobra!

22 KURKUMIN

ULTRA JAKI KURKUMIN - Demencija, depresija i artritis

Patent za liječenje Alzheimerove bolesti

Učinkovitiji u djelovanju na neurodegenerativne bolesti mozga, gastrointetinalne i dijabetičke tegobe u odnosu na sve druge proizvode od kurkume! Bioraspoloživost i apsorpcija povećani su za 10 puta u odnosu kurkumu i 7 puta u odnosu na standardni kurkumin. Kurkumin BCM-95 jedini ekstrakt kurkume na svjetskom tržištu kojemu je FDA odobrila patent za liječenje Alzheimerove bolesti (US Patent No. 8859020).
Namjena: Alzheimerova bolest, reumatoidni artritis, depresija i stres podrška u liječenju karcinoma, zdravlje jetre, gastritis, dijabetes II
Cijena: 239 kn - Kupi ovdje

BIK – horoskop studeni 2017.

Ljubav i veze

Studeni dolazi s primamljivom ponudom: u kući parova Bika su Sunce i dva benefika – Venera i Jupiter. Povrh svega, Venera je planeta ljubavi i vladar Bika. Ovakav postav planeta je obećavajuć i može biti jako sretan period vezano za ljubav i brak, može donijeti zadovoljstvo i harmoničan odnos. Ovo je sjajna prilika, ali na vama je hoćete li je i kako iskoristiti, jer je vladar kuće parova, Mars, u dosta nepovoljnoj poziciji. Ako uzmemo u obzir da Mars pravi uzajamnu recepciju s Venerom, postoji više mogućnosti koje možete iskoristiti i izvući ono najbolje iz svake situacije. Imate dosta dobre karte u rukama, ali na vama je kako ćete odigrati. Možda bi trebali biti odlučniji i hrabriji.Posao i novac

Mars je vladar kuće posla i pravi kvadrat s Plutonom. To znači da ćete u studenom 2017. godine imati puno posla i morat ćete raditi pod pritiskom. Bit će izvanrednih situacija, kriza, mogući su sukobi ili druge vrste nevolja na poslu. U najboljem slučaju radi se samo o dodatnom naporu koji ćete morati uložiti ili o neugodnostima zbog manjih problema i neusklađenosti. Venera, vladar kuće posla Bika je dobro postavljena i konačni rezultat je pozitivan i mogli bi ostvariti nešto posebno ili vam se može ponuditi prilika koju niste očekivali. Povoljan je period s partnerstva i suradnje. Možete očekivati pozitivne rezultate. Ako su vaše financijske odluke utemeljene na strateškom razmišljanju, dobri su izgledi za poboljšanje situacije.

Zdravlje

Studeni je zanimljiv mjesec, povoljan za puno stvari, ali može donijeti i energetski nesklad. Mogli bi biti skloni pretjerivanju. Kontrolirajte se i izbjegavajte stresne situacije što bolje možete. Zbog žurbe može doći do nezgoda, a mogući su i upalni procesi. Razmišljajte na pozitivan način i budite u svemu umjereni!

Savjet

Izađite, upoznajte nove ljude i stvarajte nova prijateljstva i partnerstva!

23 TESLINA PLOČA

TESLINA LJUBIČASTA PLOČA

Generator pozitivne energije

Originalna Teslina ljubičasta ploča, ionizirana - jedno od najpoznatijih sredstava u alternativnoj medicini!
Sprječava razvoj bolesti, umanjuje stres, pospješuje opće raspoloženje, diže vibraciju.
Ubrzava duhovni razvoj i oživljava proces regeneracije stanica.

Cijena: 299 kn - Kupi ovdje

BLIZANCI – horoskop studeni 2017.

Ljubav i veze

S Merkurom, vladarem Blizanaca, smještenim u kući parova, studeni ističe važnost veza. Život u dvoje postaje značajniji i aktivniji. Interes prema voljenoj osobi (ako ste u vezi) ili želja za pronalaskom nove ljubavi dolazi prije svega ostalog. U zadnjem djelu mjeseca to postaje očitije, kada i Sunce ulazi u kuću parova Blizanaca. Mogli bi doživjeti nešto posebno intenzivno s osobom s posla ili s osobom s kojom dijelite obaveze. Kako god bilo, čini se da je tijekom studenog snažna povezanost između emocija i obaveza. Nije nemoguće ni da se dogodi afera s nekim s posla.Posao i novac

Kuća posla Blizanaca je dobro postavljena tijekom studenog 2017. godine. Tu se nalaze Sunce, Venera i Jupiter. Dva benefika, Venera i Jupiter udružuju snage i prave, kako to astrolozi nazivaju, najbolju konjunkciju. To se tako posložilo da je Jupiter vladar kuće karijere Blizanaca, a povrh svega, Mars, vladar kuće posla Blizanaca, i nalazi se u sretnoj kući. Očekujte značajna poslovna postignuća (prepoznavanje, pohvale, prilike i slično) ili očekujte rad sa zadovoljstvom, za što ćete biti dobro nagrađeni ili će vam nešto donijeti puno zadovoljstva. Tijekom studenog 2017. godine značajne će biti suradnje.

Zdravlje i moral

Uz Mars koji je smješten u kući instinkta i sporta trebali bi imati odličnu fizičku formu. Ali, Mars pravi kvadrat s Plutonom i blizina Merkura Saturnu i nije tako dobra stvar. Kako god bilo, možete se osloniti na odlične veze sa zdravstvenim svijetom što će vam pomoći da nađete sretna rješenja za bilo kakve poteškoće. Mogli bi čak naći rješenja za neke starije zdravstvene poteškoće.

Savjet

Složite i spremite sve ormare, ladice, police i pretince!

24 HIMALAJSKA LAMPA

HIMALAJSKA LAMPA - Savršenstvo atmosfere

Prirodni ionizator, čisti zrak, diže energiju

Lampa od divnih, ružičasto-narančastih grumenja najčišće himalajske soli! Stvara predivnu atmosferu i mikroklimu koja je jednaka zraku uz planinski potok nakon proljetne oluje. Svaka je unikatan ručni rad, različitog izgleda ili nijansi boja. Unutrašnjost kristala soli obasjava žarulja i stvara predivno narančasto svjetlo. Poboljšava kvalitetu zraka, ionizira prostor, stabilizira i smanjuje utjecaj umjetnih frekvencija i neprirodnih elektromagnetskih valova iz elektronike. Proizvodi spektar svjetlosnih valova koji iscjeljuju i smiruju vaše tijelo i um.

Cijena: 119,90 kn - Kupi ovdje

RAK – horoskop studeni 2017.

Ljubav i veze

Tijekom studenog 2017. godine kuća užitka Raka vrvi užicima! Ovdje sjajno Sunce sjaji u svojoj veličini. Tu se nalaze i dva benefika, senzualna Venera i Jupiter. Kada su ovo dvoje zajedno, mogu donijeti samo dobre stvari! Povoljan je period za ljubavne sastanke, za početak nove ljubavne priče, možda i za tajne veze ili iskustva koja ćete uvijek pamtiti i prisjećati se sa smiješkom na licu. Sada ćete otkriti nešto o sebi što niste ni znali da se krije u vama, povezano s vašim čežnjama i željama u ljubavnom životu. S druge strane, tranziti tijekom studenog 2017. godine povoljni su za proširenje obitelji i djecu.Posao i novac

Merkur je smješten u kući posla, komunikacije, informacija i putovanja Raka, što će biti glavne teme i događanja tijekom studenog 2017. godine. Sunce, Jupiter i Venera potiču umjetničko izražavanje i kreativnost, zabavu i sport, promocije, objavljivanje i otkrivanje talenata na jedan ili drugi način. Za Rakove je studeni prizemljeniji mjesec kada se radi o nekretnini, posjedu, dugoročnim dobrima, obiteljskom poslu, radu od kuće i kući. S jedne strane novac pritječe od intenzivnog ulaganja truda, a s druge strane kroz sreću. Dogodit će se barem jedna, ako ne i više situacija, u kojoj ćete se naći na pravom mjestu u pravo vrijeme i uživat ćete u značajnoj dobiti.

Zdravlje i moral

U studenom 2017. godine bit ćete u najboljoj formi! Uživajte! Sunce, Venera i Jupiter (smješteni u Škorpionu) prave trigon s prirodnim Suncem Raka. Bit ćete puni energije, raspoloženi za posao, vježbanje, putovanja, općenito ćete biti dobrog raspoloženja i optimistična pogleda na budućnost. Bit će i napetih trenutaka, budući da Mars pravi napet aspekt prema prirodnom Suncu Raka, ali puno lakše ćete se nositi s tim nego do sada.

Savjet

Iskoristite dan i uživajte u trenutku! Činite to cijelim srcem!

25 BHAGAVAD GITA

BHAGAVAD-GITA

Dragulj svjetske književnosti - mudrost bez granica

Istina koju objavljuje je univerzalna i vječna, te je kroz tisućljeća nadahnjivala velike mislioce, teologe i filozofe istoka i zapada; Sokrata, Goethea, Schopenhauera, Einsteina, Junga i mnoge druge.
G.W.F. Hegel: “Bhagavad-gita je sposobna dati nam pravo shvaćanje univerzalnosti i uzvišenost religije.”
Albert Einstein: “Dok čitam Bhagavad-gitu, jedino pitanje koje mi se nameće jest kako je Bog stvorio svemir. Sve ostalo, suvišno je.”

926 stranica, tvrdi uvez, 16 slika u boji

Cijena: 150 kn - Kupi ovdje

LAV – horoskop studeni 2017.

Ljubav i veze

Smješten u kući erotike tijekom studenog 2017. godine Merkur je nestašan i sklon eksperimentiranju. Želi nešto uzbudljivo, ali ne želi izgubiti glavu. Strastvene događaje očekujte u zadnjoj dekadi mjeseca, kada se u toj kući pojavljuje i Sunce. Pored toga, studeni 2017. godine je velikodušan, ugodan i stabilan kada se radi o obitelji i domu Lava: Venera i Jupiter obećavaju sreću i ispunjenje vezano za dom, podršku roditelja, poklone ili druge vrijedne predmete za dom. Kroz prve dvije dekade mjeseca intiman život bolji je no ikada i osjećat ćete se ugodno u opuštenoj kućnoj atmosferi uz voljenu osobu.Posao i novac

S Jupiterom i Venerom smještenom u 4. kući Lava studeni 2017. godine je dobar za kupnju ili iznajmljivanje kuće, stana, poslovnog prostora ili za uređenje, proširenje i obnovu kuće, stana, poslovnog prostora, za kupnju namještaja ili možda čak komada zemlje ili neke druge stvari koja će vam koristiti. Najprofitabilnije ulaganje ovaj mjesec je ulaganje u estetski vrijedne predmete poput umjetnina, nekih antiknih predmeta i slično. U profesionalnom životu ovo je povoljan mjesec za one koji se žele izboriti za nešto, za održavanje konferencija, za debate i kada se treba uložiti intelektualni napor. Osim toga, sve se svodi na akciju, puno kretanja i putovanja.

Zdravlje i moral

Bit ćete u dosta dobroj formi kroz prve dvije dekade mjeseca, a posebno u zadnjoj dekadi mjeseca. Nelagoda može biti prisutna zbog stresnih okolnosti. S Marsom u kući uma Lava mogli bi biti nestrpljivi i razdražljivi. Zbog žurbe, brzine, nepromišljenog djelovanja ili nemara može doći do raznih ozljeda i povećana je mogućnost nezgoda.

Savjet

Napravite obiteljsku proslavu ili zabavu! Svi će uživati i pamtiti takav događaj.

26 DRVO SREĆE AMETIST

FENG SHUI DRVO SREĆE - Ametist i bakar


Vjeruje se da ovo Feng Shui drvce, isprepleteno od poludragog kamena Ametista i bakrene žice, pospješuje zdravlje, donosi harmoniju i blagostanje, što općenito pridonosi sreći i zadovoljstvu u obitelji.
Ametist je kristal zaštite, nesebičnosti, plemenitosti, spiritualne svjesnosti, ravnoteže, unutrašnjeg mira. To je kamen metamorfoze i preobrazbe. Ekstremno moćan kamen zaštitnik, visokih duhovnih vibracija. Simbol je promjene, otvara mnoge tajne života, pomaže nam shvatiti značenje snova i vizija, obogaćuje naš pogled u budućnost. Štiti od psihičkih napada, preobražavajući energiju u ljubav.

Cijena: 150 kn - Kupi ovdje

DJEVICA – horoskop studeni 2017.

Ljubav i veze

Pričanje i putovanje…uživanje i zabava! Tijekom studenog 2017. godine vladar kuće parova Djevice, Jupiter, nalazi se u kući komunikacije i kretanja i društvo mu prave Sunce i Venera. Ovo je pozitivna kombinacija koja može donijeti potvrdu ljubavi, zaruke, osjećajne i iskrene poruke i uspješne dogovore. Zbog ljubavi mogli bi putovati ili upoznati nekog tko će vam puno značiti. Ali, ovakav sklop planeta skriva zamku: mogli bi nasjesti na lažna obećanja ili bi vi mogli obećati nešto što nije u dodiru sa stvarnosti. I još nešto jako važno: nemojte miješati novac i ljubavne interese. Osim toga, sve ostalo je dobro i pozitivno.Posao i novac

Studeni 2017. godine je čudo za um. Prolazak tria Sunce – Venera – Jupiter kroz 3. kuću Djevice donosi uspjeh kroz intelektualne ciljeve, kreativan posao ili pisanje, okupljanja i razmjenu informacija. Možete kreirati vlastiti uspjeh, pogotovo ako slikate, svirate, igrate tenis, izlažete odjeću ili nakit ili druge stvari koje zahtijevaju spretnost. Pisanje, verbalno izražavanje i pregovori vam donose sreću tijekom studenog 2017. godine. Bit ćete aktivni kada se radi o novcu. Imat ćete potrebu za kupovinom, prodajom ili za povećanjem prihoda na neki način, ali postoji opasnost od donošenja krivih odluka zbog žurbe i nedovoljno promišljanja.

Zdravlje i moral

Sjajno raspoloženje, samopouzdanje i optimizam tijekom studenog 2017. godine, uz zabavu i dobar provod donosi dobro osjećanje u vlastitoj koži i to je najvažnije. Kada se ovako dobro osjećate i tijelo stvara jači imunitet i izdržljivost. S druge strane, Merkur, vladar Djevice, približava se Saturnu, vladaru kuće bolesti i to baš nije dobra stvar. Trebali bi biti na oprezu, posebno u zadnjem djelu mjeseca.

Savjet

Iskoristite svoj um i moć uvjeravanja jer tu ste najbolji u ovom periodu!

Za ostale znakove kliknite na stranicu broj 2

1
2
Prethodna objavaKvantna fizika potvrdila “život” nakon smrti!
Slijedeća objava07.11. Zagreb – Predavanje: Imate li minutu za sebe?
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.