Foto: pixabay.com

Bikovi, u ovoj godini možete vidjeti boljitak u odnosu na prošlu godinu. Vaš optimizam u 2022. dolazi od Jupitera i taj njegov utjecaj pojačava vaš entuzijazam i može da vam donijeti mnoge pogodnosti. Ova godina donijet će vam slobodu da se možete ponašati u skladu s vašim interesima, da izaberete put kojim ćete dalje ići, da prihvatite ili ne prihvatite mogućnosti koje vam se nude. Na vama je da odlučite. Otkrijte u tekstu što vam zvijezde “pripremaju” do kraja godine na polju ljubavi, karijere, zdravlja, kao i korisne savjete astrologa što je dobro raditi, a što izbjegavati.

atma.hr – 78
Rođeni u znaku Bika imaju tvrdu glavu i meko srce. Oni su, s jedne strane, racionalni i praktični, s izraženim smislom za materijalne vrijednosti. Međutim, druga strana Bikovske prirode je vrlo osjetljiva, romantična i sentimentalna.

Na prvi pogled ove dvije suprotnosti su nespojive, ali Biku je potrebna sigurnost da bi se opustio i dozvolio svojim emocijama da se rasplamsaju. Bik nije impulzivan, veoma je strpljiv i oprezan, ali je zato vrlo istrajan u svojim namjerama.

Ako ste nezaposleni, početkom proljeća i jeseni možete dobiti neke povoljne vijesti u vezi posla. Također, imate velike šanse kada je ekonomski život u pitanju. Posebno oni koji su zaposleni u javnom sektoru gdje mogu očekivati napredak. Od kraja svibnja/maja do srpnja/jula, kao i u rujnu/septembru, moguće je uvećanje vaših prihoda.

Iskoristite ove pogodnosti na najbolji način kada je vaš ekonomski progres u pitanju, što će vam donijeti i izvjesno rasterećenost u životu. Bez obzira na sve, savjetuje vam se da više štedite, da biste imali novca ako dođe do nepredviđenih gubitaka, što je moguće u srpnju/julu i studenom/novembru, jer možete doći u situaciju da trošite novac na razne luksuzne stvari, kao i na daleka putovanja u inozemstvo.

Oni koji se bave učenjem mogu očekivati nagradu od Saturna za uloženi trud ove godine, tako da bi im fokus trebao biti na radu. U protivnom, rezultati mogu biti promjenjivi, jer početak godine može biti slab za vas. Zato je potrebno da se posebno pobrinete za vaše studije u ovom periodu. Najviše uspjeha imat ćete u periodu od travnja/aprila do rujna/septembra.

U obiteljskom životu stvari mogu biti malo nepovoljne, jer su  moguće izvjesne tenzije početkom godine, gdje može doći do nekih stresnih situacija, posebno u veljači/februaru. Možda od vaše obitelji nećete dobiti potrebnu podršku, što će vas učiniti pomalo depresivnim, ali glavu gore. Gledajte da nadiđete sve svađe i prepirke s članovima obitelji i bračnim partnerom, a već u ožujku/martu situacija će biti mnogo bolja.

atma.hr – 52
Pored toga, između travnja/aprila i rujna/septembra i Jupiter će se pobrinuti da donese sreću u vaš  obiteljski život. Ponovo ćete imati podršku obitelji i osjetit ćete sve zadovoljstvo obiteljske sreće. Ako je netko imao zdravstvenih problema, situacija će se popraviti. I kolovoz/august i rujan/septembar također trebaju biti vrlo povoljni za vas, bez obzira na to što ćete u ovom periodu pokušavati dominirati u obitelji i što vam može donijeti neku vrstu stresa. Usprkos redovnom poslu, naći ćete vremena da ga provedete s vašom obitelji, jer ste svjesni važnosti obitelji.

Kada je zdravlje u pitanju morat ćete posvetiti posebnu pažnju kako biste izbjegli eventualne probleme. Obavezno obratite pažnju na zdravlje vaših roditelja sredinom godine. Tranzit Marsa može donijeti neku vrstu mentalnog stresa i tijekom ovog perioda možete osjetiti manjak dobrog raspoloženja.

U ovoj godini Bikovi mogu vidjeti boljitak u odnosu na prošlu godinu. Ono na što trebaju obratiti pažnju je to da ne vjeruju svakome! Vaši ‘dobronamjernici i dušebrižnici’ mogli bi vas pokušati prevariti, stoga ne padajte pod njihove utjecaje.

U vašem poslu može doći do poboljšanja i do uvažavanja od strane kolega i poslovnih prijatelja, a u financijskom pogledu bit ćete dobro. Bit ćete ohrabreni da reorganizirate vaš budžet, a moguće je i osnivanje neke firme, kao i prebacivanje novca u neku drugu banku s povoljnijim uvjetima. Pluton i Saturn će vam pomoći da napokon uberete plodove vašeg napornog rada iz prethodne godine. Bit će izuzetno zadovoljni što će vaše zasluge biti prepoznate i priznate, tako da ćete puni energije i samopouzdanja početi da planirate nove projekte i uspostavljate nove poslovne kontakte s ljudima oko vas.

Sve u svemu ova godina donijet će vam slobodu da možete da se ponašate u skladu s vašim interesima, da izaberete put kojim ćete dalje ići, da prihvatite ili ne prihvatite mogućnosti koje vam se nude. Na vama je da odlučite.

banner za knjige VORTEX

Retrogradni Merkur i njegovi periodi u godini

Riječ retrogradan, što bi značilo ‘da ide unazad’ nije možda najbolje izabrana, jer se ne radi o nikakvom hodu unazad neke planete. Radi se jednostavno o optičkoj varci s našeg gledišta na Zemlji. Ovo bi se moglo usporediti kao kad pretječete automobil na putu pa kad skrenete pogled prema njemu, onda vam izgleda kao da on ide u rikverc. Merkur nije jedini planet koji ide retrogradno, već svi planeti prolaze kroz retrogradne periode.

Iako se u ovom periodu možete osjećati kao da potresa čitav vaš svijet, retrogradni Merkur nije samo niz loših sreća. Neki naizgled teški i neželjeni efekti ovog tranzita Merkura su uglavnom stvari koje bi trebale ići na bolje. Ovo bi se moglo opisati i kao astrološki način koji nas prisiljava da stvari ponovo pregledamo i ponovo provjerimo. S obzirom na to da retrogradni Merkur nije vrijeme kada trebate pokretati nešto novo, to je period kada on donosi osjećaj da bismo trebali usporiti i preštimavati svoj život, razmisliti o svemu, od zdravlja, do posla.

Znati što treba raditi i očekivati prije vremena jedan je od najboljih načina da se nosimo s neizbježnim iznenađenjima koja Merkur donosi. Sigurno se pitate kako i što napraviti da Merkur retrogradno radi za vas, a ne protiv vas? Kao prvo, opustite se maksimalno i što kažu, duboko udahnite. Usprkos ozbiljnoj frustraciji koja dolazi s retrogradnim ciklusom Merkura, to ipak nije smak svijeta. Možda će vam biti neugodno da rješavate probleme skoro tri mjeseca svake godine, ali to je daleko od neizvodivog.

Zapravo, retrogradni Merkur može biti period vaše bogate kreativnosti i veza. Ako ste u stanju da budete fleksibilni i da izbjegnete da budete izgubljeni u sitnim detaljima, ovaj period možete proći bez problema. To znači, možete vi potpisivati ugovore, donosite važne odluke ili započinjati novi posao u ovome periodu, ali – samo ako ste pažljivi.

Idite polako kroz ovaj period i sve provjeravajte. Ovdje ćemo vam dati kratke crtice što treba a što ne treba da radite u periodu retrogradnom Merkura.

atma.hr – 78
Što raditi:

Razmislite o svakom dostupnom rješenju problema s kojima se suočavate – jedno od njih mora na kraju biti ono pravo.

Budite fleksibilni, prilagodljivi i strpljivi. Možda ćete morati izaći izvan zone udobnosti da biste pronašli ispravno rješenje.

Razmišljajte široko. Što je veće i dalje rješenje, veća je vjerojatnost da će ono uspjeti.

Budite u toku s kašnjenjima i otkazivanjima tijekom putovanja.

Pripazite na svoj automobil. Provjerite lampice upozorenja, zakažite servis.

Napravite rezervne kopije podataka na računalu i mobilnom telefonu kako ne biste izgubili važne podatke ako se isključe bez upozorenja.

Ponovo se pozabavite stalnim pitanjima iz prošlosti. Ovo je savršeno vrijeme da se pozabavite tim i jednom zauvijek pokušate da ga riješite.

FENG SHUI GIF

Nemojte raditi:

Ne gledajte vijesti ili nasilne TV emisije prije spavanja i sve ono što vas može uznemiriti.

Ne koristite telefon ili druge elektronske uređaje u krevetu prije spavanja.

Ne planirajte razne ekstravagancije s jelom u kuhinji. U ovom period – što jednostavnije to bolje po vas.

Ne pijte kavu i bilo što s kofeinom što vam može otežati da zaspite.

Nikako ne padajte pod utjecaj negativnog razmišljanja. Stvari se možda raspadaju oko vas, ali vi ostanite pozitivni i zapamtite da je ovo samo izbočina na vašem putu koju možete pažljivo izbjeći.

Nemojte se osamiti kao neki vuk samotnjak. Kada se stvari pokvare, obratite se stručnjaku ili prijatelju da vam pomognu da riješite problem. Ne možete sve sami!

Nemojte preuveličavati probleme. Ako su stvari loše, nemojte ih još i vi napuhavati, nikakve koristi od toga, čak naprotiv.

Ne planirajte neke velike prezentacije i ne izrađujte neke važne dokumente. Ako već ne možete izbjeći ovako nešto, onda dobro obratite pažnju na detalje.

atma.hr – 52
Ne oslanjate se samo na tehnologiju, već zapišite ili odštampajte informacije koje su vam potrebne.

Ne žurite! Usporavanje tempa može vam pomoći da eliminirate velike greške.

Nemojte imati nerealna očekivanja. Zbog nesporazuma i zabune, stvari se možda neće odvijati onako kako ste planirali. Izbjegavajte razočaranje, znajte da u ovom periodu (a često i van njega) velika očekivanja mogu donijeti i velika razočarenja.

Kada ste pod stresom onda teže spavate, a tijekom retrogradnog Merkura razina stresa i napetosti može vam se popeti, kao što kažu, do plafona. Zato pametno, ako ležite budni po cijelu noć, uznemireno se pitajući kako se sve to moglo dogoditi i zašto ili što će se sutra ili za mjeseca dana dogoditi, to vam može oduzeti zdravlje. A da stvar bude još gora, nedostatak sna može prouzrokovati još više problema, jer negativno razmišljanje donosi negativnu energiju i neprestanim vrćenjem u krug, samo je još više pojačavamo.

Dakle, ako ste umorni, uznemireni ili rastreseni, još više ćete pojačati efekte retrogradnog Merkura. Ali, ne bojte se, odagnajte strah i gledajte da se smirite.

banner za stvari DRVO SRECE

Nekoliko korisnih savjeta kako održavati svoj um i tijelo u vrhunskoj formi tijekom perioda retrogradnog Merkura:

Obavezno uključite alarm prije spavanja kako se ne biste kasno probudili i zakasnili tamo gdje trebate. Tada morate žuriti, a žurba vam može donijeti nevolju.

Slušajte tihu glazbu, onu koju najviše volite, koja vam vraća optimizam i osmjeh na lice.

Planirajte se malo ‘otkačiti’ od digitalne tehnologije. Ako je ikada sjajno vrijeme da predahnete od uređaja, da odložite mobilni, tablet i računalo i zaboravite na sve aplikacije i društvene mreže, onda je to period retrogradnog Merkura.

Prakticirajte vježbe disanja koje ćete koristiti kada god nađete vremena. Na primjer: udahnite zrak 4 sekunde, a izdahnite zrak 8 sekundi, ali polako.

Periodi retrogradnog Merkura:

14. siječanj/januar 2022. (Vodenjak) – 04. veljača/februar 2022. (Jarac)

10. svibanj/maj 2022. (Blizanci) – 03. lipanj/jun (Bik)

10. rujan/septembar 2022. (Vaga) – 02. listopad/oktobar (Devica)

29. prosinac/decembar 2022. (Jarac) – 01. siječanj/januar 2023. (Jarac)

atma.hr – 78
Periodi retrogradnog kretanja ostalih planeta:

VENERA

01. siječanj/januar 2022. (Jarac) – 29. siječanj/januar 2022. (Jarac)

MARS

30. listopad/oktobar 2022. (Blizanci) – 01. siječanj/januar 2023. (Blizanci)

JUPITER

28. srpanj/jul 2022. (Ovan) – 23. studeni/novembar 2022. (Ribe)

SATURN

04. lipanj/jun 2022. (Vodenjak) – 23. listopad/oktobar 2022. (Vodenjak)

URAN

01. siječanj/januar 2022. (Bik) – 18. siječanj/januar (Bik)

24. kolovoz/august 2022. (Bik) – 01. siječanj/januar 2023. (Bik)

NEPTUN

28. lipanj/jun 2022. (Ribe) – 04. prosinac/decembar 2022. (Ribe)

PLUTON

29. travanj/april 2022. (Jarac) – 08. listopad/oktobar 2022. (Jarac)

banner hemp ruksak 1

Zdravlje:

Bikovi ove godine imaju obratiti posebnu pažnju na svoje zdravlje, pogotovo na početku godine. Poslije ožujka/marta, pritisak na radnom mjestu s kojim ćete se morati nositi bit će veći nego što je to obično slučaj, tako da zbog nedostatka odmora i vaše zdravlje može oslabiti, zato obratite pažnju na to da sebi omogućite dovoljno vremena za odmor. Također, vaše loše navike mogu uzrokovati zdravstvene probleme i stres, kao i česte promjene vremena.

Nepažnja i nemar po pitanju zdravlja mogu vas uvući u neželjene probleme. Mogući su i problemi s prekomjernom težinom, jer su Bikovi veliki gurmani. Trebate izbjegavati hranu koja ima dosta ulja kao i ljute začine, kako biste izbjegli eventualne probleme sa stomakom.

Tijekom svibnja/maja, oni Bikovi koji su patili od nekog kroničnog zdravstvenog problema moći će odahnuti jer može doći do neočekivanog poboljšanja. Žene u trudnoći također trebaju biti obazrive i da se pobrinu da im zdravlje bude na visini.

U studenom/novembru i prosincu/decembru potrebno je da se posebno fokusirate na održavanje vašeg zdravlja i prehranu, jer nepažnja u jelu može biti najveći razlog problema s crijevima i poremećaja zdravlja. Izbjegavajte brzu masnu i preprženu hranu s kioska i pijte dosta vode. U tom periodu najbolje je da dosta šećete i trčite kad god možete, jer to može riješiti mnoge vaše probleme. Bilo koja vrsta kretanja bit će vam korisna, od izleta do rekreacije. Tijekom posljednjeg dijela godine živčani i digestivni sistem mogu izazvati neke probleme, zato se ne preporučuje zanemarivanje odmora ili prehrane.

Sve u svemu, nemojte biti lijeni, već se fokusirajte na vaše zdravlje. U kakvom god da ste poslu, nađite vremena za odmor i relaksaciju. Vrlo dobro znate da je zdravlje najveće bogatstvo pa mu tako i pristupite.

atma.hr – 52
O vama ove godine:

Gledajte da prepoznate povoljne okolnosti na početku godine koje vam se pružaju, za razliku od drugih koji će još biti pod utjecajem novogodišnjih praznika. Ponašajte se kao da znate što trebate raditi. Trebate već sada uzeti potreban zalet kako biste prošli kroz period od kraja siječnja/januara do sredine veljače/februara kada je moguć pad samopouzdanja kod vas, što se može negativno odraziti na vaš posao. Ako vaši pretpostavljeni ili vaši podređeni računaju na vas u ovo vrijeme, onda nije vrijeme da pokazujete slabost i nemoć.

Vaš optimizam ove godine dolazi od Jupitera. Ovaj utjecaj Jupitera pojačava vaš entuzijazam i može da vam donijeti mnoge pogodnosti. Sa srećom na vašoj strani koju vam donosi Jupiter, sada ćete se mnogo češće nalaziti na pravom mjestu kada treba kako biste iskoristili ponuđene mogućnosti. Znači, unovčite sve ponuđene mogućnosti i postavite vaše financijske prioritete. Vaš prihod bi mogao porasti, ali isto tako i troškovi jer ćete biti raspoloženi za trošenje. Iako ste štedljivi, mnogo toga vas može privući kupovini. Regulirajte vaš budžet i ako vam prihod raste, gledajte da nešto uštedite.

Ipak, kao i sve ostale planete u zodijaku i Jupiter ima svoju negativnu stranu. U tom slučaju morate paziti da zbog vašeg prekomjernog samopouzdanja ne preuzmete više obaveza i posla na sebe nego što možete da postignete i izdržite. Zato pažljivo ukrotite vaše eventualne pretjerane zahtjeve i dozvolite da vam prevlada zdrav razum. Još jedna bitna stvar koju vam može donijeti Jupiter je da budete skloni višku kilograma, jer ćete jednostavno često pretjerivati u jelu.

banner TESLINA PLOCA 1

Planet Saturn u vaš život donosi naporan rad i stalno dokazivanje vaših sposobnosti. S obzirom na to da priznanja za vaš uložen trud mogu izostati, trebate biti strpljivi. Gledajte i ciljajte visoko i usmjerite vaš fokus prema željenom cilju u karijeri. Dok se to ne dogodi, učite i usavršavajte svoje znanje i nađite zadovoljstvo u dobrom obavljanju posla.

Pored svega, šećite i vježbajte, jer to vam može pomoći da se oslobodite stresa prouzrokovanog poslom. Možete stvoriti duboke veze koje mogu trajati i cijeli život. Također, možete se distancirati od nekih ljudi, dok će drugi biti uvučeni u vaš život zbog određene svrhe, na primjer, da naučite nešto važno od njih u životu. Saturn će vas potaknuti da naučite nešto više o vezama, o ljudskoj prirodi – i kako da komunicirate s drugim ljudima. Saturn kao pravi učitelj, svima daje prostora za napredak u ovom području. Ono što naučite kasnije podijelite s najbližima.

Uran vas stimulira da željene odgovore tražite u samom sebi. Budite oprezni kada dijelite vaše najdublje tajne, jer bi se mogle otkriti u trenutku kada to najmanje očekujete.Također, možete iskoristiti Uran da bude onaj jezičak na vagi koji će prevagnuti prema promjeni vaše prehrane ili početku vježbanja i rekreacije.

atma.hr – 78
Neptun završava svoj boravak u znaku Vodenjaka 02.02. poslije čega ulazi u znak Riba, u vašu jedanaestu kuću. Tijekom ovog dugog tranzita kroz vašu desetu kuću karijere i statusa vi ste svakako iskusili svaki aspekt ove tajanstvene planete koja donosi zbunjenost i iluziju, ali isto tako donosi i inspiraciju i kreativnost. Imat ćete dosta kontakata s raznim ljudima, od kojih će neki biti inspirativni, dok će drugi biti razočaravajući za vas.

Budite obazrivi s uvođenjem novih ljudi u vaš život, jer prvi dojam često zna zavarati i donijeti moguće kasnije probleme. Dobar način da iskoristite tranzit Neptuna na najbolji način je da se uključite u razne grupne aktivnosti na poslu, a također možete biti dobar motivator, jer uz pomoć Neptuna možete osjetiti potrebe drugih.

Pluton koji je u znaku Jarca, vaše devete kuće, naglašava znanje i mudrost. Glavni smisao ovog Plutonovog tranzita je u dubokoj promjeni vašeg razmišljanja i nemojte biti iznenađeni ako dovedete u pitanje neka vaša dugogodišnja ukorijenjena uvjerenja i stavove. Mnogi od vas će razmišljati o načinima za usavršavanje vašeg znanja, a u nekom momentu tijekom Plutonovog tranzita kroz znak Jarca do 2025. možete biti i prisiljeni na ovakav korak.

Ovaj sektor također upravlja duhovnošću i religijom, kao i dugim putovanjima u cilju istraživanja drugih kultura. Međutim, ova daleka putovanja u druge zemlje se ne preporučuju ove godine zbog nepovoljnih pozicija planeta. Ako već želite istražiti nove kulture i zemlje, učinite to preko interneta ili preko knjiga.

banner za stvari ORGONSKE PIRAMIDE

Od 20.02. pa do kraja ožujka/marta možete računati na neke ekstra bonuse i napredak u poslu. Početkom travnja/aprila netko će se dodatno baviti volonterskim poslom dok će netko dio zarade dati u dobrotvorne svrhe.

Od sredine travnja/aprila očekujte podršku od vaših poslovnih partnera kao i odobravanje vaših ideja koje će vas sve okupiti na jednom mjestu. Ako ste u nekoj fazi nekakvih pregovora, vaša pozicija će ojačati u drugoj polovini svibnja/maja, što će vam omogućiti da se opustite i uživate u realizaciji vaših planova.

Vaše važne odluke koje želite da poduzmete preispitajte do sredine lipnja/juna, ako treba i odložite ih, da poslije ne morate nikome davati dodatna objašnjenja. Timski rad je za vas vrlo bitan u ovom periodu i u njemu ćete se ugodno osjećati. Krajem mjeseca sagledavat ćete stvari na poslu iz svih kutova, što i neće biti loše po vas. Do sredine kolovoza/augusta radit ćete na realizaciji vaših novih ideja u vezi posla i iznijet ćete svoje mišljenje u vezi toga. Pomozite starijim kolegama na poslu, jer su i oni vama bili od pomoći.

Iako jesen nije za vas uvijek dobra sezona, ove godine vaš potencijal u to vrijeme biće jako velik. Sredinom listopada/oktobra iskoristite svoje znanje kao i nagomilano iskustvo za postizanje najvažnijih ciljeva, a u studenom/novembru iskoristite sve raspoložive informacije koje imate, jer može doći do velikog rivalstva između vas i vaše konkurencije, a vi želite sljedeću godinu početi s idealnim poslom. Budite proaktivni u identifikaciji i prevenciji eventualnih problema.

atma.hr – 52
Što se tiče investicija i ulaganja, Bikovima se savjetuje velika opreznost u financijskim tokovima, zato što vas 2022. godine neće baš puno podržavati u tom sektoru. Za one Bikove koji žele uštediti novac, prvo neka provjere svoje račune i kreditne kartice koje odavno nisu nadopunjavali.

Pošto će novac u ovoj godini biti istaknuta tema u vašem životu, morate pratiti svoje troškove i planirati buduće kupovine vrlo detaljno i pažljivo, bez obzira koliko vam se ovakve situacije ne sviđaju. Ipak, mnogi Bikovi bit će zadovoljni onim što imaju i neće ulaziti u nepotrebne kupovine i troškove. To će vam omogućiti da u narednu godinu uđete s debljim bankovnim računom.

Savjet:

Ne dozvolite da vas uhvati panika, jer i sami ste svjesni koliko vas takvo stanje paralizira i sputava. Budite taktični i diplomatični u odnosu s vašim suradnicima, jer ćete tako ostvariti planove i sklopiti povoljne poslove. Nemojte biti nezadovoljni i analizirajte postignuti uspjeh. Razjasnite sve dileme, nedoumice i sporove. Ne obraćajte pažnju na negodovanje vaših suradnika i na sitne provokacije.

Stvorite ravnotežu s drugima, a ne sukob. Na neprijateljstva usmjerena prema vama, odgovarajte s ljubavlju i razvijajte pozitivne misli. Pretjerano konzumiranje hrane može rezultirati povećanjem težine i narušavanjem općeg zdravlja uslijed toga. Držite dijetu.

banner za knjige superprivlacitelj

Horoskop mjesec po mjesec:

Bik siječanj/januar 2022.: Ovaj mjesec vam donosi povećanu svest o vašem prosperitetu, što će vam pomoći da započnete neke nove stvari u životu. Mnogi od vas će smiriti svoja nezadovoljstva koja su se ranije nakupila. Moguća putovanja.

Bik veljača/februar 2022.: U ovom mjesecu vaše financije imaju osjetan napredak. Uspjet ćete uskladiti vaše želje s vašim mogućnostima. Izbjegnite svađe unutar obitelji, sjednite i razgovarajte.

Bik ožujak/mart 2022.: Razvijte optimizam, a također i savladajte sve dileme i sumnje koje imate. Pazite na vaše odnose s pretpostavljenima na poslu ili vlastima, jer mogu biti prilično napeti zbog nekih situacija.

Bik travanj/april 2022.: Možete dobiti povoljne vijesti u vezi posla, posebno ako ste nezaposleni, što će vam donijeti lijepe šanse za uspjeh u vašoj karijeri. Također, možete stupiti u intenzivnu vezu s nekom osobom s posla.

Bik svibanj/maj 2022.: Realno sagledajte vaše mogućnosti i ograničenja. Suočite se s eventualnim problemima i izvucite najbolje pouke iz nepovoljnih situacija. Vaše planove nemojte iznositi pred svakim. Prijatelji su vam neophodni, jer vam mogu pomoći zbog nekih vaših vlastitih odluka.

atma.hr – 78
Bik lipanj/jun 2022.: Dobivate polet i želju za razgovorom s partnerom, što će neke stvari iznijeti na vidjelo. Također, radite vrlo vrijedno i efikasno i pokazujete svoje talente. Imate volju i energiju za nove poduhvate koje ćete usmjeriti na konkretne akcije.

Bik srpanj/jul 2022: Budite komunikativni i tolerantni. Ako ste u vezi, vaš ljubavni život je poboljšan, a ako niste, moguć je početak nove veze koja ima dugoročne šanse za uspjeh. Onim ambicioznim, predstoje poslovni poduhvati koji će rezultirati financijskim uspjehom.

Bik kolovoz/avgust 2022.: Morate se izboriti sami sa sobom oko nekih bitnih stvari u životu. Samostalno obavljajte vaš posao, ali nemojte odbacivati ponuđenu pomoć kolega za suradnju. Izbjegavajte nepotrebne konfliktne situacije.

Bik rujan/septembar 2022.: Možete očekivati dobar priljev sredstava kao i nove šanse u ljubavi, ako niste u vezi. Ako ste u vezi, onda bi trebali imati obzira prema potrebama vašeg partnera. Ne zapostavljajte sport i rekreaciju koji vam pružaju veliko zadovoljstvo.

Bik listopad/oktobar 2022.: Vaš partner će vam pružiti pažnju i naklonost, imat ćete osjećaj da ste u centru pažnje. Ovo je mjesec kada je vaš optimizam na vrhuncu, a imate i mnogo fizičke energije. Iskoristite i jedno i drugo na najbolji način.

banner za knjige VORTEX

Bik studeni/novembar 2022.: Mjesec kada su moguća neka daleka putovanja. Bez obzira na financijski uspjeh, štedite novac i izbjegavajte nepotrebne kupovine. Istražite nove načine da izrazite svoje strasti.

Bik prosinac/decembar 2022.: Moguće su uzbudljive, duboke i intenzivne strasti s partnerom, kao i bolji društveni život, jer ćete dosta vremena posvetiti vašim prijateljima. Ne investirajte novac u bilo što i ne posuđujte ga nikome.

conopljanews