Foto: pixabay.com

Jarci, vas u 2022. godini ne očekuje najlakša životna faza. Zimski mjeseci obećavaju da će biti stresni i emotivni. Morat ćete češće preuzimati inicijativu, natjecati se s vašim rivalima, obuzdavati agresiju. U proljeće vam se predviđa mirniji i ravnomjerniji period. Bit će prilika da se odmorite od problema i steknete snagu za dalje. U ljetnim i jesenskim danima, Jarci će se opet morati potruditi, pokazati strpljenje i odgovornost te gledati da ne krše disciplinu. Najpovoljniji vremenski period bit će prosinac/decembar, gdje vas očekuju ugodni događaji u vašem osobnom životu. Uspjeh neće zaobići ni profesionalne aktivnosti. Otkrijte u tekstu što vam zvijezde “pripremaju” do kraja godine na polju ljubavi, karijere, zdravlja, kao i korisne savjete astrologa što je dobro raditi, a što izbjegavati.

atma.hr – 78
Konzervativni, zatvoreni, razumni, pametni, oprezni i promišljeni… Žele ravnopravnost. Vjerni su i osjetljivi. Vole usamljenost i ne znaju pokazati svoje osjećaje. Erotski potencijal, akumuliran u velikim količinama, ne zna iskoristiti. Pouzdani su, racionalni, njihov ljubavni život određuju već čvrsto utvrđena pravila.

Odvojite dovoljno vremena i za sebe, jer je briga o vama samima jednako važna kao i briga o obavezama i odgovornostima koje su sastavni dio vašeg života. Tri lunarna pomračenja, prvo u siječnju/januaru, unosi emotivne događaje u vaš rad, drugo u lipnju/junu u ljubavne veze i kreativnost, a treće u studenom/novembru u prijateljstva i zajedničke ciljeve. Ove mjesece imajte u vidu, jer će tada vaše emocije biti izražajnije od intelekta i zdravog razuma, posebno u bavljenju poslovima koji su međusobno povezani.

U lipnju/junu možete osjetiti dodir magije kada je u pitanju vaš posao, a u studenom/novembru vaši snovi imaju veliku vjerojatnost da se ostvare. Promjena energije koja se dogodila krajem 2021. godine znači da ste na nekoj razini ušli u stanje hibernacija, a sve u pripremi za pozitivan novi početak koji vam dolazi u život krajem 2022. Simbolično, ovu godinu imate da se pripremite za istraživanje i pregrupiranje vaše energije kako biste bili potpuno napunjeni za ovaj snažan novi početak koji dolazi pred vas.

Kao dio ovog procesa, nagli razvoj ili spoznaje koje će se dogoditi oko siječnja/januara, svibnja/maja i listopada/oktobra vjerojatno će imati veliki utjecaj na to kako vidite sebe i vaš opći stav prema svijetu. Ovo će u sebe vjerojatno uključiti neočekivane vijesti, putovanja i situacije u kojima su uključene i rodbinski vama vrlo bliske osobe.

Neka restriktivna energija koja utječe na vašeg partnera, od sredine godine može se ublažiti, olakšavajući vam neka psihološka ili intimna ograničenja koja su na vas utjecala preko partnera ili nekih drugih osoba iz vašeg okruženja. Međutim, prije nego što se ove situacije ublaže potrebno je da budete pažljivi da bi se postojeće stanje održalo na podnošljivoj razini. Oni Jarci koji imaju veze s industrijom ove će godine postići dobre rezultate. Položaj Saturna i Jupitera će vam donijeti sreću pa ćete i dalje napredovati u vašoj karijeri.

Koliko god vam bude bilo teško na početku godine, bit će mnogo bolje krajem godine. Sredinom godine ćete imati mnogo mogućnosti da popravite financijsko stanje, a u ovakvoj situaciji od suštinskog značaja bit će da kontrolirate vašu potrošnju ove godine. Ova 2022.godina bit će vrlo povoljna za vaše obrazovanje. Naporan rad učenicima može donijeti mnogo dobroga. Za one koji razmišljaju o odlasku u inozemstvo na studije, ove godine bit će dobrih vijesti, ali na ovo se morate fokusirati i uložiti dosta napora.

atma.hr – 52
Zbog uvjeta koje nameću planeti, ove godine u obiteljskom životu neki od vas mogu imati mješovite rezultate. Prvi mjeseci mogu rezultirati određenim obiteljskim problemima, ali nakon toga će se uvjeti vremenom poboljšavati. Ova godina je vrlo lijepa za ljubavni život i bit ćete uspješni na svakom ljubavnom testu. Tako, ako ste u vezi, možete se odlučiti na neke velike odluke. Siječanj/januar, veljača/februar, travanj/april i svibanj/maj su najbolji mjeseci za vas, ali u ožujku/martu, srpnju/julu i kolovozu/avgustu neki manji sukobi s partnerom su mogući.

Saturnovo dobro stanje utjecat će pozitivno na vaše zdravlje ove godine i u ovom slučaju ćete biti vrlo zdravi tijekom cijele godine. Ako vam neka od vaših kroničnih bolesti stvara probleme, vrlo je vjerojatno da će joj doći kraj, a vi ćete se osloboditi stresa i moći ćete normalno funkcionirati. Jarci će imati dobro vrijeme tijekom 2022. Moći ćete provesti više vremena s obitelji, na putovanjima i sa svojim hobijima. Imat ćete lijep sklad s članovim svoje obitelji, a ljubavnu vezu možete nastaviti bez problema.

Retrogradni Merkur i njegovi periodi u godini

Riječ retrogradan, što bi značilo ‘da ide unazad’ nije možda najbolje izabrana, jer se ne radi o nikakvom hodu unazad neke planete. Radi se jednostavno o optičkoj varci s našeg gledišta na Zemlji. Ovo bi se moglo usporediti kao kad pretječete automobil na putu pa kad skrenete pogled prema njemu, onda vam izgleda kao da on ide u rikverc. Merkur nije jedini planet koji ide retrogradno, već svi planeti prolaze kroz retrogradne periode.

Iako se u ovom periodu možete osjećati kao da potresa čitav vaš svijet, retrogradni Merkur nije samo niz loših sreća. Neki naizgled teški i neželjeni efekti ovog tranzita Merkura su uglavnom stvari koje bi trebale ići na bolje. Ovo bi se moglo opisati i kao astrološki način koji nas prisiljava da stvari ponovo pregledamo i ponovo provjerimo. S obzirom na to da retrogradni Merkur nije vrijeme kada trebate pokretati nešto novo, to je period kada on donosi osjećaj da bismo trebali usporiti i preštimavati svoj život, razmisliti o svemu, od zdravlja, do posla.

Znati što treba raditi i očekivati prije vremena jedan je od najboljih načina da se nosimo s neizbježnim iznenađenjima koja Merkur donosi. Sigurno se pitate kako i što napraviti da Merkur retrogradno radi za vas, a ne protiv vas? Kao prvo, opustite se maksimalno i što kažu, duboko udahnite. Usprkos ozbiljnoj frustraciji koja dolazi s retrogradnim ciklusom Merkura, to ipak nije smak svijeta. Možda će vam biti neugodno da rješavate probleme skoro tri mjeseca svake godine, ali to je daleko od neizvodivog.

atma.hr – 78
Zapravo, retrogradni Merkur može biti period vaše bogate kreativnosti i veza. Ako ste u stanju da budete fleksibilni i da izbjegnete da budete izgubljeni u sitnim detaljima, ovaj period možete proći bez problema. To znači, možete vi potpisivati ugovore, donosite važne odluke ili započinjati novi posao u ovome periodu, ali – samo ako ste pažljivi.

Idite polako kroz ovaj period i sve provjeravajte. Ovdje ćemo vam dati kratke crtice što treba a što ne treba da radite u periodu retrogradnom Merkura.

Što raditi:

Razmislite o svakom dostupnom rješenju problema s kojima se suočavate – jedno od njih mora na kraju biti ono pravo.

Budite fleksibilni, prilagodljivi i strpljivi. Možda ćete morati izaći izvan zone udobnosti da biste pronašli ispravno rješenje.

Razmišljajte široko. Što je veće i dalje rješenje, veća je vjerojatnost da će ono uspjeti.

Budite u toku s kašnjenjima i otkazivanjima tijekom putovanja.

Pripazite na svoj automobil. Provjerite lampice upozorenja, zakažite servis.

Napravite rezervne kopije podataka na računalu i mobilnom telefonu kako ne biste izgubili važne podatke ako se isključe bez upozorenja.

Ponovo se pozabavite stalnim pitanjima iz prošlosti. Ovo je savršeno vrijeme da se pozabavite tim i jednom zauvijek pokušate da ga riješite.

banner za knjige NOVAC I ZAKON PRIVLACENJA

Nemojte raditi:

Ne gledajte vijesti ili nasilne TV emisije prije spavanja i sve ono što vas može uznemiriti.

Ne koristite telefon ili druge elektronske uređaje u krevetu prije spavanja.

Ne planirajte razne ekstravagancije s jelom u kuhinji. U ovom period – što jednostavnije to bolje po vas.

Ne pijte kavu i bilo što s kofeinom što vam može otežati da zaspite.

Nikako ne padajte pod utjecaj negativnog razmišljanja. Stvari se možda raspadaju oko vas, ali vi ostanite pozitivni i zapamtite da je ovo samo izbočina na vašem putu koju možete pažljivo izbjeći.

Nemojte se osamiti kao neki vuk samotnjak. Kada se stvari pokvare, obratite se stručnjaku ili prijatelju da vam pomognu da riješite problem. Ne možete sve sami!

Nemojte preuveličavati probleme. Ako su stvari loše, nemojte ih još i vi napuhavati, nikakve koristi od toga, čak naprotiv.

Ne planirajte neke velike prezentacije i ne izrađujte neke važne dokumente. Ako već ne možete izbjeći ovako nešto, onda dobro obratite pažnju na detalje.

atma.hr – 52
Ne oslanjate se samo na tehnologiju, već zapišite ili odštampajte informacije koje su vam potrebne.

Ne žurite! Usporavanje tempa može vam pomoći da eliminirate velike greške.

Nemojte imati nerealna očekivanja. Zbog nesporazuma i zabune, stvari se možda neće odvijati onako kako ste planirali. Izbjegavajte razočaranje, znajte da u ovom periodu (a često i van njega) velika očekivanja mogu donijeti i velika razočarenja.

Kada ste pod stresom onda teže spavate, a tijekom retrogradnog Merkura razina stresa i napetosti može vam se popeti, kao što kažu, do plafona. Zato pametno, ako ležite budni po cijelu noć, uznemireno se pitajući kako se sve to moglo dogoditi i zašto ili što će se sutra ili za mjeseca dana dogoditi, to vam može oduzeti zdravlje. A da stvar bude još gora, nedostatak sna može prouzrokovati još više problema, jer negativno razmišljanje donosi negativnu energiju i neprestanim vrćenjem u krug, samo je još više pojačavamo.

Dakle, ako ste umorni, uznemireni ili rastreseni, još više ćete pojačati efekte retrogradnog Merkura. Ali, ne bojte se, odagnajte strah i gledajte da se smirite.

banner TESLINA PLOCA 1

Nekoliko korisnih savjeta kako održavati svoj um i tijelo u vrhunskoj formi tijekom perioda retrogradnog Merkura:

Obavezno uključite alarm prije spavanja kako se ne biste kasno probudili i zakasnili tamo gdje trebate. Tada morate žuriti, a žurba vam može donijeti nevolju.

Slušajte tihu glazbu, onu koju najviše volite, koja vam vraća optimizam i osmjeh na lice.

Planirajte se malo ‘otkačiti’ od digitalne tehnologije. Ako je ikada sjajno vrijeme da predahnete od uređaja, da odložite mobilni, tablet i računalo i zaboravite na sve aplikacije i društvene mreže, onda je to period retrogradnog Merkura.

Prakticirajte vježbe disanja koje ćete koristiti kada god nađete vremena. Na primjer: udahnite zrak 4 sekunde, a izdahnite zrak 8 sekundi, ali polako.

atma.hr – 78
Periodi retrogradnog Merkura:

14. siječanj/januar 2022. (Vodenjak) – 04. veljača/februar 2022. (Jarac)

10. svibanj/maj 2022. (Blizanci) – 03. lipanj/jun (Bik)

10. rujan/septembar 2022. (Vaga) – 02. listopad/oktobar (Devica)

29. prosinac/decembar 2022. (Jarac) – 01. siječanj/januar 2023. (Jarac)

Periodi retrogradnog kretanja ostalih planeta:

VENERA

01. siječanj/januar 2022. (Jarac) – 29. siječanj/januar 2022. (Jarac)

MARS

30. listopad/oktobar 2022. (Blizanci) – 01. siječanj/januar 2023. (Blizanci)

banner za knjige divan zivot

JUPITER

28. srpanj/jul 2022. (Ovan) – 23. studeni/novembar 2022. (Ribe)

SATURN

04. lipanj/jun 2022. (Vodenjak) – 23. listopad/oktobar 2022. (Vodenjak)

URAN

01. siječanj/januar 2022. (Bik) – 18. siječanj/januar (Bik)

24. kolovoz/august 2022. (Bik) – 01. siječanj/januar 2023. (Bik)

NEPTUN

28. lipanj/jun 2022. (Ribe) – 04. prosinac/decembar 2022. (Ribe)

PLUTON

29. travanj/april 2022. (Jarac) – 08. listopad/oktobar 2022. (Jarac)

atma.hr – 52
Zdravlje:

Što se tiče zdravlja, 2022. je relativno zadovoljavajuća godina za Jarce. Položaj Saturna može dovesti do nekih tegoba. Početkom 2022. neki Jarci mogu se suočiti sa psihičkim naprezanjem, koje može biti rezultat kardiovaskularnih problema i glavobolje, a mogu nastati i neka depresivna stanja. S dolaskom ljepšeg i toplijeg vremena situacija će se promijeniti i popraviti, dobit ćete na energiji i vitalnosti.

Uz sve ovo, noge mogu biti ranjive, jer postoji rizik od povrede. Da biste izbjegli prometne nesreće morate ne samo poštovati brzinu i pravila, nego i uopće ne sjedati za volan ako se imalo loše osjećate. U ljeto, Jarci će moći izbjeći ozbiljne bolesti. Istovremeno, nemojte zaboraviti na preventivne preglede kod liječnika.

Žene Jarci moraju voditi računa o svom zdravlju ili će morati potrošiti mnogo novca na liječenje i razne medicinske tretmane. Obratite pažnju na prehranu i opreznu vožnju. Inače, 2022. godina je dobra za vas, primit ćete energiju koja će vam pomoći da ostvarite svoje ambiciozne planove, a također da uspijete biti dovoljno organizirani da napravite malo vremena za vaše hobije i za osobnu njegu. Živčani sistem može odašiljati signale umora, glavobolje, a također obratite pažnju na udove i kičmu.

Stres je glavni faktor rizika za vaše zdravlje. Znači, zdrav način života i metode opuštanja, poput meditacije ili joge, ostaju glavne stvari kod pomoći za održavanje vašeg blagostanja. Neki Jarci će u 2022. godini početi ozbiljnu bitku s viškom kilograma.

FENG SHUI GIF

U početku će razne dijete koje budete poduzimali, kao i ograničenja u jelu upropastiti vaše raspoloženje, ali ubrzo nakon toga, vidljive promjene u vašem izgledu zbog gubitka težine će vas uskoro oduševiti i dati novi poticaj u vašoj borbi s kilogramima. Osjetit ćete lakoću i fleksibilnost u tijelu, a i vaše samopoštovanje će porasti.

S dolaskom hladnog vremena, savjetuje vam se da ne sjedite u kući, već da češće izlazite vani na svjež zrak i u šetnju, kao i da se oblačite adekvatno vremenskim uvjetima. Zimski sportovi će vas napuniti pozitivnim emocijama, a i ojačat će vaš imunološki sistem. Velika konzumacija alkohola je totalno nepreporučljiva, jer vam neće donijeti potrebno smirenje. Bolje je da smirite živčani sistem biljnim čajevima od, na primjer, kantariona, matičnjaka, kamilice ili njihovim mješavinama ili meditacijom koja također može dati izvanredne rezultate.

O vama ove godine:

Jarce 2022. godine ne očekuje najlakša životna faza. Zimski mjeseci obećavaju da će biti stresni i emotivni. Morat ćete češće preuzimati inicijativu, natjecati se s vašim rivalima, obuzdavati agresiju. U proljeće vam se predviđa mirniji i ravnomjerniji period. Bit će prilika da se odmorite od problema i steknete snagu za dalje.

Međutim, u ljetnim i jesenskim danima, Jarci će se opet morati potruditi, pokazati strpljenje i odgovornost te gledati da ne krše disciplinu. Najpovoljniji vremenski period bit će prosinac/decembar, gdje vas očekuju ugodni događaji u vašem osobnom životu. Uspjeh neće zaobići ni profesionalne aktivnosti.

Možete biti iritirani obiteljskim obavezama, jer mnoge profesionalne obaveze neće vam ostaviti dovoljno vremena za kućne poslove, dok će rodbina zahtijevati da im pružite uobičajenu pažnju. Savjetuje vam se da ove godine ne iznosite neprovjerene tvrdnje i da izbjegavate sukobe, kako ne biste bili ostavljeni sami u teškim vremenima.

atma.hr – 78
Na proljeće ćete imati više vremena da posvetite voljenim osobama, da negdje otputujete zajedno ili da nekoga ugostite. Odnosi s djecom će biti ugodni, šetnja i igra s malim članovima obitelji dat će vam energiju, pružit će vam iskrenu radost i lijepe osjećaje.

U drugoj polovici godine savjetuje vam se da obratite pažnja na probleme starijih rođaka. Neki Jarci će morati preuzeti u svoje ruke organizaciju financijske i fizičke pomoći za starije rođake. Oni koji su u braku i imaju izvjesne probleme, trebaju preinačiti svoj život bez nekih ekstremnih poteza. Neka ugodna iznenađenja, romantična putovanja ili sastanci mogu pomoći u jačanju odnosa i oslobađanju od ljubomornih scena. Do kraja godine, mnogi parovi će proći kroz očekivane događaje, kao što su, preseljenje ili kupovina vlastite kuće ili stana ili začeće djeteta.

Početkom godine muškarac Jarac će morati proći kroz mnoga iskušenja. Njegova duša će zahtijevati neobične avanture i velike promjene. Mogu nastati i neki obiteljski sukobi. Početak godine donosi, s jedne strane, vitalnost koja će se povećati, isplanirat će se novi ciljevi, lako ćete donositi važne odluke, ali s druge strane, morat ćete kontrolirati rastući bijes, zavist i ljubomoru.

U vašem životu može se probuditi nepovjerenje, kao i često potpuno neutemeljena ljubomora. Na poslu će postojati želja za natjecanjem s kolegama. Na proljeće ćete moći raditi ono što volite, opustiti se, putovati, provoditi vrijeme s vašim voljenima, baviti se sportom ili vašim omiljenim hobijem.

banner za knjige sretan novac

S druge strane, dolazak ljeta može donijeti izvjesne teškoće. Veliko opterećenje na radnom mjestu, obilje svakodnevnih problema, manje poteškoće i prepreke koje nailazite na putu, sve to može dovesti do neravnoteže u vašem životu. Na jesen, teškoće se neće umanjiti, a kod vas se može javiti želja da pobjegnete od odgovornosti. Međutim, nećete se moći sakriti od briga. Prosinac/decembar će razveseliti Jarce nizom ugodnih i nezaboravnih događaja, kada se, konačno, sreća okreće prema vama.

U zimskim mjesecima 2022. godine neke žene ovog znaka će imati priliku da unesu neke važne promjene u svoj život. Vaša neodoljiva energija vam neće dozvoliti da mirno sjedite. Istovremeno, svuda ćete morati pokazati svoju inicijativu, gurajući druge da poduzmu aktivne mjere. Međutim, savjetuje vam se da se ne upuštate u konfliktne situacije, da ne ulazite u sukob sa suprotnim spolom, da ne postavljate povećane zahtjeve prema voljenima.

Na proljeće se očekuje lagan, prosperitetan period koji mnoge dame žele provesti u mirnoj kućnoj atmosferi. Ljeto obećava da će biti bogato raznim događajima. Morat ćete se dobro organizirati da iskombinirate posao, svakodnevni obiteljski život i vaš osobni život. U isto vrijeme moći ćete se počastiti izletima u kozmetičke salone i trgovine radi opuštajuće kupovine. Vaš ljepši izgled će kod vas povećati samopoštovanje, što će imati blagotvoran efekt, uključujući i vaše profesionalne aktivnosti.

Međutim, ljeti će ženi Jarcu biti teško nositi se s napadima ljubomore i sumnje. Do jeseni će se raspoloženje promijeniti, umor i apatija će pasti. Pojavit će se neka zdravstvena ograničenja na koja trebate obratiti pažnju. Morat ćete se pridržavati pravilne prehrane i dnevne rutine. Dolaskom prosinca/decembra situacija će se promijeniti. Vitalnost će biti dodana, teškoće će ostati iza vas, a vi ćete praviti planove za sljedeću godinu.

atma.hr – 52
Savjet:

Trebate uspostaviti harmonične odnose i dobru suradnju s okolinom. Nemojte se ponašati rezervirano. Nemojte kriti vaše znanje koje posjedujete, već ga javno pokažite. Budite fleksibilniji, jer vam vaša jaka volja nekada može otežati život. Potrudite se da drugi cijene i poštuju vaše sposobnosti. Okrenite se praktičnoj strani života i potvrdite vaše kvalitete. Dobro isplanirajte vaše aktivnosti da biste došli do najboljih rezultata. Konstruktivno ulažite u nove poslove da bi urodili povoljnim ishodom.

Prihvatite neke promjene koje će uslijediti s radošću. Družite se s knjigama jer će vam donijeti zadovoljstvo i psihičku ravnotežu. Izbjegavajte usamljenost, već provodite vrijeme s partnerom i prijateljima. Dijelite s njima vaše osjećaje. U iskazivanju ljubavi izaberite način koji vama najviše odgovara. Ne sumnjajte u vašeg partnera, jer nepovjerenje će uvrijediti osjećaje voljene osobe. Savjetuje vam se da poštujete osobni prostor svog partnera i nemojte pokušavati prijeći tu granicu.

Pazite na vaše psihičko stanje, jer je ono odraz vašeg zdravlja. Neophodni su vam vitamini i minerali. Šećite više i nađite vremena da odmorite od posla. Prihvatite i savladajte sva iskušenja, rješenje vam je nadohvat ruke. Savjetuje vam se da se oslobodite opsesivnih misli i da ne pokazuju agresiju u slučajevima nepravde, u suprotnom možete imati problema sa zakonom.

Promijenite se na pozitivan način u 2022. godini. Vi dobro znate da svijet napreduje samo zato što se usuđujemo pokušavati ispuniti snove i zato što se usuđujemo vjerovati da su naši snovi mogući. Budućnost stiže kroz način na koji podržavate svoj život, kroz način na koji radite svoj posao i podršku koju sebi pružate ove godine. Male promjene u poslu ili karijeri mogu značiti mnogo veće mogućnosti nego što bi se moglo vidjeti.  Voljno preuzmite dodatni zadatak ili projekt ako vam to pomaže u postizanju krajnjeg cilja. Izbjegavajte uzimanje bilo čega što ne služi stvarnoj svrsi.

banner hemp ruksak 1

Horoskop mjesec po mjesec:

Jarac siječanj/januar 2022.: U podsvijesti vam je težnja za ispunjavanjem vaših ambicija. Planirajte svoj budžet i dajte prioritete svojim troškovima za ovu godinu. Pretjerivanje na materijalnom planu može vam donijeti probleme.

Jarac veljača/februar 2022.: Bit ćete vrlo racionalni, kako u pogledu financija, tako i u postizanju uspjeha, zahvaljujući isključivo vašem radu. Ovog mjeseca se popravlja vaš ljubavni život, a mnogi od vas će pronaći pravu ljubav.

Jarac ožujak/mart 2022.: Imat ćete mnogo prilika da pokažete svoje poslovne sposobnosti u vašoj karijeri. Pokušat ćete ući u neke nove poslove, a u realizaciji planova možete dobiti pomoć od utjecajnih prijatelja.

Jarac travanj/april 2022.: Vaš smisao za praktično bit će vrlo koristan da zablistate u vašem osobnom i profesionalnom životu ovog mjeseca. Privlačit će vas ekstravagantne, zanimljive i nove stvari, ali ne ne puštajte vaš stečeni položaj.

Jarac svibanj/maj 2022.: Smanjite napetost i izbjegnite sukobe s okolinom. Za Jarce koji nisu u vezi, ovaj period je povoljan za romantične sastanke, što bi moglo dovesti do ozbiljnih veza ili čak možda do braka.

atma.hr – 78
Jarac lipanj/jun 2022.: Jarci će ovog mjeseca primijetiti značajan porast energije i svoje razine vitalnosti. Iskoristite ih na najbolji način. Vaš humanizam i požrtvovanost bit će nagrađeni.

Jarac srpanj/jul 2022.: Ovo je mjesec kada možete uštedjeti novac za budućnost bez previše napora. Također, stabilizirat ćete i srediti vaše emocionalno i psihičko stanje. Jasno ćete sagledati što želite.

Jarac kolovoz/avgust 2022.: Ovog mjeseca vam je olakšan razvoj i napredak u životu. U narednom periodu ćete imati više moći da napravite ono što želite. Budite sigurni u ispravnost donijetih odluka.

Jarac rujan/septembar 2022.: Željet ćete napredovati na svim poljima, od kojih će posao zauzimati primjetno mjesto. Imat ćete veću slobodu za istraživanje profesionalnih mogućnosti i imat ćete podršku svojih kolega i pretpostavljenih.

Jarac listopad/oktobar 2022.: Ulagat ćete mnogo energije u rad, bit ćete aktivni i vrijedni. Obratite pažnju na prehranu ovog mjeseca. Izbjegavajte ugljikohidrate, masti i visoko kaloričnu hranu. Time ćete biti zdraviji, a vaša razina energije će se povećati.

banner za stvari ORGONSKE PIRAMIDE

Jarac studeni/novembar 2022.: Uspjet ćete učvrstiti vaš položaj. Bavljenje nekim timskim radom može vam donijeti mnogo koristi. Moguća je ponuda za promjenu posla ako to želite. Javno se ističete.

Jarac prosinac/decembar 2022.: Povoljan period godine za vas, gdje požrtvovanost i uložen veliki napor na radnom mjestu donose dobre financijske rezultate. Planirate odmor i putovanje, gdje ćete se regenerirati za vaše sljedeće poslovne poduhvate.

conopljanews.net