Ovan (21/3-20/4)

Ovaj period za sve vas rođene u ovom znaku, biti će sve samo ne dosadan. Jupiter vam donosi mnogo više prilika da stvari ili neke situacije napokon posložite na vama zadovoljavajući način. Nećete se morati čak ni nešto posebno truditi. Ono na što ipak morate paziti je brzopletost kojoj ste i inače skloni. Jupiter je planeta koja daje mogućnosti i širi osobne potencijale. Sreća ne pada sama u krilo, ali ono na što obratite pažnju svakako je na dohvat ruke. Iako i sami znate da ste sami odgovorni za sve odluke ili akcije koje poduzmete, jer vi ćete se s njima morati baviti. Vrijeme je dobro poduzeti neke pravne ili administrativne aktivnosti. Moguće je da stiže i dobra vijest u vezi s nasljedstvom ili dodatnim prihodom. Svejedno svjesni ste da vaši stavovi prema poslu, zdravlju i privatnosti moraju imati neke čvrste osnove. Ne možete više nositi osjećaj osobne krivnje pa svakako pokažite više samopouzdanja i vjere u sebe. Pred vama je idealno vrijeme da se oslobodite nekih strahova, razvijete više suosjećanja prema drugima i postanete nešto skromniji u očekivanjima.

Ljubav

Iza vas su glavni testovi koje ste morali proći upravo u vezi ljubavi i intimnosti. Niste više toliko u brizi, jer znate što vam odgovara, a što ne. Odnosi koji se temelje na povjerenju i jakoj pripadnosti proći će sasvim neozlijeđen ovaj period. Svejedno nikako nemojte odustati od dijaloga i razgovora o svemu što vas muči ili brine. Osjećate se mnogo opuštenije kada je u pitanju bliskost s nekim. Ukoliko ste imali neko razočarenje tijekom prošlih mjeseci tada ste nešta i naučili. Sada se svakako krećete s više osobne vjere i mudriji prema naprijed.

Posao

Mnogi od vas će svakako željeti više od posla ili barem neku promjenu. Bitno je da budete hrabri i odlučni te da se riješite onoga nepotrebnog, neučinkovitog. Naravno da je strepnja u vezi s egzistencijom glavna i osnovna briga u današnje vrijeme krize. Jeste li učinili dobro ili loše, pokazat će vrijeme. Svejedno, ukoliko imate neke svoje ideje i rješenja, mjeseci pred vama pokazat će se kao vrlo dobar period upravo za takva pitanja. Nemojte rušiti mostove iza sebe, ali budite pažljivi. Stoga čuvajte novac, ne trošite više nego što trebate, jer bi vam ušteđeno moglo zatrebati ukoliko želite uložiti u nešto svoje.

Bik (21/4-20/5)

Mjeseci pred vama donose vam više spremnosti uživati ​​u svemu onome što volite. Hedonizam je ionako glavna riječ koja bi mogla najbolje opisati vaš znak. Venera je vaša vladarica, a kad je Venera u pitanju tu je uvijek nužno zadovoljstvo i satisfakcija sobom pa i svojim postignućem. Planetarna energija vas potiče na samoiskazivanje bilo kroz neki novi interes, hobiji, kreativnost. Želite ponovno unijeti malo zabavnih sadržaja u svoj život. Ukoliko ste oduvijek htjeli nastaviti određeni obrt, umjetnost, ili kreativni interes, sada je vrijeme da to i učinite. Možda ćete upoznati novog prijatelja koji će vas poticati na izlaske, ili ćete poticaj naći u nečijem načinu života koji vam se u osnovi vrlo sviđa. Inspiracija vam dolazi sa sasvim neočekivanih strana pa je dobro da se i vi otvorite mogućnostima. Bilo što od toga moglo bi vam na kraju osim zadovoljstva donijeti i određenu korist, moguće kroz priznanja ili nagrade. Jupiter upravo potiče vaš znak na zabavne sadržaje, druženje, kreativnost i ideje. Jupiter je veliki dobročinitelj, sve što dotakne to i širi, ali sreća koju donosi ne dolazi sama.

Ljubav

Jesen vam može donijeti novu ljubav, samo je potrebno proširiti svoj krug prijatelja ili poznanika, kao i mjesta gdje se zabavljate. Možda upravo među tim novim prijateljima ugledate nekoga tko bi vam mogao biti nova simpatija, pa i ljubav. Trajne veze se definitivno mogu odlučiti da li će odnos trajati i kakav će doista biti. Sve shvaćate jako duboko i osobno pogotovo ono na intimnom planu. To bi moglo biti zbog emocija ili životnih okolnosti. Bilo kako bilo, intimnost i sa kime je dijeliti je područje koje uzimate vrlo ozbiljno ove jeseni.

Posao

Jesen vam donosi dašak pozitive i na području profesionalnog, kao i društvenog života. Pažljivi ste prema prilikama i želite nešto poboljšati u načinima rada. Svakako ćete gledati na dobitak, jer je to prava svrha bilo kojeg posla koji radite. Neki među vama ipak će željeti ostaviti postojeći posao, jer je postao neproduktivan ili neugodan, a nekima čak i neizdrživ. Spremni ste učiti, ponovno ako treba, jer znate da ulažete u sebe i svoj napredak. Ukoliko ste u potrazi za poslom pred vama je dobar period, jer ćete ići ili biti pozivani na mnogo razgovora. Upotpunite svoje molbe, dodatno se informirajte, učite sve što je potrebno da biste bili u tijeku s potrebama vremena i posla.

Blizanci (21/5-20/6)

Pred vama nije baš toliko sjajna jesen kako ste se možda nadali ili očekivali. Neka pitanja oko zdravlja i obiteljskih obveza doći će u fokus vaših interesa. Ukoliko osjetite da vam zdravlje nije baš najbolje, svakako pođite kod liječnika i usput napravite dodatne analize. Loša sreća moguća je kroz financije ili ulaganje.

Dobra stvar je da se sada možete posvetiti nekretninama ili uređenju istih. Također dobro je srediti sve papire vezane uz zajmove, kredite pa ćete neke i dovršiti. Na žalost, briga oko dalje rodbine mogla bi se pokazati nužnom i kroz konkretnu pomoć. Budite spremni neko vrijeme posvetiti se upravo takvim pitanjima.

Vremena za vas same nećete imati baš previše. Kao da će vas neki drugi trenutno više zanimati ili tražiti, ali će i oni trebati vas. Možda je ovo onda ipak pravo vrijeme poboljšati neke a narušene bliske odnose. Više pažnje kroz kraća ili duža putovanja pogotovo ukoliko ste vi vozač, su itekako nužna. Skloni ste se izgubiti u raznim kombinacijama koje često vrtite u glavi, pa zanemariti pravila prometne signalizacije.

Posao

Potrebno je pokazati oprez s novcem i svakako pokušati štediti. Saturn uvijek traži stabilnost, ozbiljnost, pažnju i oprez. Pogotovo kroz eventualna ulaganja, naslijeđe. Izgledne su prevare, razočarenja ili gubici, jer se u prvi mah niste baš najbolje snašli. Stoga se savjetujte prije nego se nešto obavežete, pogotovo prije nego što nešto potpišete i time dogovor zapečatite. Nemojte baš vjerovati osobama koje vam obećavaju da ćete njihovim načinom i prečacem doći do bilo kakve osobne koristi. Znate da je za to malo realne šanse, a može se dogoditi da uloženi novac više nikada ni ne vidite. Pred vama je ozbiljan rad i posao koji jednostavno treba obaviti.

Ljubav

Što se tiče ljubavi i intimnosti ovdje se postavlja pitanje koliko ste sami zadovoljni vezom u kojoj jeste. Ukoliko je sve u redu, spremni ste se dogovoriti za zajedničko stanovanje, jer želite učiniti korak više prema daljnjem zajedništvu. Ukoliko je veza već neko vrijeme pred preispitivanjem i dvoumljenjem, tada ćete morati ozbiljno razgovarati. Uvažite osjećaj nezadovoljstva i nedovoljnosti, bilo da je vaš ili partnerov. Poradite na vezi i dajte si vremena. Ukoliko ipak ne ide, nije da niste probali. Veze koje sada započnu, moguće je da će samo biti prijateljske i neobavezne.

Rak (21/6-20/7)

Pred vama su mjeseci kada ćete napokon znati što želite od svega napraviti. Odluke o kojima ste promišljajući preko ljeta sada ćete i provesti u djelo. Na fizičkom i mentalnom nivou ćete se osjećati bolje zbog utjecaja Jupitera na vaš znak. Ukoliko ste malo i smanjili pozornost prema događanjima oko vas, sada ćete ga svakako pokušati obnoviti. Svaka moguća fizička aktivnost vam je itekako dobrodošla, pa i taj dio uključite u svoj raspored, a najbolje u svoju svakodnevicu. Jupiter je veliki svemirski dobročinitelj, pa iskoristite njegovo djelovanje upravo na samopouzdanju i da napokon radite ono što ste oduvijek željeli, a iz razno raznih razloga uvijek odgađali. Sreću i zadovoljstvo nalazite i u kratkim putovanjima, ne predaleko od kuće. Tijekom ovog razdoblja mogli biste izgraditi bolje odnose kroz vama najbliže, braću, sestre. Mogli biste i otkriti da je među vama mnogo više razumijevanja nego što ste do sada mislili.

Posao

Posao bi vam se napokon mogao isplatiti, ukoliko ste do sada marljivo radili, stvarali i kao po običaju nepotrebno se sklanjali drugima na putu do prihoda i priznanja. Slobodno se iskažite i pokažite jer su iza vas ozbiljni rezultati, a iza kojih u bilo koje vrijeme čvrsto stojite imenom i prezimenom. Bilo kakvi problemi, a vezani za posao sada neće izazivati ​​kod vas osjećaj nemira i zabrinutosti. Pošteni ste, vrijedni i predani onome što radite. Znate da možete i želite više, pa ako vas netko iskorištava, pronalazite i prelazite na nešta drugo. U konačnom ishodu nije vam toliko bitno ni da li je financijski isplativije, koliko je stvar osjećaja pravde i ponosa.

Ljubav

Podršku planeta imate i u ljubavnom životu. Ionako teško možete živjeti bez da znate da vam netko regiji i da ste vi nekome izuzetna osoba. Ukoliko ste u vezi svakako se posvetite partneru, osobi koja vas voli i podržava. Možda ćete u tome biti malo i posesivni, ali partneru bi se to ovaj puta moglo svidjeti. Razdoblje je vrlo povoljno proširiti krug svojih prijatelja i da među njima nađete vama interesantnu osobu. Dobra ideja je i da se uključite u neki klub i na taj način spojite ugodno s korisnim. Sve je bolje nego sjediti, čekati i samo zamišljati romantična događanja, kada ih možete živjeti.
Lav (21/7-21/8)

Razdoblje pred vama je prepuno mogućnosti i interesantnih prilika. Jupiter, čije ste dobrodušno djelovanje imali prilike spoznati proteklih mjeseci, dalje vam nudi divne prilike da se posvetite materijalnim interesima. Do sada ste se željeli dokazati kroz svoju osobnost, svoju nezamenjivost i originalnost. Sada ćete htjeti to sve pretvoriti u materijalnu sigurnost i stjecanje isto takve koristi. Međutim ne zaboravite da sve može sjajno izgledati poslagano na papiru, ali do stvarnog uspjeha treba biti posebno pažljiv pri izvršenju i kod svih detalja. U idućim vremenima bi se moglo ostvariti da ste u prilici zaraditi ili dobiti sasvim lijepe financijske nagrade.

Ukoliko ste u nekom sudskom procesu, veliki su izgledi da ga okončate na obostrano zadovoljstvo. Posvećeni takvim pitanjima zarade, pa i vlasništva ili nasljeđa, nećete baš stići uživati ​​u druženjima, zabavi ili onome što ste čitavo ljeto radili. Sudbina vam nosi neke iznenađujuće ali povoljne mogućnosti, pa ćete možda malo više putovati, a na tim putovanjima sresti osobu koja će imati važan utjecaj u vašem budućem životu.

Posao

Pred vama su poslovno zahtjevni mjeseci. Morate paziti na detalje. Bilo kakva ulaganja tijekom ovog vremena mogla bi se pokazati isplativim. U idejama koje imate nemojte zanemariti na neka već oprobana i dugoročna rješenja, koja samo treba nastaviti gurati naprijed. Možda ne donose uzbuđenje novoga, ali vrijeme trajanja ukazuje da je u pitanju ipak kvaliteta. Morate se dokazati na poslu pogotovo ukoliko ste u nečemu novome. Autoritetima je ionako jednostavnije prebaciti zaduženja ali i odgovornost novima na tom području. Pa zašto to ne biste bili vi, onaj koji će pokrenuti promjene. Velika je izglednost da će uspjeh biti velikodušno nagrađen.

Ljubav

Što se tiče emocionalnog dijela života, trebali bi biti zadovoljni. Veze koje već neko vrijeme traju, bez nekih većih problema nastavljaju u svom trajanju. Neki među vama odlučuju se i na zajednički život, pa i brak. Saturn koji utječe i na vaš znak ionako svojim djelovanjem traži ozbiljan, tradicijski pristup bilo čemu. S druge strane, sada vam neće ići neozbiljne ili površne veze u kojima želite samo zadiviti drugu stranu. To vam u idućem razdoblju neće prolaziti. Stoga ćete morati napraviti pauzu od romantičnih nastojanja, što možda i nije tako loše.

Djevica (22/8-22/9)

Pred vama su zaista zanimljivi mjeseci i događanja. Jupiter je u vašem znaku Djevice nakon punih 12 godina. Sjetite se svojih tadašnjih ideja i nastojanja, događanja i tema koje su vas okupirale, pa će vam sve biti mnogo jasnije što vas očekuje. Sve ili gotovo sve što želite učiniti, svakako je izglednije nego prije. Jupiter je veliki dobročinitelj, ali darovi koje pruža ne dolaze sami. To je ipak vaš dio posla. Odustanite od toliko analiziranja i preispitivanja da li je nešto dobro, da li vi to možete. Ostavite se opsesije usavršavanja, popravljanja. Ne mora sve biti savršeno, jer ni drugi nisu, iako se takvima prikazuju. Kretanje među ljudima, neopterećena druženja, kratka putovanja, sve su to načini da steknete više saznanja za kojima toliko žudite. S druge strane mogli biste imati određenih smetnji upravo kroz roditelje, dom. Pa biste mogli doći iu Sunju da li da se prepustite mogućnostima koje su pred vama ili ostati stajati. Svakako se potrudite biti na usluzi ako je potrebna, međutim nemojte dozvoliti da vas se veže na emocije ili osjećaj krivnje. Nema smisla vući za sobom neka vremena i sjećanja koja vam ionako nisu ni bila ugodna.

Ljubav

Ukoliko ste u potrazi za srodnom dušom pred vama je vrijeme da je i nađete. I to onu pravu osobu o kojoj ste ionako već razmišljali. Jupiter će vam u svemu tome pomoći. Saturn od vas traži pri tome ozbiljnost i predanost. Drugačije neće ići. Dugotrajne veze svakako moraju pokušati obnoviti svoje zavjete ili obećanja, jer stari način ne donosi ništa dobroga, već vas umara, čini sumornom, nezadovoljnima i kritičnima. Sjednite s partnerom i otvoreno razgovarajte o tome što bi tko od vas i kako bi htio, i pri tome svakako budite iskreni.

Posao

Ukoliko u idućem razdoblju ne nađete posao, onda ste zaista u problemu, koji je samo i isključivo vaš. Jupiter vam daje prilike, i to ne jednu, koje vi morate prepoznati i djelovati. Stoga obnovite svoj životopis, javljajte se na preporuke, oglase, informirajte se preko prijatelja i poznanika. Budite aktivni i budite sigurni da će vas svemir nagraditi. Ukoliko ste u prilici putujte, informirajte se, učite, upišite neki tečaj, i svakako čuvajte novac, jer ideja vam neće nedostajati, ali investicije bi vas mogle zabrinjavati. Saturn vas upozorava da ne budete rastrošni i ne kupujte nešta što vam nije zaista nužno. Novac će vam trebati za provedbu vaših ideja.

Kliknite na stranicu broj 2 za ostale znakove
1
2
Prethodna objavaMetode duhovnog iscjeljivanja
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop 03.11.2015.
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.