Foto: pexels.com

Blizanci, u ljubavi je ovo mjesec za prespavati, bar do 14.6.. Nakon toga vam se budi elan i otvaraju šanse za nova poznanstva preko prijatelja ili bi vam netko iz kruga prijatelja mogao postati zanimljiv i na drugačiji način. Slobodnima se pružaju odlične prilike za poznanstva iza 24.6.! Rakovi, neki raniji poslovni dogovori koji su čekali “bolje vrijeme” sada dolaze na realizaciju! Od 3. do 14.6. je period raspetljavanja problema iz prošlosti, a od 11. do 14.6. sklopljeni dogovori imaju sve šanse za poslovno financijski uspjeh! Uspjet ćete realizirati ranije otpočete priče i krenuti u pravom smjeru.

atma.hr – 52
Što znakove zodijaka očekuje u mjesecu lipnju/junu 2022. godine, po pitanju posla, ljubavi i zdravlja:

OVAN

U lipanj/jun mjesec ulazite riješeni da redefinirate neka pitanja vezana za vaše financije. Od 14.6. vam se financijska situacija značajnije popravlja, a dotle ćete se baviti reguliranjem dugova iz prethodnog perioda. Početak mjeseca pogoduje i rješavanju nekih papirologija koje su dugo stajale. Neki poslovni planovi koji dugo čekaju, kreću u realizaciju od polovine lipnja/juna. Ovo je mjesec u kom vam elan neće manjkati!

Ljubavna situacija nije sjajna, osjećate se pomalo sputano i živcira vas što ne možete kontrolirati situaciju onako kako to inače znate. Ipak, strasti se bude od 14.6.! Moguć i odlazak na kraći put koji će vas vrlo oraspoložiti. Treći tjedan mjeseca donosi poboljšanje emotivne situacije i stabilizaciju komunikacije s osobom koja vam je bitna.

Dobro se osjećate, povratak snage!

BIK

Za vas je ovo mjesec u kojem se osjećate potišteno i povučeno. Najpametnije i jest zastati i imati jasne uvide u stvari koje su vam trenutno nejasne. Moguće je da obnovite neke poslovne dogovore, do polovice mjeseca. Ako vam netko duguje novac ili vam neko kasni s uplatom, to će se iza 3.6. stabilizirati! Možete se živcirati zbog nekog šefa ili druge osobe od autoriteta. Sačekajte polovicu mjeseca, sada nije trenutak ni za kakve ishitrene poteze!

Ljubavna situacija je u ovom mjesecu dosta povoljnija od poslovno financijske! Venera, vladarica ljubavi prolazi kroz vaš znak do 24.6. pa je ovo prilika za sve slobodne pripadnike znaka da taj status promjene! Moguća su zanimljiva poznanstva i iznenađenja. Veze s većom razlikom u godinama također mogu obilježiti ovaj period. Više ćete se družiti i izlaziti. Zauzeti pripadnici znaka mogu uživati u harmoniji, ali moraju pripaziti i izbjegavati sukobe 11 i 12. lipnja/juna! Opustite se i prepustite strastima kojima će ovaj mjesec obilovati!

Na zdravstvenom planu vas mogu mučiti hormoni i sistem respiratornih organa. Grlo je posebno osjetljivo do 14.6..

atma.hr – 52
BLIZANCI

Ovo je mjesec u koji ulazite po malo “trapavo”, budući da je vaš vladar Merkur retrogradan i u vašem polju tajni i neprijatelja. Otvorite oči i sve duplo provjeravajte kada su papiri i financije u pitanju! Netko može pokušati da vas izmanipulira i ošteti! Od 3.6. se situacija lagano popravlja, a u punoj mjeri možete odahnuti iza 14.6.! Važne poslovne dogovore ostavite upravo za period iza 14.6.. Dani od 19. do 21.6. su vam izuzetno plodonosni  kada je riječ o dogovorima, financijama, mogućoj suradnji s inozemstvom i slično. Preko prijatelja su mogući vrlo povoljni prijedlozi koje biste trebali da razmotrite.

U ljubavi je ovo mjesec za prespavati, bar do 14.6.. Nakon toga vam se budi elan i otvaraju šanse za nova poznanstva preko prijatelja ili bi vam netko iz kruga prijatelja mogao postati zanimljiv i na drugačiji način. Slobodnima se pružaju odlične prilike za poznanstva iza 24.6.! Putovat ćete, družiti se i biti opušteniji nego ikada! Uživajte u svom mjesecu!

Početak mjeseca donosi blagu povučenost i osjetljivost respiratornih organa. Od 14.6. se stanje stabilizira.

RAK

Vrlo zanimljiv i može se reći “slojevit” mjesec je ispred vas! Osjećat ćete se zbunjeno u mnogim situacijama i imati dojam da nemate baš potpune uvide u stvari koje se zbivaju u vašoj okolini. Taj dojam vas ne vara. Intuicija vas i ovog puta vodi pravim smjerom! Neki raniji poslovni dogovori koji su ostali čekati “bolje vrijeme” sada dolaze na realizaciju! Od 3. do 14.6. je period raspetljavanja problema iz prošlosti, a od 11. do 14.6. sklopljeni dogovori imaju sve šanse za poslovno financijski uspjeh! Uspjet ćete realizirati ranije otpočete priče i krenuti u pravom smjeru.

Ljubavna situacija je ovog mjeseca na vašoj strani! Tranzitna Venera u vašem polju planova i prijateljstva, širi krug ljudi s kojima se družite. Neki pripadnici znaka baš preko prijatelja mogu upoznati značajne osobe. Sada otpočeti odnosi imaju sve šanse za trajanje i kvalitetu. Mnogi pripadnici znaka mogu očekivati obnove odnosa, a najpovoljniji dani za to su 21. i 22. lipanj/jun. Transformacija emocija i prilika da napokon doživite smirenje je pred vratima.

Dobro se osjećate.

atma.hr – 52
LAV

Pred vama je mjesec u kojem vam se gomilaju planovi i obaveze, ne znate što biste prije. Početak mjeseca nije najsjajniji. Moguće su nesuglasice na poslu. Obaveza je na pretek, ali će vas tijekom cijelog mjeseca pratiti dobre okolnosti. Nakon 14.6. vam se otvaraju brojne povoljnosti vezane za financije i poslovnu poziciju. Vraćate se u velikom stilu, baš kada su vas mnogi otpisali. Za vas je ovo mjesec u kojem možete realizirati neke ranije dogovore i za to su vam najpogodniji posljednji dani mjeseca.

Ljubavna situacija nije onakva kakvu biste željeli. Neki stari problemi se aktiviraju s početka mjeseca, posebno kod onih koji su u brakovima i dugim vezama. Moguća su natezanja i objašnjavanja već po tisućiti put objašnjenih stvari. Slobodnima se može udvarati netko s posla, osoba može biti znatno starija ili mlađa i to vam slijedi iza 19. lipnja/juna. Ta priča nije laka pa to imajte na umu. Iza 24.6. se otvaraju neusporedivo bolje šanse za ljubav, druženje, zabavu, pa se strpite i sačekajte ovaj period.

Osjetljiva vam je kičma.

DJEVICA

Vi se do polovice mjeseca osjećate vrlo čudno, moglo bi se reći, izgubljeno. Ne možete pohvatati konce u poslovnom smislu. Previše obaveza je palo baš na vas, što vam stvara nervozu. Ne paničarite! Krenite korak po korak i sa svim ćete uspješno izaći na kraj do polovice mjeseca. Druga polovica mjeseca donosi ubrzanje, dodatne obaveze ali i lakše obavljanje svakodnevnih zadataka. Financije su dobre!

Ljubavna situacija je ovog mjeseca vrlo dobra! Zauzeti mogu računati na podršku partnera, buđenje strasti i aktivan pristup. Seksualna energija je u jačanju! Slobodni mogu upoznati zanimljivu i kvalitetnu osobu na putovanju. Osobe koje vam ovog mjeseca uđu u život dijele zajedničke životne pristupe vašem pa će vas to razveseliti.

Osjetljivi živci!

atma.hr – 52
VAGA

Vi ste u ovom mjesecu, po svoj prilici, vrlo ratoborni! Imate dojam da se sve urotilo protiv vas i dižete gard! Mogući su problemi papirološkog tipa kao i pokretanje nekih pravnih procesa na koje se čekalo. Dosta toga se kreće s mrtve točke i trebali biste se radovati. Nakon početnih problema u prvim danima mjeseca, stvari se iza 14.6. u znatnoj mjeri razrješavaju u vašu korist! Financijski izdatci nisu mali, ali ćete se uspješno izboriti s njima.

Seksualna energija je vrlo jaka! Ovo je mjesec u kojem vas očekuju brojne avanture koje ne biste trebali propustiti ako ste slobodni. Kasnije se iz istih mogu razviti kvalitetni odnosi. Ako ste zauzeti, iskušenja će biti na sve strane! Partner je vrlo žustar pa vodite računa kome i što pričate, kako se ne bi doveli u problem.

Mogući problemi s cirkulacijom, kičmom i krvnim tlakom.

ASTRO NATALNA KARTA BANNER

ŠKORPION

U lipnju/junu mjesecu je kompletan naglasak na ispravljanju poslovnih grešaka, kako vaših, tako i onih koje su napravili vaši suradnici. Nervoza je vrlo jaka i spremni ste za najmanju sitnicu podignuti ton i iznervirati se preko svake mjere! Retrogradni Merkur u polju ugovora i dogovora vam je napravio velike probleme. Neki su vas krivo razumjeli, dok su se drugi pravili da nešto nisu razumjeli, a zapravo su imali na umu da vas oštete od samog početka. Ipak, situacija se od polovice mjeseca popravlja, ali prava rješenja imate tek od narednog mjeseca!

Ljubavna situacija postaje vrlo zanimljiva! Dosta iznenađenja slijedi, kako zauzetima, tako i onima koji su u dugim vezama i brakovima. Posebno su značajni 11 i 12. lipanj/jun, kada iznenadni susret može pokrenuti lavinu emocija… Netko tko nije slobodan će se ponovo aktivirati i tu će biti natezanja. Od 21. do 24.6. su moguće obnove odnosa ili spoj s onima od kojih bježanja nema!

Glavobolja.

atma.hr – 52
STRIJELAC

Nalazite su mjesecu u kojem se od vas dosta očekuje, a vi osjećate da se polako budite iz letargije! Tranzitni Jupiter je ušao u, za vas povoljan, znak Ovna pa vam se vraća snaga, što je preduvjet za vrlo uspješne akcije! Od druge polovice mjeseca, čega se god budete uhvatili, to će imati željen ishod! Mnogi pripadnici znaka mogu očekivati sretne okolnosti kroz hobi koji može postati kvalitetan izvor zarade! Ukoliko biste mijenjali posao, sačekajte drugu polovicu mjeseca. Na tom putu očekujte podršku tamnije ženske osobe.

Ljubavna situacija nije zadovoljavajuća. Čini se da su vas neki odnosi umorili. Osjećate se bezvoljno, pa je moment da povučete ručnu i preispitate što zapravo želite od života i odnosa?! Nove prilike čekaju, na vama je da se pomaknete s mjesta, izađete, dobro se zabavite i gle, eto šanse za poznanstvo koje ste čekali! Ne časite časa!

Mogući problemi endokrinološkog tipa.

banner za knjige sretan novac

JARAC

U mjesecu ste punom previranja. Retrogradni Merkur jako nepovoljno utječe na vašu poslovnu situaciju  donosi dosta čekanja na realizaciju već dogovorenih stvari. Situacija se popravlja od 3. lipnja/juna. Od 10. do 14. lipnja/juna što dogovorite, dogovorili ste uspješno i zaradili ne mali novac! Ako vam neko duguje novac, ovo je mjesec da obaveze prema vama regulira. Očekujte stabilizaciju financija od polovine mjeseca.

Ljubavna situacija je jako dobra! Dosta prilika za poznanstvo, emotivno zadovoljstvo će se otvoriti. Slobodni bi se trebali više družiti i izlaziti. Ovo je mjesec koji nosi vrlo ugodna iznenađenja, posebno 11. i 12. lipnja/juna! Otpustite kočnice i uživajte! Moguć početak veze i zaljubljivanje “preko ušiju”!

Nervoza crijeva.

atma.hr – 52
VODENJAK

Za vas je ovo jako povoljan mjesec, a kako isti bude odmicao šanse za poslovni prosperitet će se nizati! Neke ranije poslovne ponude koje su zastale, sada se mogu reaktivirati! Pokrećete se i u smjeru promjene zaposlenja. Novčana situacija se stabilizira. Od 14.6. možete dodatno zaraditi kroz neku brzu poslovnu ponudu!

Ako ste zauzeti, prva tri tjedna mjeseca posvećujete ukućanima, uređenju prostora u kojem živite i slično. Od trećeg tjedna mjeseca krećete s druženjima i zabavom! Slobodni pripadnici znaka mogu imati neočekivane prilike za promjenu statusa. Više njih će vas poželjeti, na vama je odabir.

Osjetljiva kičma.

banner hemp ruksak 1

RIBE

U lipnju/junu mjesecu će vam trebati dosta strpljenja za ljude u okruženju, mnoga pravila će se morati dodatno utvrditi i učvrstiti. Oni koji se bave privatnim poslom mogu očekivati povećanje prihoda. Pogodne su vam sve suradnje sa strancima i inostranstvom. Financije se popravljaju ali rastu i troškovi. Ovog mjeseca će vas dosta toga opteretiti, ali ne brinite, sve će te uspješno završiti i prema planu.

Ljubavna situacija uopće nije loša! Slobodnima se otvaraju šanse za zanimljiva poznanstva preko društvenih mreža, na kraćem putu ili susjedstvu. Neke odnose i komunikacije će se obnoviti. Bit ćete zadovoljni situacijom od druge polovice mjeseca, kada partner može postati izuzetno zainteresiran za ozakonjenje odnosa!

Osjetljiv respiratorni sistem i kičma. Više se krećite!

Jovana Milekić/astroportal.in