47

Nalazimo se u godini jedinice, jer je na globalu 2017. godina u broju 1, a to znači da je prisutan snažan utjecaj energije sunca, koje je vladar ovog broja. Ono donosi nove početke za mnoge ljude, te lakše prepoznavanje nekih lošijih faktora na putu ispred nas.

Veljača je u broju 2, i na neki način on je sudbinski mjesec. Zbog toga nas obvezuje da tijekom ovih mjesec dana budemo obazriviji, jer mogu se pojaviti tajni neprijatelji, koji bi mogli svojom negativnom energijom utjecati na nas.

Svakako je potrebno da se okrenemo dobroj energiji Sunca i iskoristimo njen pozitivan utjecaj. No, ovisno o broju bioritma, svatko od nas će u veljači imati drugačiji upliv te energije u svoj život.

Bioritam = dan + mjesec rođenja + godina 1 na globalu

Primjer:

Npr rođeni ste 14. 06.

Zbrojite dan rođenja u mjesecu (14.) = 5

dodajte broj 6 (mjesec rođenja)  5+6=11

zbrojite 11, to daje 1+1 = 2

+ dodajte na to 2 (veljača) 2+2

+ 1 (godina na globalu)

= 5 (bioritam u veljači)

Bioritam 1 – sama po sebi četvorka je teret i napor. Treba izbjeći blokadu samog sebe i dodatna opterećenja. U ovom mjesecu moguće je dobivanje novog posla za nezaposlene, ali i promjena postojećeg. Zdravlje može biti ugroženo zbog prehlada, bronhitisa i pada imuniteta. Saturn u broju 4 znači da ako naučite lekciju, to će vam donijeti i adekvatnu nagradu.

Bioritam 2 – vi ćete u ovom mjesecu imati različite mogućnosti. Merkur u broju 5 pomoći će vam da realizirate neke bitne stvari za vas, između ostalog i onih vezanih za prostor u kome živite. Neki će putovati za potrebe posla ili na kratke odmore. U ovom mjesecu vas očekuje dinamičan i intenzivan rad.

Bioritam 3 – u ovom mjesecu važna su vam obiteljska događanja. Davat ćete se drugima i preko svojih mogućnosti. Shvatit ćete da ne dobivate adekvatne odgovore od drugih na vaš trud. Ne ulažite sebe više nego je potrebno. Lijepi događaji će vam donijeti radost. Ako se bavite bilo kojom vrstom uslužne djelatnosti, imat ćete uspjeha.

39

Bioritam 4 – mjesec pojačane nervoze. Čuvajte živce. Povoljna događanja onima čiji je posao vezan za umjetnost i onima koji kod obavljanja posla nose bilo kakvu uniformu. Ostali neka ovaj period iskoriste za priskočiti u pomoć onima kojima je teško. Budite oprezni sa slatkorječivim osobama s kojima možete doći u kontakt.

Bioritam 5 – vaš anđeo čuvar će vam pomoći da vam ovaj mjesec donese “malu sreću” u materijalnom smislu. Tijekom mjeseca bit ćete mirniji i staloženiji. Iskoristite ovaj mjesec i sadašnje dobre momente za riješiti svoje egzistencijalne probleme.

Bioritam 6 – kako sebe uvijek dajete i obitelji i drugima, a često nemate adekvatan odgovor na vašu požrtvovnost, napravite sada selekciju koja će vas osloboditi svih pritisaka koje vam nameću. Ovo govori o završecima i stavljanju točke na nešto, te otvara nove mogućnosti.

Bioritam 7 – Započet ćete nešto novo i kvalitetno, te kroz promjene i plodnu energiju Sunca, iskoristiti ćete sve pozitivne aspekte. Snaga ovog broja dat će vam mogućnosti da se stabilizirate i nađete novu nadu.

52
Bioritam 8 – vama se mogu realizirati planovi vezani za financije. Ako ste prinuđeni uzimati kredit ili pozajmicu, razmislite u koje svrhe ćete potrošiti novac. Kako je vama veljača mjesec sudbinskih događanja, budite smireni i ako vam se učini da su vam akcije ograničene i da vas nešto vraća unatrag, mirno pričekajte pravi trenutak da realizirate ponuđeno, bez upinjanja.

Bioritam 9 – iako ste prilično zatvoreni, otvorit ćete se za nove emocije. Imat ćete šansu da se vi nekome svidite i da se vama netko svidi. To bi mogla biti divna ljubav, ukoliko otvorite svoje srce. U postojećim vezama mogući su dogovori o zajednicama u bilo kojem smislu. Potrudite se, u oba slučaja, da malo transparentnije pokažete emociju. Time nećete izgubiti moć.

Nevena Đukić

astroportal.in

Prethodna objavaOrgonska piramida mini – Radijus djelovanja 1,5 m
Slijedeća objavaTI si… Sanjar. Vidiš daleko i duboko. Zvijezde su ti krijesnice i vodilje.
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.