Foto: pixabay.com

Venera se u Lavu pridružila Lilith i Marsu s kojim se naročito voli spajati, ali ga neće sustići, odnosno ući u egzaktnu konjunkciju jer će okrenuti retrogradno. Što znači da se mnogi ljubavni susreti neće dogoditi i realizirati. U ovom periodu neće nam nedostajati zaljubljivanja, romansi, zabave, druženja, pozornice, uspjeha, igara. Ali ako ovakve romanse i igre ne vode nigdje, kao što rekoh, okrenuti će leđa (retrogradni hod) i otići po nešto bolje, gdje će zauzvrat dobiti ono što zaslužuje.

atma.hr – 52
Venera je ušla u znak Lava i dugo će boraviti u ovom znaku, jer će 23. srpnja/jula okrenuti retrogradno. Venera boravi u nekom znaku oko mjesec dana, nekad i kraće, ali u Lavu će boraviti do 9. listopada/oktobra (dakle 4. mjeseca), kada će zajedno sa Lilith prijeći u znak Djevice.

Venera se u Lavu pridružila Lilith i Marsu s kojim se naročito voli spajati, ali ga neće sustići, odnosno ući u egzaktnu konjunkciju jer će okrenuti retrogradno. Što znači da se mnogi ljubavni susreti neće dogoditi i realizirati.

Jedna strana će naprosto okrenuti leđa i otići u drugom smjeru. Završit će svaki površni odnos koji nije vodio ničemu. Jedna strana će shvatiti uzaludnost navlačenja, privlačenja i odbijanja, spajanja pa ghostanja, povremenih kontakata i sl. te će okrenuti leđa i završiti ovu uzaludnu priču.

Kako Lav vlada srcem, Venera u ovom znaku je jedna izrazito romantična, topla, zaljubljiva i ljubavna žena. Voli zabavu, svjetla pozornice, igre, djecu. Mora biti u centru pažnje i voli da se sve vrti oko nje, ona je veličanstvena kraljica svog svijeta kojoj se treba diviti.

Kad nekog zavoli, to je iz sveg srca i sve bi dala za tu osobu, bilo u partnerstvu bilo u prijateljstvu. Ali za uzvrat očekuje da ju se njeguje, tetoši, obasipa pažnjom, poklonima i tretira kao kraljicu.

U ovom periodu neće nam nedostajati zaljubljivanja, romansi, zabave, druženja, pozornice, uspjeha, igara. Ali ako ovakve romanse i igre ne vode nigdje, kao što rekoh, okrenuti će leđa (retrogradni hod) i otići po nešto bolje, gdje će zauzvrat dobiti ono što zaslužuje.

atma.hr – 52
Dopustimo si u ovom periodu kraljevski tretman, hodajmo gordo, uzdignute glave, prepuni samopouzdanja i vjere u sebe. Ne dopuštajmo nikom da nas gazi, drugorazredno tretira, zanemaruje, poigrava se s nama.

Jer tako se ne odnosi prema jednoj carici. A svakome tko nam priđe u ljubavi, poštovanju, dobronamjerno i s divljenjem vratimo trostruko iz sveg srca. I tako će pozitivna energija i ljubavna vibracija slobodno teći.

Od druge polovice lipnja/juna, Venera će ući u konjunkciju s divljom i neobuzdanom Lilith čime će se uvelike pojačati djelovanje Lilith u ovom znaku.

Irena Dumančić Baranja