Venera i Mars u znaku su Vage, što nam donosi uzbudljivo i dinamično razdoblje sve do početka sljedeće godine. Glavna tema: odnosi
Ideal ljepote

Venera je u Vagi do 5. prosinca. Lijepa, uglađena, ušminkana, mirisna, zanosna, šarmantna, čulna, ali ne i animalna. Manire, odmjerenost i kultura su na visokoj razini. Teži se idealu ljepote. Ako ga ne nalazimo u ljubavi i bliskim ljubavnim odnosima (što je u suštini vrlo teško), zamjenu tražimo hodočasteći po javnim manifestacijama, tražeći taj apsolut, to savršenstvo estetike, pa biramo lijepu književnost, kazališne predstave, koncerte, umjetničke galerije i ostala događanja za koja mislimo da mogu zadovoljiti visoke kriterije. U svakom slučaju, naglašen je društveni i kulturni život.

U ovom vremenu ravnoteže, kada se mnoge stvari gledaju iz estetskog ugla, lako se budi potreba za tretmanima ljepote i njegovanja, no nikako ne savjetujem da odlazite na ozbiljnije estetske zahvate jer Pluton se suprotstavlja Veneri i cilj mu je u bilo kojem smislu uništiti ljepotu.

Uzbuđenje, adrenalin

Iz spomenutog aspekta Venere i Plutona pokušajte ne dopustiti strahovima i nepovjerenju da naruše ili unište odnos. Prebolimo li stare rane i neke ružne priče i to sve uspijemo pretočiti u riječi, imamo priliku za oslobođenje i nove uvide, u čemu će nam pomoći Uran.

Uranova je svrha pokrenuti ovu Veneru i gurnuti je u avanturu, uhvatiti na prepad, dovesti pred gotov čin i poremetiti joj neutralnost jezičca na vagi. Traže se uzbuđenje i adrenalin. Na ovakve aspekte lako dolazi do raskrinkavanja tajnih veza pa pokušajte biti oprezni, koliko je to moguće s obzirom na to da Uran nastupa onda kad se najmanje nadamo.
Puno borbe na ljubavnom polju

Rado bih napisao da će ovo dinamično razdoblje brzo proći, no uz Veneru, u Vagi se nalazi i Mars i tu će boraviti do 3. siječnja iduće godine. On sigurno ne donosi mir i blagostanje, već pred nas stavlja razne izazove i prepreke, tako da nas očekuje mnogo borbe na ljubavnom planu.

Za one koji su u stabilnim i zdravim vezama, ovo nije opasno razdoblje, no za sve čiji su odnosi na staklenim nogama može biti doba izazova, svađa, prekida. Za slobodne je ovo vrijeme kada se mogu sresti potencijalni partneri.
Napokon ćemo progledati

Merkur će početkom sljedećeg tjedna biti u konjunkciji sa Saturnom, koji donosi sistematičan, analitičan, konstruktivan, hladan i pragmatičan um. U tih nekoliko dana možemo vidjeti vrlo jasnu sliku (o čemu god da se radi), otkriti točno što želimo i kako želimo. Bacamo se na ostvarenje dugoročnijih planova i radimo na raznim strategijama, svatko prema vlastitim potrebama ili moranjima.

Također, ovo je vrijeme kada bi trebalo pripaziti na obećanja i strogo ih se držati, ponajviše u smislu pravovremenosti; obaviti sve zacrtano na vrijeme, tako da kroz svakodnevicu možemo ići mirne savjesti.

Pozabavite se rješavanjem odgađanih obaveza, sređivanjem kućnih ili uredskih papira, računa, dokumenata, spisa, računalnih foldera, mailova… Sređivanje kućne biblioteke, kao i fonoteke ili videoteke. Uglavnom, dosadni i zamorni poslovi koji se nekada moraju obaviti. Teški razgovori, ali i pronalazak rješenja.

Uranovo dijete, www.facebook.com/astro.stanica

Prethodna objavaNajbolji prirodni lijek za bol u grlu i odlično sredstvo za podizanje imuniteta – samo 3 sastojka!
Slijedeća objavaSlavimo Međunarodni Dan Djeteta: Ova istinita priča o Zlatnoj kutiji će vas oduševiti
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.