Foto: pixabay.com

Vatreni ples Venere i Marsa u znaku Ovna u veljači širit će viruse strasti, zanosa i zaljubljenosti. Riječ je o intenzivnoj energiji koja će nas poticati da u svemu prvo pođemo od sebe.

Snažan nagon za zadovoljenjem osobnih potreba aktivirat će nas na djelovanje. Tražimo nekog s kim ćemo ponovno osjetiti leptiriće u trbuhu, nekog tko će u nama probuditi osjećaj zanosa i zaljubljenosti i mnogi će u tome uspjeti! Budni smo, aktivni, željni, imat ćemo osjećaj kao da nam se proljeće već ukazalo usred veljače.

Boraveći u istom znaku, Venera i Mars kreirat će intenzivnu energiju strasti, pa je pred nama mjesec u kojem će flertovi, pa i izvanbračni izleti biti češći nego inače. Više ne možemo čekati, postajemo nagli, nepromišljeni, ulijećemo u odnos ne pitajući se tko stoji preko puta nas i može li dotična osoba zadovoljiti naše potrebe. Već na prvi pogled zapalit će se iskra privlačnosti, odvažno prilazimo osobi koja nam se sviđa, iskreno joj dajemo do znanja što želimo i ne marimo za posljedice i tuđe mišljenje.

Ovnovska obilježja Venere i Marsa govore – ja trebam, ja hoću, ja mogu!

Više ugađamo samima sebi, postajemo sebični, pa i egoistični. Nesigurne osobe, kao i one koje se boje emocionalnog otvaranja i ljubavi mogle bi se zapetljati u zavodničku mrežu osobe koja će ih svojim samouvjerenim nastupom zadiviti, ali i preplašiti, dok će oni sigurni u sebe vrlo brzo dolaziti do željenog cilja. Vrijeme je za buđenje osjećaja vlastite vrijednosti, a iskustva koja nam pristižu u život možda za neke neće biti jednostavna, ali će svakako biti poučna.
Ujedinjenost ženskog (Venera) i muškog principa (Mars) pričaju priču o jedinstvu ljubavi i strasti, o prožimanju ljubavnih želja i djelovanja koje vodi do njihovog ispunjenja. Zbog strasti i želje bacamo se u vatru, a direktnost i spontanost karakterizirat će aktivnost zavođenja. Zaboravite na romantiku i viktorijansko udvaranje. Ako se nekome svidite, taj će vam to vrlo iskreno dati do znanja. No imajte na umu da ostvarenje želje bez previše uloženog truda dovode do brzog gašenja interesa i nestanka čarolije. Stoga budete li ozbiljno zainteresirani za nekog, nemojte odmah uletjeti u njezin/njegov zagrljaj. Omogućite sebi i drugoj strani dugu i zavodljivu predigru. Što suprotna strana više investira u vaš odnos, bit će spremnija čuvati stečeni ‘kapital’.

Julijana Oremović
www.facebook.com/julijanaoremovic/
Prethodna objava3D pozlaćena Meru Chakra – Najmoćniji Vastu alat za energiziranje prostora
Slijedeća objavaMlad Mjesec u Vodenjaku donosi susret srodnih duša: Evo kakva misterija na nebu će nas opčiniti
Julijana Oremović
Julijana Oremović je oduvijek istraživala astrologiju kojom se profesionalno bavi više od 20 godina. Dugi niz godina bila je glavna urednica poznatog astrološkog časopisa te redovito objavljuje članke na temu astrologije i horoskope.

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.