Foto: pixabay.com

Venera u znak Škorpiona je ušla 7. studenog i tu ostaje 26 dana, do 2. prosinca 2017. godine. Ovo će biti kratak i silovit put, koji će naša uvjerenja protresti do temelja. Period Venerinog boravka u Škorpionu obilježit će jake strasti, ljubomora, ali i potpuna emotivna predaja u odnosima.Venera u znaku Škorpiona predstavlja ljubav u sjedištu surove borbe za preživljavanje, emocije pod opsadom i pokušaj da vežemo sve što se vezati da. Ono što se ne da, uzet ćemo na silu, prepad, kada se zainatimo nema zida koji neće popustiti, ni tvrdoglavog koji neće posustati.

Ovo je potreba za kontrolom, opsesija koja prožima sve pore bića, razarajući najprije svog vlasnika. Hranimo emociju koja nas ubija, polako, svakodnevno, kidajući dio po dio duše.

U prethodnim rečenicama vidimo samu srž Venere u Škorpionu, a njena pozicija unutar natalnog horoskopa će nam ispričati u kojoj mjeri će se navedeno manifestirati i u kojim periodima. Nosioci Venere u Škorpionu će nas savršeno dovesti do ekstaze u svim vrstama odnosa, ali nas nitko poput njih ne može ubosti u srce. Poput pauka, njihov poljubac je smrtonosan, kako za onog tko je predmet obožavanja, tako još više za njih same.

Ključna riječ za Veneru u Škorpionu je kontrola. Ona ne trpi odnos u kojem će se premišljati i glumiti nevinašce. Ovo je odlučna osoba, riješena da svim silama stigne do predmeta svoje želje. Gdje nema drame, nema ni ove Venere. Ona vas zavoli tek pošto osjeti opasnost po odnos.

Pomislite li na nekoga ili mu ne daj Bože udijelite kompliment, osjetit ćete svu silinu potrebe za pripadanjem, po svaku cijenu. Škorpion je mjesto Venerinog izgona pa ova Venera reagira tek kada se osjeti ugroženom, “izgnanom” s pozicije.Po prirodi stvari će joj se namještati zauzeti, “tuđi” ljudi. Njenu pažnju privlače komplicirani odnosi, u kojima će imati priliku odigrati ulogu partnera, ljubavnika, roditelja, zaštitnika ali i krvnika. Sve ste dobili, a da niste ni tražili. Dobili ste osobu koja će vas vjerno pratiti u stopu i na najmanji mig dizati bunu! Štitit će vas od svih i svega, no od nje same vam nema obrane. Svaka pora će tražiti još… Bol je ovdje slatka i privlačna pa poput ovisnika, svraćate po svoju dnevnu dozu.

Gospoda s Venerom u Škorpionu imaju sklonost ka ženama s tajnom, onima čiji je život opskurna saga, bez početka i kraja. Grubost im nije strana, i naravno, ovo su oni koji svojoj okolini djeluju kao sasvim normalni susjedi i poznanici. Često je istina daleko od toga. Fetišizam je naglašen, kao i težnja za svim oblicima seksualnih novotarija.

Ovo su partneri koji se podižu iz pepela. Taman kada ste pomislili da su ustuknuli i položili oružje, iznenadit će vas silovitim kontranapadom. Neodoljivog su pogleda. On gađa do samog srca, zarije se u dušu, s namjerom da trajno tu i ostane. Privući će ga vaš ispitivački stav i glad za istraživanjem.

Prepoznat ćete ga po kontrastu u odijevanju. Crna i bijela će dominirati. Ten im je svijetao, a kosa crna, dok boja očiju varira od potpuno crne do azurno plave. Kakva god da je boja, dubina pogleda je ono što se pamti. Ovo je gospodin koji će vas stegnuti neobično jako, već pri prvom rukovanju. Interesira ga oružje i svi oblici borbenih tehnika. Tehnološke inovacije su također jedno od glavnih polja interesa.

Gospodu s Venerom u Škorpionu osvaja drama, neobičan stav i greška koju ste u životu napravili – pa mu se povjerili. Saznanje da niste savršeni je nešto što ga dovodi do ekstaze. Vaša mana je njegov put ka kontroli tijela i uma.

Dame s ovim položajem Venere često nailaze na izuzetno teške partnere, obično razvedene ili u postupku rastave. Privlači ih ideja da su vaš osobni psihoterapeut. Saznanje da su od vas “napravile čovjeka” ih dovodi do vrhunca. Ne pokazujte im koliko ste uspješni, odgurnut će vas, osim ako iza vašeg osmjeha ne stoji prošlost na kojoj bi i Hitchcock pozavidio.Vrlo često se dame s Venerom u Škorpionu odlučuju na paralelne priče, u pustom nadanju da su takve dualnosti privremene. Dat će vam ključ za sve prostorije svog bića, ali je cijena koju plaćate ona koja se podmiruje vlastitom dušom. Ne pokušavajte ih obmanjivati. Stvorene su da pročitaju i najpažljivije skockanu laž. Prevaru ne praštaju. Čekaju vas na zicer!

Prepoznat ćete ih po tamno obojanoj kosi, svijetlom tenu i nerijetko dugim šiškama, koje će njihovom pogledu davati mističnu notu. Voljet će oštre i jake mirisne note, poput mošusa, orhideje, pačulija. Uspjeh ih čeka u svim profesijama vezanim za analitiku, a privlači ih i policijska uniforma. Inteligencija je na vrlo visokom nivou pa su idealni suradnici u svim organizacijama koje zahtijevaju visok stupanj odgovornosti i lojalnosti.

24 HIMALAJSKA LAMPA

HIMALAJSKA LAMPA - Savršenstvo atmosfere

Prirodni ionizator, čisti zrak, diže energiju

Lampa od divnih, ružičasto-narančastih grumenja najčišće himalajske soli! Stvara predivnu atmosferu i mikroklimu koja je jednaka zraku uz planinski potok nakon proljetne oluje. Svaka je unikatan ručni rad, različitog izgleda ili nijansi boja. Unutrašnjost kristala soli obasjava žarulja i stvara predivno narančasto svjetlo. Poboljšava kvalitetu zraka, ionizira prostor, stabilizira i smanjuje utjecaj umjetnih frekvencija i neprirodnih elektromagnetskih valova iz elektronike. Proizvodi spektar svjetlosnih valova koji iscjeljuju i smiruju vaše tijelo i um.

Cijena: 119,90 kn - Kupi ovdje

Venera u znak Škorpiona je ušla 7. studenog i tu ostaje 26 dana, do 2. prosinca 2017. godine.

Ovo će biti kratak i silovit put, koji će naša uvjerenja protresti do temelja. Period Venerinog boravka u Škorpionu obilježit će jake strasti, ljubomora, ali i potpuna emotivna predaja u odnosima.

Pred nama su dani ljubavnog rata, sloma odnosa koji stoje na krhotinama. Stiže naplata za grijehove, vraćaju se po oduzeto, oni čije su snove oteli.

Dolaze poput crne trojke, da naplate svoje, da prospu svu gorčinu taloženu za vrijeme spokoja svojih krvnika. Ovo je slika naših davnašnjih želja kojih smo se odrekli u suzama. Dobit ćemo ih nazad, taman kada smo ih arhivirali. Ni prije ni kasnije, pitanje je samo treba li nam ta drama i dalje?!

Venera u Škorpionu ovoga puta ide u paru s Marsom koji se nalazi u znaku Vage, te su ove dvije planete u uzajamno dobroj recepciji. To će u praksi donijeti da se ni dame ni gospoda ne osjećaju najbolje u danom trenutku, ali da zajedničkim snagama mogu napraviti dobre stvari i iskoristiti prilike. Ovo je priča o ljudima koje okolnosti spoje, ujedine u zajedničkoj životnoj borbi koja postaje njihova misija.

APITERAPIJA

Dr. KAPŠ - APITERAPIJA


Liječenje pčelinjim proizvodima

Sve o svojstvima i primjenama meda, propolisa, peluda, matične mliječi, voska i pčelinjeg otrova. Savjeti za 330 bolesti, povijest, istraživanja, prevencija, terapije i recepti.

Stručna knjiga namijenjena pčelarima, liječnicima, farmaceutima, ali i svakome tko proučava primjenu prirodnih proizvoda u prevenciji i liječenju ili traži rješenje za svoj konkretan zdravstveni problem.

Tvrdi uvez, 440 stranica, format 16×24

Cijena: 351 kn - Kupi ovdje

Prvi aspekt koji će tranzitna Venera iz Škorpiona napraviti je trigon s Neptunom iz Riba. Neptun egzaltira Veneru, on je duh čija silueta ponovo posjećuje naše odaje. Više ga ne molimo da se skrasi, sada je njegova želja da bude što bliži predmetu svoje želje. Aspekt Venere i Neptuna donosi emotivni zanos, bajku koju će nas prodrmati iz temelja. Pošto Venera boravi u Škorpionu, riječ je o bajci s elementima drame, koja će aktivirati naše najskrivenije strasti. Ovo su one slatke bure bez kojih odnos ne opstaje. Ovaj aspekt je ono što nas nekome vraća po još… i još…

Od 15. do 23. studenog Venera pravi sekstil s Plutonom pa je ljubav u sjedištu drame. Padamo u labirint strasti i požude, na obostrano zadovoljstvo. Otkrivamo svu ljepotu dubinskog prožimanja duša. Nekome smo se predali u pravom trenutku i sada će nam uzvratiti najljepšim poklonom – srcem! Ovo su trenuci apsolutne predaje. Na financijskom planu ovi dani donose priliku da se napravi dobar posao i zaradi daleko od očiju javnosti.

Sve vrijeme boravka u Škorpionu Venera gradi konjunkciju ka tranzitnom Jupiteru u Škorpiji, a egzaktan spoj Jupitera i Venere, velikog i malog benefika će se dogoditi 13. i 14. studenog. Ovi dani obećavaju veliku zaradu od projekata koji podrazumijevaju rušenje starog iz temelja i građenje novog.Na emotivnom planu ovaj aspekt daje pojačane strasti, a ni posesivnost nije isključena, jer se sve događa u znaku Škorpiona. Bit ćemo potpuno opsjednuti predmetom svoje želje da ćemo igrati ruski rulet, ako treba! Ovo su dani jakih naboja i spajanja onih čije duše su nekada stale na pola ljubavnog puta. Njihova je čežnja sada jača i od same smrti! Ovo su odnosi za koje se u dahu sve predaje na oltar odanosti.

Venera 26. studenog gradi inkonjunkciju ka tranzitnom Uranu iz Ovna pa je ovo dan u kojem može biti dosta trzavica i situacija koje iritiraju. Potrudite se da se tog dana uzdržite od rasprava i dokazivanja. Tog dana izbjegnite i veće financijske transakcije.

Venera u Škorpionu nas poziva na uzbudljivu plovidbu, brzom, nepredvidivom, planinskom rijekom. Otisnimo se, živimo danas, ovdje, s onima koji nas kompletnim čine. I neka smo u takvoj ljubavi grješni. Nekada sve ispravno ispadne po dušu pogrešno.

Sretno!

Jovana Milekić/astroportal

HIM LAMPA 2

AKCIJA! HIMALAJSKA LAMPA - Savršenstvo atmosfere

Prirodni ionizator, čisti zrak, diže energiju

Lampa od divnih, ružičasto-narančastih grumenja najčišće himalajske soli! Stvara predivnu atmosferu i mikroklimu koja je jednaka zraku uz planinski potok nakon proljetne oluje. Svaka je unikatan ručni rad, različitog izgleda ili nijansi boja. Unutrašnjost kristala soli obasjava žarulja i stvara predivno narančasto svjetlo. Poboljšava kvalitetu zraka, ionizira prostor, stabilizira i smanjuje utjecaj umjetnih frekvencija i neprirodnih elektromagnetskih valova iz elektronike. Proizvodi spektar svjetlosnih valova koji iscjeljuju i smiruju vaše tijelo i um.

Cijena: 150,00 kn 119,90 kn - Kupi ovdje

Prethodna objavaProbajte, šokirat ćete se: Trik da u hrani povećate količinu vitamina D za čak 100 puta!
Slijedeća objavaVisak Karnak – Visoka osjetljivost (mesing)
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.